- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.741
Canım çok geçmiş olsun,valla Allah korumuş..kimbilir nasıl korktun ben de geçen bir adamla çarpıştım ama öyle çok şiddetli değildi ben bile tuhaf oldum seninki nasıldı kimbilir..aman dikkat et bu zon zamanlarda otobüslere binmemek lazım valla..
haklısın binmemek lazım otobüse canım senide korumuş Allah aman sağ salim şu bebişleri kucağımıza alalım
Canım aman dikkat et,bebişe bişi olmasın
hamilelikte otobüsmüş minibüsmüş çok tehlikeli hele İstanbulda..sen hangi şehirdeydin canım?belki de göbiş hmn savunmaya geçti tehlike durumunda..sertleşti belki o yuzden..tekrar çok geçmiş olsun canım
ervacımmm ist. canım esteem sağol canım bnm
saol cnm..hadi bakalım yaramaz oğluşun sana neler yapıcak bakalım..hayırlı haberlerle dönersin inş.
raporunu da halleticen sanırım,bende yarın yazdırıcam bakalım...
inşallah canımevet raporumu da yazdırcam bugün ,bugünleri de gördük ya bana çok uzak gibi geliyordu çabucak geçti maşallah
ahh kızlar size yetişmek mümkün olmuyor maşşaşşah çok hızlı ilerliyosunuz.inş herkes iyidir.bende bildiğiniz gibi genelde hep yatıyorum cumartesi kontrolümüz var bakalım kızım büyümüşmü...
bende iyiym arkadaşlar...
dün akşam misafirim vardı birazcık yoruldummm
evet cnm adetime göre 34 ama ultrasona göre yarın 36+0 olucam.
bakalım yarın gidince öylemi çıkıcak gene büyükmü çıkıcak yanii.
aynen valla...ben de bugün öğleden sonra gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alcam..ama içimden bir ses de sürekli dürtüyor beni bugün son günün olabilir yarından itibaren evde rahat rahat yatabilirsindiyor ama yok yok ben oğlumla daha çok vakit geçirmek istiyorum o yüzden o sesi dinlemicemmm
kizlar diger topiklerin birinde okudum.dogum yaptiktan sonra eslerimzin yardimci olmasi konusund soyle bi oneride bulunmuslar.ilk zamanlr eslerimiz bebek konusunda cok heyecanli oluyor ama daha sonra is bakmaya ve yardima gelince kaciyolamis.ilk zamnalr bizim cocuk babacil,babasina cok duskun gibi sozler solersek baba haliyle etkilenip.hep kendi bakmak istiyomus.motive oluyomus yani.altini deistirp,cogu gecelr uyanip baba bakiyomus.bilginiz olsun diye yazdim.
kocaman olmuştur canım prensesin iii haberlerle dönersin inş.
maşallah canımbebiş kocaman oldu size daha az kaldı çok heyecanlı yaa
maşallah canım kocaman olmuş bıdıklıkinternette de yazıyor canım artık görüntüyü anlayamayabilirmişiz büyüdükleri için eskisi gibi rahat göremezmişiz...bakalım ben bugün nasıl görcem oğluşumu
sezaryen olacağım için ortalama bi gün verir yarın sanırım.
kizlar bizim burda bebek sekeri felan yok.satan internet sitesi yok.turkiyede bbek sekri satan internet sitesi varmi.buraya kargo yapan oursa daha iyi olur.
bende iyiym arkadaşlar...
dün akşam misafirim vardı birazcık yoruldummm
evet cnm adetime göre 34 ama ultrasona göre yarın 36+0 olucam.
bakalım yarın gidince öylemi çıkıcak gene büyükmü çıkıcak yanii.
canım ben birkaç arkadaşıma cikolatasepeti.com dan sipariş vermiştim, özel günler için.. Memnun kaldık.. :125: güzel ürünleri..
yenidoğan serisinde bebek çikolata & şekerleri de var. Ama yurtdışına gönderirler mi bilmiyorum. :26:
canım doktor tek tek gösterirse anlayabiliyorsun,yoksa bütün haliyle göremiyorsun zaten ekranda, dün oğluşumun yüzünü,göbüşünü,bacaklarını,pipisini ayrı ayrı gösterdi doktorumuz gördük.
evet cnm bebeğin herşeyi hazır.sen yarın bigün doğurursun kız,hazırlıklarını yaptın mı bari?
canım neden sezeryan olacaksın nedeni varmı?
kızlar hepinize slm kızlar zaman yaklaştıkça sanırım herkesi doğum stresi basıyo bende dün gece rüyamda güya doktora kontrole girmişim odasına girince doktorun doğurdum eşime telefon açıyorum gel çocuğumuz doğdu diye ama doktor bi dikişlerimi atamadı uyuşmadı acıyo diye attırmadım dikişlerimi öle uyandım sola yattığım için bütün sol tarafım uyuşmuş bügün nasıl doğuracam diye ciddi bi şekilde düşünmeye başladım
hayır olsun canım...evet hepimizde başladı doğum heyecanı...inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz..aminnnn
evet cnm bebeğin herşeyi hazır.
bu haftasonu çantamı hazırlıcam. annemler gelicek beraber hazırlıcaz inş.
ne yalan sölim keyfiye diyebilriim:)
korkuyorum çünkü.
bayıltsınlar beni alsınlar ben görmüm duymim.
snra hediye gibi oğluşumu versinler kucağıma.
evet cnm bebeğin herşeyi hazır.
bu haftasonu çantamı hazırlıcam. annemler gelicek beraber hazırlıcaz inş.
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım yaa...sen inşallah çok rahat güzel bir doğum yaparsın da arkandan bizler de aynı şekilde geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?