2011 Nisan Anneleri

canım ben anlamadım,raporlu olduğun halde işyeri yararına mı çalışyorsun yoksa ayrı para almak için mi..eğer öyleyese ve işyerin güvenilir ise mantıklı tabi de,böyle uğraşmak da yoruyor insanı..
dediğin gibi gelmezsen de kapa telefonlarını en iyisi bu adamlar ancak kendilerini düşünürler..

HER İKİSİ DE TATLIM HEM PARA ALMAK HEM DE İŞ YERİ YARARI İÇİN 3 GÜN GELMEDİM COK İŞ BİRİKMİŞ ASLINDA BANA MUHTACLAR NORMALDE İŞ AKSAMASIN DİYE HASTANEYE ZOR İZİN ALIYORUZ ÜSTELİK ARKADASIM DA HAMİLE HAZIRAN DA DOĞUMU VAR BİRAZ KAFASI CALISSA ARAYI İYİ TUTARDI ...

sağol canım ya benimki de dedi gerçi kilosu normal vs. diye ama senin de sorduysan içim daha bi rahatladı tekrar sağol tatlım sevindirdin valla beni

bakalım kısmet. ablamlar sezaryen oldu. ilk bi kaç saat aayağa kalkana kadar evet zor oluyor ama sancıda adamı mahvediyor diyorlar.
birinin öncesi birinin snrası zor. hayırlsıı hepimiz için.

ya kızlar geçen gün bebk görmeye gittik arkadaş memlekette doğum yapmıştı,normal olmuş ama çok zor olmuş hastaneye gittiğinde 4cm açılmış zaten sancım jafiftri diyor,suni sancı vermişler öldüm resmen diyor,bide doktor çok kesmiş onu dikişi çok fazlaymış çok ağrısı acısı olmuş sezeryandan beter oldum 2 ayda anca toparlandım diyor,korktum valla

benim eşim bebeğe kimin bakacağı konusunda çok güzel iş dağoılımı yaptı:)

anneme diyor telefonda anne gündüz nöbeti sende akşam nöbeti bende gece nöbetide babamda olsun diyor,bende prensesler gibi yatcakmışım :)

Ben böyle hikayeleri dinlemiyorum genelde
Baktım anlatacak gibi oluyorlar hemen konuyu değiştiriyorum

Benim abimin eşini totosuna kadar kesmişlerdi 2. gün ayaktaydı 9.günde tamamen normale dönüp gezmeye bile gitmişti

Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri buradaki tüm doğum hikaylerini okudum inanılmaz güzel

slm annişlerrrrr
yidik ydik geldik çok yemişiz kızımla sığınamıyoz şimdi eee siz ne kaynatıyonuz

Afiyet olsun bende pehlivanlar gibi yağlandım geldim
kakao yağı berbat kokuyor

saol tatlımmmm
offf o kakao yağını tatilde bi türlü yanmayan bacaklarımı yakmak için kullanmıştım allahım ya berbat kokuyodum sonraaaa

tuykuziz,

[DUYGU & AZİZ = ECRİN

merhaba arkadaşım sanırım bebeğine ecrina dını koycaksın tabiki ALLAH'In hediyesi anlamına geldiğini düşündüğün içindir,aam bu ismin gerçek anlamı şu:

Ecrin
Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: ???? ??? ???????????? ???????? ???? ?????? ????? ????? ???? ????????????????? (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:
Maş canım kızına canım aman olsun çok iri olmaları da iyi değil
Ayy maşşş.. manken mi olacak senin kız yoksa heeeeAma tabi anne baba da uzunsa bilemem.Ama severim uzunları hep ben malum kendim 1.65 olunca
günaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim
Canım yalancı sancı dedikleri şey bu haftalarda çok oluyormuş panikleme sakin olmaya çalış.Bende de oldu geçen hafta
Yaaa ben de eşimi uyandırıp duruyorum geceleri dönüp durmaktan aynı şeyi eşim de diyor uykumu bu aralar alamıyorum hiç diye.Ne yapayım ama yaaaa bi de gece bacağıma kramp girdi ağlayacaktım acısından
Canım gözün aydın malş kızına hem de önden gidiyor.siz ne yiyorsunuz içiyorsunuz da böyle oluyor yaaa:26:
Canımmm nasılsın özledim valla denk gelemiyoruz hiç.Geçmiş olsun iyi bak kendine ve oğluşuna bakayım
Aman nazar değmesin annesi maş. oğluşunun kilosuna
Yaaa kızlar gerçekten özellikle yediğiniz bişeyler var mı da böyle bebişleriniz 2 hafta falan önde gidiyor.Ya da ne bileyim yapısal bişey mi acaba

saol tatlımmmm
offf o kakao yağını tatilde bi türlü yanmayan bacaklarımı yakmak için kullanmıştım allahım ya berbat kokuyodum sonraaaa

bacaklar bi türlü brınzlaşmak bilmiyor ya havuç yağı da baya işe yarıyormuş..

Kızlar çatlakları engellemek için ne kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

afiyet bal şeker olsun.biz de aynen çok yedik acıkmıştım baya şükür dünya yerine geldi
ay evet ya başım dönmeye başlamıştı allahtan şimdi kendime geldim

canım yalancı sancı dedikleri şey bu haftalarda çok oluyormuş panikleme sakin olmaya çalış.bende de oldu geçen hafta

sanırım yalancı sancı yaşadım ama çok güzel panik yaptım akşam doğuruyomuyum diye oturup ağladım kızım 8 hafta daha dur diye kızıma yalvardım eşim şu an telefon açıp benle dalga geçiyo artık panik yapmam

bacaklar bi türlü brınzlaşmak bilmiyor ya havuç yağı da baya işe yarıyormuş..

Kızlar çatlakları engellemek için ne kullanıyorsunuz?

havuç yağımı aaa bak onu ilk kez duyuyorum valla benimkileri kakao bile yakmadı bide teknedeydik yani mi,llet kömür oldu ben yanamadım 10 günde
tatlım almanyadan geld bana zeytin yağı ve başka yağlarda olan bi karışım gönderdi teyzem bana onu sürüyorum hiç çatlağım yok henüz göğüslerime bacaklarıma da sürüyorum aynı yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…