2011 Nisan Anneleri

Canım cicilerinizi güle güle kullanın.Kaç kilo aldın ki bu zamana kadar bu kanıya vardın,şimdi herkes davul gibi şişti muhakkak sana ulaşmışızdır.:84:

Canım ben ilk zamanlarda çok hızlı kılo aldım. Su an 34.haftadayım ve toplamda 18 kılo aldım bu kıloların cogunu da 3-7 ay arası aldım. ayda 4 kılo alıyordum ne zamandır.gecen ay 3,5, ıste bu ayda 1.4 almısım ona sevınıyorum. Sen ne kadar aldın?

aman sana yaptırmasında kendisi ne yaparsa yapsın,kız hediyeleriyle gelir gelenlerde işin iyi tarafını görmeye çalış

Selam kızlar

Kusura bakmayın ama okuyunca mutlu oldum, tek çatlak oluşan ben değilmişim.
Kimsede çatlak oluşmadı diye üzülüyordum

Ben ilk 5 ayda aldım aldığım kiloları son aylarda almıyordum pek 1-2 kilo anca almıştım.Ama bu ay 3 kilo birden aldım.Toplamda 13 olduk ama aramızda 2 hafta var ve ben iki haftada ne hale geleceğimi bilmiyorum,deli gibi yiyorum:18:

Olsun cnm yaa bebıslerımız saglıklı olsunda. Ben hepsını verecegıme de ınanıyorum. Emzırırken cok verılıyormus. Dogumda zaten 8 kılo falan gıdıyomus. :))

şimdi ew gormeye yaknda bebiş gormeye gelceklerde gelecekler wallaaa
aynen valla,bitmez artık..gerçi benim burda çok çevrem yok sayılır ama olan da böyle anlayışsız olunca gıcık oluyorum..
tabi canım normalde gün önceden haber verilse iyi tabi ama h.içi olması daha beter bizim için..
üstelik h.içi hamile çalışan bir kadın yani insanın 2-3 kere düşünmesi lazım..

Sen bebek olsun ondan sonra kabul ediyorum misafir de canımikisini beraber çıkarsınlar işte

1 taşla 2 kuş diyorsun ama onlar demiyorlar iştee..

canım şeker filan çıkmışmıydı sende,yoksa yiyerek mi çok hızlı aldın..son zamanlarda daha çok alınıyor yaa dikkaet etmek lazım..birde şişlik filan varmı hepsi kilo olmayabilir..

Bu takımdan aldım,şekerleri de mavi..Nasıl sizce?

çok güzelmiş cnm güle güle dağıtırsınız inşallah.

maşallah cnm zayıfta değil kızın o kadar.

maşallah cnm kocamanb olmuş kızın

maşallah cnm kocaman olmuş prenses

maşallah cnm kocaman olmuş bebişin

canım şeker filan çıkmışmıydı sende,yoksa yiyerek mi çok hızlı aldın..son zamanlarda daha çok alınıyor yaa dikkaet etmek lazım..birde şişlik filan varmı hepsi kilo olmayabilir..

Canım doktorumda onceden sekerden suphelendı ama seker cıkmadı bende. ödem de yok çok şükür. Yemeyı abarttım ben hıc de kısmadım hala da kısmıyorum. Ömrumde dıyet falanda yapmadım zaten. Ben hamıle kalmadan once baya almıstım zaten, gecen sene neredeyse 10 kg ya yakın almıstım.onun uzerıne hamıle kalınca da hızlıca devam ettı. Soyle soyleyım, evlendıgımde 51 kıloydum.Şu anda 80 kıloyum :))) Ömrum boyunca 60 kg yı gormemıstım, 62 kılo ıle hmıle kaldım. Göğslerim de çok büyüdü benım dıyorum en az 6 kılo onlar eder zaten

kızlar biz geldik
bugün hastanede olan doktorumuzda kontrolümüz vardı.
doktorumuz bi problem yok dedi ama karnından kilosunu ölçüyo ya belki 8-9 kez ölçmüştür.normalde son adetime göre doğum tarihi 1 nisan olması gerek bu kez 6 nisan çıktı usgde.problem yok dedi ama içimede sinmedi bende fazla kurcalamadım 10 gün sonra gene gel dedi.beslenmene dikkat et dedi.2200 gram olmuş bu arada.yüzünü gene göstermedi sıpam.ayağı ile alnını eliylede ağzını kapamıştı bi tek burnu gözküyodu aradan.
haftaya cuma kontorlümüz var inşallah fark kapanır.

aysu bende yarın gidicem bakalım biliyosun bnmde 15 gün büyük gözüküyordu
şimdi kaç çıkıcak fark yada ara kapanmışmı ona bakıcamm

çünkü dotkor aradaki fark kapanır ve normal haline dönebilir diyordu.

aysucum maşallah bebeğine Bu haftalarda ultrason ölçümleri çok sağlıklı olamayabiliyormuş, bizimde 3-4 gün geri çıktı ama doktorum hiç panikleme ultrasondan kaynaklanıyor olabilir demişti doktorunda problem yok dediyse endişelenme
inşallah farkınız kapanır

fark kapanabiliyomuş evet bende duymuştum cnm ama geride olunca insanın canı sıkılıyo işte.

çok saol cnm.hastalıktan dolayı kendime bakalmadım ondan bu kadar sıkılıyorum aslında kendimi suçluyorum.hiç bişi yiyemiyodum çünkü dün başladım yemek yemeye cnm.

tatlım hoşgeldinnnn yine göstermedimi kuzun yüzünü
doktor normal dediysede sorun yoktur kapanır aradaki fark sen merak etme

çok saol cnm.hastalıktan dolayı kendime bakalmadım ondan bu kadar sıkılıyorum aslında kendimi suçluyorum.hiç bişi yiyemiyodum çünkü dün başladım yemek yemeye cnm.

Cok iyi anlıyorum seni benimde bebiişimin geri çıktığı haftalarda yumurtayı filan ihmal etmiştim kendimi çok suçladım, bundan sonra dikkat ederek farkı kapatacığına eminimm

tatlım hoşgeldinnnn yine göstermedimi kuzun yüzünü
doktor normal dediysede sorun yoktur kapanır aradaki fark sen merak etme

hoşbulduk cnm
kapanır inşallah 10 gün zor geçer bana artık.

Cok iyi anlıyorum seni benimde bebiişimin geri çıktığı haftalarda yumurtayı filan ihmal etmiştim kendimi çok suçladım, bundan sonra dikkat ederek farkı kapatacığına eminimm

inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…