- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.761
canim benim bebegimin elisimi doktorumu cok sasirtiyor.tombul olacak diyor.oysa turkiyeye gore gelisimi normal,ama buraya gore normalin ustundeymis.burdaki bebekler genelde 2 veya 2.5 kilo doguyolar.cok kucuk bize gore.ama buraya gore 2 ve 2.5 normalmis.ben en son gittigimde senin haftani ve bebeginin durumunu solemistim merak ettigim icin sirf.doktor cok normal gelisimi dedi.bebegin testlerinde ve usg goruntusunde bir anormallik yoksa zayif olmasi bi sorun teskil etmiyomus.kafana takma yani.
bakalım kısmet. ablamlar sezaryen oldu. ilk bi kaç saat aayağa kalkana kadar evet zor oluyor ama sancıda adamı mahvediyor diyorlar.canım ben sezeryan olmadığım için bilmiyorum ama onunda doğum sonrası çok zorluğu varmış hemen kalkamıyorsun bebekle ilgilenmende zor ouyor ama normaldede işte sancı var o insanı mahvediyor ama doğum yapıncada rahatlıyorsun...hemen kalkıyosun.hayırlısı canımm...
evet cnm bebeğin herşeyi hazır.
bu haftasonu çantamı hazırlıcam. annemler gelicek beraber hazırlıcaz inş.
Allah hayırlı doğum nasip etsin canım yaa...sen inşallah çok rahat güzel bir doğum yaparsın da arkandan bizler de aynı şekilde geliriz inşallah
aminn cnm aminn..
kızlar ben biraz evi süpürimm
dün misafir vardı bide oğlu vardı yaramaz. kırıntılar döküldü yerlere.
snra görüşürz..
kizlar bizim burda bebek sekeri felan yok.satan internet sitesi yok.turkiyede bbek sekri satan internet sitesi varmi.buraya kargo yapan oursa daha iyi olur.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al BURDAN VER SİPARİŞİ CNM....
ya kızlar geçen gün bebk görmeye gittik arkadaş memlekette doğum yapmıştı,normal olmuş ama çok zor olmuş hastaneye gittiğinde 4cm açılmış zaten sancım jafiftri diyor,suni sancı vermişler öldüm resmen diyor,bide doktor çok kesmiş onu dikişi çok fazlaymış çok ağrısı acısı olmuş sezeryandan beter oldum 2 ayda anca toparlandım diyor,korktum valla
slm annişlerrrrr
yidik ydik geldik çok yemişiz kızımla sığınamıyoz şimdi eee siz ne kaynatıyonuz
ben böyle hikayeleri dinlemiyorum genelde
Baktım anlatacak gibi oluyorlar hemen konuyu değiştiriyorum
Benim abimin eşini totosuna kadar kesmişlerdi 2. Gün ayaktaydı 9.günde tamamen normale dönüp gezmeye bile gitmişti
hikâyeler « pozitif doğum hikâyeleri buradaki tüm doğum hikaylerini okudum inanılmaz güzel
Afiyet olsunBende pehlivanlar gibi yağlandım geldim
Kakao yağı berbat kokuyor
slm annişlerrrrr
yidik ydik geldik çok yemişiz kızımla sığınamıyoz şimdi eee siz ne kaynatıyonuz
Maş canım kızına canım aman olsun çok iri olmaları da iyi değilcanım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:
Ayy maşşş.. manken mi olacak senin kız yoksa heeeeGünaydın Kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
Canım yalancı sancı dedikleri şey bu haftalarda çok oluyormuş panikleme sakin olmaya çalış.Bende de oldu geçen haftagünaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim
Yaaa ben de eşimi uyandırıp duruyorum geceleri dönüp durmaktan aynı şeyi eşim de diyor uykumu bu aralar alamıyorum hiç diye.Ne yapayım ama yaaaa bi de gece bacağıma kramp girdi ağlayacaktım acısındanherkese gunaydın kızlaar bende kaç gecedir uyuyamıyorum iice asabileştim bu uykusuzluktan dolayı.. sabaha kadr dönyrm off puff diye o kadr çok ses çıkaryrmşm ki eşimde uyanyrmş sesime... sabah snrlenmeden sakin sakin yatrsan uyursun dyr bende akşama bi top getr sabaha kadr karnında o topla uyutcam seni bak bakalım her döndgunde uyanıyormsn bana eşekten düşmüş birini getr yani anlamasz sen dedim
Canım gözün aydın malş kızına hem de önden gidiyor.siz ne yiyorsunuz içiyorsunuz da böyle oluyor yaaa:26:selam kızlar çoktandır yazamıyordum bende bu hafta izne çıkıcam off hiç okula gidesim gelmiyo şurda 2 güncük kaldı ama hiç canım istemiyo...iyice ağırlaştı bizim kızda geçen hafta kontroldeydim 1.800 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi dr.çok şükür.ben sezeryan olucam ama şimdiden telaşı sardı anestezi verilene kadar napcam bilmiyorum
Canımmm nasılsın özledim valla denk gelemiyoruz hiç.Geçmiş olsun iyi bak kendine ve oğluşuna bakayımslm kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu
biz yeni kalktık oğluşumladün verilmiş sadakamız varmış kaza atlattık karnım boşluğa geldi koltuğa çarpmadı çok şükür ama çok korktum sabaha kadar bişi olacak diye:2:
Aman nazar değmesin annesi maş. oğluşunun kilosunaselam canlar nasılsınız bakalım?ben çok sık giremiyorum yoğunluktan dolayı.geçen cuma günü prensesimizi gördüm ama ben ultrasondan hiç bişe anlamadım kafasını tek tanıdım oda yuvarlak diye doktora ben bugünkü ultrasondan hiç bişe anlamadım dedim.oda valla bende dedi pozisyonunu çözemedik farklı duruyor dedi.ölçümlerimiz iyiydi.1970 kilo olmuştu çok şükür kilosuna normal dedi.boyunu bilmiyorum.inşallah vakti zamanı gelince sağlıcakla olur
Yaaa kızlar gerçekten özellikle yediğiniz bişeyler var mı da böyle bebişleriniz 2 hafta falan önde gidiyor.Ya da ne bileyim yapısal bişey mi acababende iyiym arkadaşlar...
dün akşam misafirim vardı birazcık yoruldummm
evet cnm adetime göre 34 ama ultrasona göre yarın 36+0 olucam.
bakalım yarın gidince öylemi çıkıcak gene büyükmü çıkıcak yanii.
saol tatlımmmm
offf o kakao yağını tatilde bi türlü yanmayan bacaklarımı yakmak için kullanmıştım allahım ya berbat kokuyodum sonraaaa
Ben böyle hikayeleri dinlemiyorum genelde
Baktım anlatacak gibi oluyorlar hemen konuyu değiştiriyorum
Benim abimin eşini totosuna kadar kesmişlerdi 2. gün ayaktaydı 9.günde tamamen normale dönüp gezmeye bile gitmişti
Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri buradaki tüm doğum hikaylerini okudum inanılmaz güzel
ya herkes farklı bişey söylüyor bi arkadaşımda sezeryanımda çok rahattı iyiki normal olmamışım diyor,kişiye göre değişiyor,bwen her ikisindede epidural yaptırmayı düşünüyom
ay evet ya başım dönmeye başlamıştı allahtan şimdi kendime geldimafiyet bal şeker olsun.biz de aynen çok yedik acıkmıştım baya şükür dünya yerine geldi
sanırım yalancı sancı yaşadım ama çok güzel panik yaptım akşam doğuruyomuyum diye oturup ağladım kızım 8 hafta daha dur diye kızıma yalvardım eşim şu an telefon açıp benle dalga geçiyo artık panik yapmam
canım yalancı sancı dedikleri şey bu haftalarda çok oluyormuş panikleme sakin olmaya çalış.bende de oldu geçen hafta
bacaklar bi türlü brınzlaşmak bilmiyor ya havuç yağı da baya işe yarıyormuş..
Kızlar çatlakları engellemek için ne kullanıyorsunuz?
ya herkes farklı bişey söylüyor bi arkadaşımda sezeryanımda çok rahattı iyiki normal olmamışım diyor,kişiye göre değişiyor,bwen her ikisindede epidural yaptırmayı düşünüyom
bacaklar bi türlü brınzlaşmak bilmiyor ya havuç yağı da baya işe yarıyormuş..
Kızlar çatlakları engellemek için ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?