2011 Nisan Anneleri

aman ben neler kullandım kaç paralar verdim lierac aldım yok anam yok çatladı yan simitler.
bide ço kkilo aldım ben ondanda olabilir tabee.
hergün pehlivanlar gibi yağlanıyorumm
inş. göbeğim çatlamaz.

bi arkadaşımda lireac kullanıyordu, oda çok çatladı..
Dokotrum çatlamamk için bişiler kullanmaya başladınmı diye sorduğunda sebamed vucut losyonu ve yağ kullanıyorum dedim tamam çok güzel onlara devam et istersen lireac diye bi ürün var ondan da yazabiliirm ama kullandıklarında yeterli dedi oyüzden eczaneden bişi almadım devam ediyorum bakalım
inşallah daha da çatlamazsın

hoşgeldin tatlımm

ya canım ben de şimdiye kadar 6 kilo aldım. 31+6 dayım. sen hangi haftadasın işyerinde olduğum için çizelgeni göremiyorum . valla ben yiyorum iştehım çok da açık canım ya üzülme bu bünyesel birşey. doktorum kilon normal dedi mesela. az kilo aldın ama kabul edilemeyecek sınırda değil, bebeğin de sağlıklı. gerisi hiç önemli değil dedi. o yüzden sende takma kafana tatlım

sabah sebamed, akşam lierac, her banyo günümde kakao-badem-susam vs. yağları, banyodan sonra bebeyağı sürüyorum ve dün fark ettim kii daha önceden olan çatlaklarımda artış var:18:daha napayım. allahtan önceden de varda 2 eksik 3 fazla ne fark eder deyip teselli ediyorum kendimibide krem falan hiç sürmesem tam harita gibi olcakmışım hoşşş şimdide durum pek parlak değil

iradene hayran kaldım maşallah
Ben kakao-badem-çörekotu karışımını herzaman süremiyorum kokusu ağır geliyor
genelde kremleniyorum

bende kakao badem ve bebe yağı karışımını bide dr un werdgi bi krem var onu suryrm hergun yatmadan suryrm bi gun yag karşımını bi gun dger kremi ama sklyrm artık ya yiteeer walla :86:

iradene hayran kaldım maşallah
Ben kakao-badem-çörekotu karışımını herzaman süremiyorum kokusu ağır geliyor
genelde kremleniyorum

tatlım irade var da deri deri değil yumurta sanki kabuk gibi çatır çatır çatlıyo bu kadar uğraşmayahatta dün bizde de bu mevzu vardı sömylemesi ayıp yatağa yattım göbüşü açıp bebişi seviyorduk yan tarafta da ayna var ben hiç dikkat etmemişim. aynadan bi baktım bir de ışık da çok kuvvetliydi göbüş çatlamışdaha doğrusu göbeğin yanları. hanımlar benden bi tavsiye ışık altında kendinizi çok incelemeyin

yok canım başlamadım onu da burda duydum 32.haftda dr a gdeceğim o zamn sorayım dyrm bende
Canım yaaa benim de ilk defa dün gece oldu kramp.Ben de burda duydum ilk magnezyum kullanılması gerektiğini.Ben de 32 de gideceğim doktora bakalım o zaman soracağım doktoruma gerekli bişeyse yazsın bari.

koridorda ayana var eee her saat gecyrm önnden.. bazen gecerken gozm taklyr duruweryrm bu ben miyim yaa dyrum gecen balayı fotograflarna bakyrdm şaştım kaldım kendmdeki değişiklğe

ben gnc den bitkisel bi losyonda aldım onuda kullanıyorum ama gene çatladım.
neysehhh katlanıcaz artık bişeyleree bebişler için.
allah onların yokluğunu aratmasın düşmanıma bile.

selam annişler ay bi turlu muhabbte katılamadım gir çık gir çık yaaa :86: ahanda akşma misafrm gelecegni öğrendm bide hazrlk yapcam şimdi

bana da biraz önde bir tlf geldi..yeni taşındık yaa,ev görmeye diyee ama ben kabul edemedim..
çünkü akşama hem işim var hem de sinir oluyorum çalışan bir kadına h.içi misafir gelinmesine..
bunu yapan da ev hanımı oluyor hep,tabi anlamadıkları için sanırım,sakın yanlış anlaşılmasın,sözüm meclisten dışarı..bende cumartesiye kabul ettim ogün de çalışıyorum normalde ama duruma göre gelmeyebilirm işe..

Canım cicilerinizi güle güle kullanın.Kaç kilo aldın ki bu zamana kadar bu kanıya vardın,şimdi herkes davul gibi şişti muhakkak sana ulaşmışızdır.:84:

şimdi ew gormeye yaknda bebiş gormeye gelceklerde gelecekler wallaaa

Canım ben çalışmadığım halde böyle durumlara bende sinir oluyorum...Evde olduğum halde bende 1 gün öncesinden haber verilmesi taraftarıyım...Geleceği gün arayanlara bende sinir oluyorum...Annem çalışıyor oda yeni ev aldı gelen giden çok oluyor o kızmaz hafta içi gelene ama saat 12 oluur gitmek bilmezler annemde uykusuzluğa gelemez işte ozaman sinirleri bozuluyor...

kızlaar bende 3.ayımdan beri çok düzenli olmasa da talyanın hamileler için çatlak önleyici yağ karışımını kullanıyorum,bir de yanında kollar ve bacaklarıma nivea bebe yağı buğday+badem yağı takviyeli olanından kullanıyorum..henüz birşey yok ama dediğim gibi hele son zamanlar sadece banyodan banyoya sürüyorum,ama 1-2 gündür bazı yerleri kaşınıyor...:18:

şimdi ew gormeye yaknda bebiş gormeye gelceklerde gelecekler wallaaa

Doğru diyorsun canım...Gelen giden bitmez işte ozaman...Hastaneden çıkınca 10 gün annemde kalacağım o bile başladı eve temizlik yapmaya gelen giden olur diye...Anneme gelen gideni kafama takmıyorum ama eve geldiğimde kayınvalidem kalacak yanımda...Oda tam bir gezente hiçbir yerden kusur kalmaz...Eeee o gittiğine göre bizede gelecekler...Gelmeleri sorun değilde kayınvalidem gelen gideni doyurmayı çok sever...Bir sürü yapacağı mamayı düşünüyor istemiyorum yapma diyorum ayıplarlarmış...

Sen bebek olsun ondan sonra kabul ediyorum misafir de canımikisini beraber çıkarsınlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…