2011 Nisan Anneleri

1. WELCQME
2. dscopur
3. leegorkemm
4. gulenhepgul
5. _baby
6. denizcim
7. KEJA
8. ..ERVA..
9. mefunihi
10. Canikim
11. KATARA_ANG
12. ayca22
13. babybaby86
14. esteem
15. ysmnakikol
16. tuykuziz
17. mesa
18. Zeze80

selam annişler ay bi turlu muhabbte katılamadım gir çık gir çık yaaa :86: ahanda akşma misafrm gelecegni öğrendm bide hazrlk yapcam şimdi

hoşgeldinnnn

selam annişler ay bi turlu muhabbte katılamadım gir çık gir çık yaaa :86: ahanda akşma misafrm gelecegni öğrendm bide hazrlk yapcam şimdi

oyyy ne hazırlıycan kız yemeğemi geliyolar çayamı

welcome hoşgeldin

Bende bu yıl öğrendim havuç yağını, benim kollarım yüzüm ilkgün kararır ama bacaklaım süt gibi kalır

Benim ilk aylarda sütyenim sıkmaya başlamıştı o arada göğsümün altı kızarmıştı geçer dedim ama çatlamış hala kırmızı bi çizgi duruyo, belki doğumdan sonra geçer göğüslerimden başlayarak totoşumun altına kadar sürüyorum inşallah çatlamayız

Hoşgeldin cimcimem bende yat kalk yuvarlan derken bu saat olmuş şimdi de evi toprlayıp biraz uzanıcam
Sana kolay gelsin canım, benimde canım değişik bişiler istiyo bana değişik şeyler yapsalar yesem hep yesem

Herkese Selamlar
Yaklasık 1 haftadır giremedim.İnşalllah herkes iyidir ve sorun yoktur geçmişi ara ara okumaya çalışacağım . Ankara dan kız kardeşim geldi yardıma çok yoğun bir hafta geçirdim . bebeğimizin odasını boyattık ardından mobilyaları geldi. temizlikçi çağırdık güzelce evimizi temizlettik halıları yıkamaya verdik bebeğimizin kıyafetlerinide teyzesi yıkadı ütüledi yerleştirdi.Hastane çantamızdaki bikaç eksik var onun dışında herşey tamam gibi.
Sizlere sormak istediğim birşey var ödemi olan elleri ayakları şişen varmı ?? tabi bu son bir haftada çok yoruldum hem evde hem eksik için dışarı çok çıktım ondan mı tam bilmiyorum ama artık ayakkabılarım olmuyor ( ve acı veriyor ellerime bu şişlikler. Doktoruna bunu soran varsa burada paylaşabilirmi benim salı günü randevum(

ay inşallah yaaaaaaa bu kadra yağlanıyoz işe yarasın barim

Herkese Merhaba

Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.

Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.

Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum. Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı.

hoşgeldin tatlım ohhh odanızda hazırmış güle güle yatsın kuzun içinde
benim ayaklarda değilde ellerde şişlik var tatlım arada şişiyo sonra iniyo doktora sormadım hala gidince sorarım artık 1 martta gidicem

hoşgeldinnnn

oyyy ne hazırlıycan kız yemeğemi geliyolar çayamı

allah yardımcın olsun canım

saolun kızlaar çaya gelyrlar misafrlerm bide dunya tatlısı aylık bi bebişleri var ben kaçtkça hamurişinden misafr gelyr ben ne yapayım anam mecbren yapcaz yicez bzde

doktor yapısal olduğunu söylüyor.
ama pekmez süt ve süt ürünlerinin kilo ladırdıığnıda söledi.
bnim eşim 4 kiloyu geçkin dğmuş. bende 3600 doğmuşum. ana babayada çeker dedi.
ama ben çok yoğurt peynir yiyiorm. bide iki bardak süt içiyorm.
çok iri olması iyi diil bnce. 3 kiloyu geçsin biraz yeter.

bacaklar bi türlü brınzlaşmak bilmiyor ya havuç yağı da baya işe yarıyormuş..

Kızlar çatlakları engellemek için ne kullanıyorsunuz?

aman ben neler kullandım kaç paralar verdim lierac aldım yok anam yok çatladı yan simitler.
bide ço kkilo aldım ben ondanda olabilir tabee.
hergün pehlivanlar gibi yağlanıyorumm
inş. göbeğim çatlamaz.

tatlişoğlum mesaj atmıştım özelden kilo artışıyla ilgili onu eklermisin 6kilo ekle canım yanına 60 olmuşum

canm 6 kilo mu aldn şimdiye kadr maşşlhh ne kadr az almşın ben 7 dyrdum kendme bugun çıktım 8 olmuşum gelsin kilolar gtsin kilolar ne yapalım :))))

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım ne güzel halletmişsin işlerini
Benim arada bi ayaklarım şişiyor ayakkabım sıkmaya başladı ama internetten okuduklarıma göre normalmiş, tuzu azaltmakta fayda var

Canım hoşgeldin, parkyatak ve beşiğinizi güle güle kullanın
işlerini kolayca toparlayıp izne ayrılırsın inşallah
Kilo konusunda da sana ve bebeğine kocaman bi maşallah

saolun kızlaar çaya gelyrlar misafrlerm bide dunya tatlısı aylık bi bebişleri var ben kaçtkça hamurişinden misafr gelyr ben ne yapayım anam mecbren yapcaz yicez bzde

keşke bizede misafir gelse abur cubur yemeye bahanem olurdu

canm 6 kilo mu aldn şimdiye kadr maşşlhh ne kadr az almşın ben 7 dyrdum kendme bugun çıktım 8 olmuşum

valal yemek yiyemiyorum doğru dürüstki kilo alim biraz alsamda yanaklarım tombikleşse istiyorum inan 6 kilo almış gibi değilim bbeğin verdiği ağırlık var böyle gidersen emzirirkende kilo veriyormuşsun hepten çöpe dönersin diyolar bazsısıda emzirirken kilo alıyor belki doğumdan sonra iştahım açılır midem düzelse yeter zaten herşey yakıyor midemi ne yiyyeyeceğimi şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…