- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.801
aman ben neler kullandım kaç paralar verdim lierac aldım yok anam yok çatladı yan simitler.
bide ço kkilo aldım ben ondanda olabilir tabee.
hergün pehlivanlar gibi yağlanıyorumm
inş. göbeğim çatlamaz.
ben im geceleri bi yanmdan bi yanma dönerken bacağıma kramp grmeye başladı
Magnezyum kullanmaya başlamadınmı canım
yok canım başlamadım onu da burda duydum 32.haftda dr a gdeceğim o zamn sorayım dyrm bende
1. WELCQME
2. dscopur
3. leegorkemm
4. gulenhepgul
5. _baby
6. denizcim
7. KEJA
8. ..ERVA..
9. mefunihi
10. Canikim
11. KATARA_ANG
12. ayca22
13. babybaby86
14. esteem
15. ysmnakikol
16. tuykuziz
17. mesa
18. Zeze80
valal yemek yiyemiyorum doğru dürüstki kilo alim biraz alsamda yanaklarım tombikleşse istiyorum inan 6 kilo almış gibi değilim bbeğin verdiği ağırlık var böyle gidersen emzirirkende kilo veriyormuşsun hepten çöpe dönersin diyolar bazsısıda emzirirken kilo alıyor belki doğumdan sonra iştahım açılır midem düzelse yeter zaten herşey yakıyor midemi ne yiyyeyeceğimi şaşırıyorum
bi arkadaşımda lireac kullanıyordu, oda çok çatladı..
Dokotrum çatlamamk için bişiler kullanmaya başladınmı diye sorduğunda sebamed vucut losyonu ve yağ kullanıyorum dedim tamam çok güzel onlara devam et istersen lireac diye bi ürün var ondan da yazabiliirm ama kullandıklarında yeterli dedi oyüzden eczaneden bişi almadım devam ediyorum bakalım
inşallah daha da çatlamazsın
sabah sebamed, akşam lierac, her banyo günümde kakao-badem-susam vs. yağları, banyodan sonra bebeyağı sürüyorum ve dün fark ettim kii daha önceden olan çatlaklarımda artış var:18: daha napayım. allahtan önceden de varda 2 eksik 3 fazla ne fark eder deyip teselli ediyorum kendimi bide krem falan hiç sürmesem tam harita gibi olcakmışım hoşşş şimdide durum pek parlak değil
iradene hayran kaldımmaşallah
Ben kakao-badem-çörekotu karışımını herzaman süremiyorum kokusu ağır geliyor
genelde kremleniyorum
doktor yapısal olduğunu söylüyor.
ama pekmez süt ve süt ürünlerinin kilo ladırdıığnıda söledi.
bnim eşim 4 kiloyu geçkin dğmuş. bende 3600 doğmuşum. ana babayada çeker dedi.
ama ben çok yoğurt peynir yiyiorm. bide iki bardak süt içiyorm.
çok iri olması iyi diil bnce. 3 kiloyu geçsin biraz yeter.
Evt canım herhalde yapısal bir durum maş. sen de eşin de kilonuz yerindeymiş.Ben 2250gr doğmuşum mesala.Eee ne olacak yaa anneye yaa babaya de mi
Canım yaaa benim de ilk defa dün gece oldu kramp.Ben de burda duydum ilk magnezyum kullanılması gerektiğini.Ben de 32 de gideceğim doktora bakalım o zaman soracağım doktoruma gerekli bişeyse yazsın bari.yok canım başlamadım onu da burda duydum 32.haftda dr a gdeceğim o zamn sorayım dyrm bende
tatlım irade var da deri deri değil yumurta sanki kabuk gibi çatır çatır çatlıyo bu kadar uğraşmaya hatta dün bizde de bu mevzu vardı sömylemesi ayıp yatağa yattım göbüşü açıp bebişi seviyorduk yan tarafta da ayna var ben hiç dikkat etmemişim. aynadan bi baktım bir de ışık da çok kuvvetliydi göbüş çatlamış daha doğrusu göbeğin yanları. hanımlar benden bi tavsiye ışık altında kendinizi çok incelemeyin
hoşgeldin tatlımm
ya canım ben de şimdiye kadar 6 kilo aldım. 31+6 dayım. sen hangi haftadasın işyerinde olduğum için çizelgeni göremiyorum . valla ben yiyorum iştehım çok da açık canım ya üzülme bu bünyesel birşey. doktorum kilon normal dedi mesela. az kilo aldın ama kabul edilemeyecek sınırda değil, bebeğin de sağlıklı. gerisi hiç önemli değil dedi. o yüzden sende takma kafana tatlım
ben de 30+4 teyim ,ya olan iştahımda gitti hami,lelikte inşalalh doğumdan sonra midem düzelir yemek yemeye korkuyom midemden dolayı marul salatısını çok severdim balıkla yiyemiyorum midem hazmetmiyo eşime diyom doğumdan sonra hastaneye marul salatası getirceksin diye:)doktorum bişey demiyo i,lla kilo al zayıfasın diye bebeiş sağlıklı kilosu iyi önmeli olan o zaten bakalım yarın gitcez büyümüşmü bizim sıpa görcez
selam annişler ay bi turlu muhabbte katılamadım gir çık gir çık yaaa :86: ahanda akşma misafrm gelecegni öğrendm bide hazrlk yapcam şimdi
Canım cicilerinizi güle güle kullanın.Kaç kilo aldın ki bu zamana kadar bu kanıya vardın,şimdi herkes davul gibi şişti muhakkak sana ulaşmışızdır.:84:Herkese Merhaba
Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.
Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.
Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum.Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı.
bana da biraz önde bir tlf geldi..yeni taşındık yaa,ev görmeye diyee ama ben kabul edemedim..
çünkü akşama hem işim var hem de sinir oluyorum çalışan bir kadına h.içi misafir gelinmesine..
bunu yapan da ev hanımı oluyor hep,tabi anlamadıkları için sanırım,sakın yanlış anlaşılmasın,sözüm meclisten dışarı..bende cumartesiye kabul ettim ogün de çalışıyorum normalde ama duruma göre gelmeyebilirm işe..
bana da biraz önde bir tlf geldi..yeni taşındık yaa,ev görmeye diyee ama ben kabul edemedim..
çünkü akşama hem işim var hem de sinir oluyorum çalışan bir kadına h.içi misafir gelinmesine..
bunu yapan da ev hanımı oluyor hep,tabi anlamadıkları için sanırım,sakın yanlış anlaşılmasın,sözüm meclisten dışarı..bende cumartesiye kabul ettim ogün de çalışıyorum normalde ama duruma göre gelmeyebilirm işe..
şimdi ew gormeye yaknda bebiş gormeye gelceklerde gelecekler wallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?