2011 Nisan Anneleri

ayyy çok sevindimm sponsor bulmak şart canım. biliyorsun bizim de yatağımıza ve arabamıza amcamız sponsor oldu. bizimkilerde bayramda gittiğimiz de birçok kıyafet almışlardı. bize de ufak tefekler kaldı ama onlar da bitmiyor tabien iyisini yapmış kayınpederin. ee torun tabi. babaannemin bana dediği gibi evlat ceviz ise, torun ceviziçi

bir an önce geçer inşallah tatlım çok üzüldüm allah sabrını versin ben normalde dayanamıyorum. çok sağol canım söylediklerin moral oldu valla. insan doktor haricinde de birilerinden bişeyler duymak istiyorçok şükür geriliği kapattık. varsın zayıf olsunlar. canları sağolsun dediğin gibi. ben de 2600 gram doığmuşum ama bebekliğim ve çocukluğum baya tombiş geçti

maşallah annesi bebişinekilosu falan da gayet iyi çok sevindim.sorma canım artık ben de neresi olduğunu pek anlamıyorum. allahtan doktor tek tek burası şu, şurası bu falan diye gösteriyoryoksa adam popoyu gösterirken ben baş sanıp bişeyler sorarak pot kırabilirim

çok geçmiş olsun cnm...allah korusun bende çamlıcaya gelicem annemle vallahi otomüs taksi vs olmadı eşim gelcek alcak annemle beni.... allah korusun ya...
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiz sen hic uyumazmisin.gunaydin.yakaladim seni.
slm bebek anam seni gece 2.5 da bıraktım diyosun burda saat 4 nasıl oldu ben 10 saat uyudum orda 2 saat geçti.... derrrrrrrrrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmm geldim cnm..kayınpeder aftona gitti yedi içti.... soğuk aldı derken dün acile gitmiş bi ona bakalım dedik..sen naptın

sağol teyzesi.inşallah senin oğluşunda da herşey yolundadır.

canim benim bebegimin elisimi doktorumu cok sasirtiyor.tombul olacak diyor.oysa turkiyeye gore gelisimi normal,ama buraya gore normalin ustundeymis.burdaki bebekler genelde 2 veya 2.5 kilo doguyolar.cok kucuk bize gore.ama buraya gore 2 ve 2.5 normalmis.ben en son gittigimde senin haftani ve bebeginin durumunu solemistim merak ettigim icin sirf.doktor cok normal gelisimi dedi.bebegin testlerinde ve usg goruntusunde bir anormallik yoksa zayif olmasi bi sorun teskil etmiyomus.kafana takma yani.

Rabbim hepimizi korusun canım valla eşin alabiliyorsa daha iii olur benm başıma gelen otobüste geldi bi daha binmicem kolay kolay:26: dikkat et canım

SELAM KIZLAR...... BEBİŞLERİNİ GÖREN ANNELERE... KUSURA BAKMAYIN GENEL KONUŞMAK YERİNE ALINTI YAPMAK İSTERDİM AMA BUGÜN Bİ GARİBİM... KAFAM DAĞINIK:26: MAŞALLAH SAĞLIKLARINIZDA YERİNDE...RABBİM SONUNA KADAR BÖYLE GİTMEYİ NASİP ETSİN İNŞ...

gece gece uykum yok canim.dis agrim tutmustu simdi biras hafifledi.esimde uyuyyor.bende nobet tutyorum iste boyle.canim benim.ozlemistim seni geldigin iyi oldu.dun erkenden kactin.kacak seni.

günaydın şekerim,hoşgeldinizben yaramaz oğlumu görmeye gitcem bugün heyecan dorukta yani
saol cnm..hadi bakalım yaramaz oğluşun sana neler yapıcak bakalım..hayırlı haberlerle dönersin inş.
raporunu da halleticen sanırım,bende yarın yazdırıcam bakalım...

uykusuzluk bende de var,sabaha kadar bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum..her döndüğümde de bizim zıpır tepikliyor,oda rahatsız yani..eşim çok etkilenmiyor ama heralde..
canım ben anlamadım,raporlu olduğun halde işyeri yararına mı çalışyorsun yoksa ayrı para almak için mi..eğer öyleyese ve işyerin güvenilir ise mantıklı tabi de,böyle uğraşmak da yoruyor insanı..
dediğin gibi gelmezsen de kapa telefonlarını en iyisi bu adamlar ancak kendilerini düşünürler..

Canım çok geçmiş olsun,valla Allah korumuş..kimbilir nasıl korktun ben de geçen bir adamla çarpıştım ama öyle çok şiddetli değildi ben bile tuhaf oldum seninki nasıldı kimbilir..aman dikkat et bu zon zamanlarda otobüslere binmemek lazım valla..

:nazar: maşallaah prensesine,kendini saklamış ama kocaman olmuş ondandır belki..
artık sığmıyorlar ne de olsa ekrana..hadi sen neyse de dr. nasıl anlamamış ki..

Canım aman dikkat et,bebişe bişi olmasın

hamilelikte otobüsmüş minibüsmüş çok tehlikeli hele İstanbulda..sen hangi şehirdeydin canım?belki de göbiş hmn savunmaya geçti tehlike durumunda..sertleşti belki o yuzden..tekrar çok geçmiş olsun canım

benim kocişte yeğenlerine çok düşkün falan ama bizim bebiş için sanki aynı hyecanı göremiyorum onda.ben alınacaklar yapılacaklar için pipiriklenirken o bu aralar pek gamsız bu konuda..valla korkuyorum doğunca da boyle devm eder diye

masallah canımbenim oğluşta gündüzleri güzellik uykusunda geceleri kuduruyoruz
maşallah canım..uyusunda güzelleşsin sıpa
hafızama yazdım tavsiyeleri..inşallah çok ilgili olur benimki..en azından çalışacağım için rahat ederim

iyi bari ihtiyaç listeniz hafiflemiş

:[COLOR="green" .!.:
nazar: maşallaah prensesine,kendini saklamış ama kocaman olmuş ondandır belki..
artık sığmıyorlar ne de olsa ekrana..hadi sen neyse de dr. nasıl anlamamış ki..
[/COLOR]
ewt canım büyüdü artık çok şükür doktorumda gülerek bugün bende tam bişe anlamadım pozisyonunu çözemedim dedi.sadece kafası mide tarafımdaydı onu anladım

Selam Esra,kafan niye dağınık bir sıkıntı mı var tatlım
kızlar lohusa şerbet takımı yaptıran oldumu?internette gördüm değişik ve güzeldi
ben lohusa şerbet takımı yerine vitrinimde kristal takımımı kullanacağım onları pembe kurdalelerim gzl olur diye düşünüyorumşerbeti kırmızı şekerden yapıyoruz değil mi?
slmlarr nasılsınızzz bakalım
bebişler ne alemdee:)

yarın kontrolümüz var çok heycanlıyım.
bakalım bebişimm büyümüşmü
Selam canım hoşgeldiiin,
ben iyiyim çok şükür brzdan yemek yersem daha da ii olucam gerçi
sen nasılsın

ahh kızlar size yetişmek mümkün olmuyor maşşaşşah çok hızlı ilerliyosunuz.inş herkes iyidir.bende bildiğiniz gibi genelde hep yatıyorum cumartesi kontrolümüz var bakalım kızım büyümüşmü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…