2011 Nisan Anneleri

bende iyiym arkadaşlar...
dün akşam misafirim vardı birazcık yoruldummm

evet cnm adetime göre 34 ama ultrasona göre yarın 36+0 olucam.
bakalım yarın gidince öylemi çıkıcak gene büyükmü çıkıcak yanii.

kocaman olmuştur canım prensesin iii haberlerle dönersin inş.

maşallah canım bebiş kocaman oldu size daha az kaldı çok heyecanlı yaa

valla ben dinlemedim,şimdi bile acaba raporu yırtsam mı diyorum içimden

Böyle güzel tüyolara ihtiyacımız olacak

canım doktor tek tek gösterirse anlayabiliyorsun,yoksa bütün haliyle göremiyorsun zaten ekranda, dün oğluşumun yüzünü,göbüşünü,bacaklarını,pipisini ayrı ayrı gösterdi doktorumuz gördük.

kizlar bizim burda bebek sekeri felan yok.satan internet sitesi yok.turkiyede bbek sekri satan internet sitesi varmi.buraya kargo yapan oursa daha iyi olur.

canım ben birkaç arkadaşıma cikolatasepeti.com dan sipariş vermiştim, özel günler için.. Memnun kaldık.. :125: güzel ürünleri..
yenidoğan serisinde bebek çikolata & şekerleri de var. Ama yurtdışına gönderirler mi bilmiyorum. :26:

sen yarın bigün doğurursun kız,hazırlıklarını yaptın mı bari?

tesekkur edrim canim.internet siesini not aldim.bi bakayim.insallah buraya gonderiyolardir.

kızlar hepinize slm kızlar zaman yaklaştıkça sanırım herkesi doğum stresi basıyo bende dün gece rüyamda güya doktora kontrole girmişim odasına girince doktorun doğurdum eşime telefon açıyorum gel çocuğumuz doğdu diye ama doktor bi dikişlerimi atamadı uyuşmadı acıyo diye attırmadım dikişlerimi öle uyandım sola yattığım için bütün sol tarafım uyuşmuş bügün nasıl doğuracam diye ciddi bi şekilde düşünmeye başladım

sen yarın bigün doğurursun kız,hazırlıklarını yaptın mı bari?
evet cnm bebeğin herşeyi hazır.
bu haftasonu çantamı hazırlıcam. annemler gelicek beraber hazırlıcaz inş.

canım neden sezeryan olacaksın nedeni varmı?

ne yalan sölim keyfiye diyebilriim:)
korkuyorum çünkü.
bayıltsınlar beni alsınlar ben görmüm duymim.
snra hediye gibi oğluşumu versinler kucağıma.

hayır olsun canım...evet hepimizde başladı doğum heyecanı...inşallah sağlıkla atlatırız hepimiz..aminnnn

canım ben sezeryan olmadığım için bilmiyorum ama onunda doğum sonrası çok zorluğu varmış hemen kalkamıyorsun bebekle ilgilenmende zor ouyor ama normaldede işte sancı var o insanı mahvediyor ama doğum yapıncada rahatlıyorsun...hemen kalkıyosun.hayırlısı canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…