- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.821
Canım cicilerinizi güle güle kullanın.Kaç kilo aldın ki bu zamana kadar bu kanıya vardın,şimdi herkes davul gibi şişti muhakkak sana ulaşmışızdır.:84:
Doğru diyorsun canım...Gelen giden bitmez işte ozaman...Hastaneden çıkınca 10 gün annemde kalacağım o bile başladı eve temizlik yapmaya gelen giden olur diye...Anneme gelen gideni kafama takmıyorum ama eve geldiğimde kayınvalidem kalacak yanımda...Oda tam bir gezente hiçbir yerden kusur kalmaz...Eeee o gittiğine göre bizede gelecekler...Gelmeleri sorun değilde kayınvalidem gelen gideni doyurmayı çok sever...Bir sürü yapacağı mamayı düşünüyor istemiyorum yapma diyorum ayıplarlarmış...
Canım ben ilk zamanlarda çok hızlı kılo aldım. Su an 34.haftadayım ve toplamda 18 kılo aldımbu kıloların cogunu da 3-7 ay arası aldım. ayda 4 kılo alıyordum ne zamandır.gecen ay 3,5, ıste bu ayda 1.4 almısım ona sevınıyorum. Sen ne kadar aldın?
Ben ilk 5 ayda aldım aldığım kiloları son aylarda almıyordum pek 1-2 kilo anca almıştım.Ama bu ay 3 kilo birden aldım.Toplamda 13 olduk ama aramızda 2 hafta var ve ben iki haftada ne hale geleceğimi bilmiyorum,deli gibi yiyorum:18:
aynen valla,bitmez artık..gerçi benim burda çok çevrem yok sayılır ama olan da böyle anlayışsız olunca gıcık oluyorum..şimdi ew gormeye yaknda bebiş gormeye gelceklerde gelecekler wallaaa
tabi canım normalde gün önceden haber verilse iyi tabi ama h.içi olması daha beter bizim için..Canım ben çalışmadığım halde böyle durumlara bende sinir oluyorum...Evde olduğum halde bende 1 gün öncesinden haber verilmesi taraftarıyım...Geleceği gün arayanlara bende sinir oluyorum...Annem çalışıyor oda yeni ev aldı gelen giden çok oluyor o kızmaz hafta içi gelene ama saat 12 oluur gitmek bilmezler annemde uykusuzluğa gelemez işte ozaman sinirleri bozuluyor...
Sen bebek olsun ondan sonra kabul ediyorum misafir de canımikisini beraber çıkarsınlar işte
Canım ben ilk zamanlarda çok hızlı kılo aldım. Su an 34.haftadayım ve toplamda 18 kılo aldımbu kıloların cogunu da 3-7 ay arası aldım. ayda 4 kılo alıyordum ne zamandır.gecen ay 3,5, ıste bu ayda 1.4 almısım ona sevınıyorum. Sen ne kadar aldın?
Bu takımdan aldım,şekerleri de mavi..Nasıl sizce?
günaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördümmalesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi
Günaydın Kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
selam canlar nasılsınız bakalım?ben çok sık giremiyorum yoğunluktan dolayı.geçen cuma günü prensesimizi gördüm ama ben ultrasondan hiç bişe anlamadım kafasını tek tanıdım oda yuvarlak diye doktora ben bugünkü ultrasondan hiç bişe anlamadım dedim.oda valla bende dedi pozisyonunu çözemedik farklı duruyor dedi.ölçümlerimiz iyiydi.1970 kilo olmuştu çok şükür kilosuna normal dedi.boyunu bilmiyorum.inşallah vakti zamanı gelince sağlıcakla olur
Herkese Merhaba
Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.
Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.
Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum.Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı.
canım şeker filan çıkmışmıydı sende,yoksa yiyerek mi çok hızlı aldın..son zamanlarda daha çok alınıyor yaa dikkaet etmek lazım..birde şişlik filan varmı hepsi kilo olmayabilir..
kızlar biz geldik
bugün hastanede olan doktorumuzda kontrolümüz vardı.
doktorumuz bi problem yok dedi ama karnından kilosunu ölçüyo ya belki 8-9 kez ölçmüştür.normalde son adetime göre doğum tarihi 1 nisan olması gerek bu kez 6 nisan çıktı usgde.problem yok dedi ama içimede sinmedi bende fazla kurcalamadım 10 gün sonra gene gel dedi.beslenmene dikkat et dedi.2200 gram olmuş bu arada.yüzünü gene göstermedi sıpam.ayağı ile alnını eliylede ağzını kapamıştı bi tek burnu gözküyodu aradan.
haftaya cuma kontorlümüz var inşallah fark kapanır.
aysu bende yarın gidicem bakalım biliyosun bnmde 15 gün büyük gözüküyordu
şimdi kaç çıkıcak fark yada ara kapanmışmı ona bakıcamm
çünkü dotkor aradaki fark kapanır ve normal haline dönebilir diyordu.
aysucum maşallah bebeğineBu haftalarda ultrason ölçümleri çok sağlıklı olamayabiliyormuş, bizimde 3-4 gün geri çıktı ama doktorum hiç panikleme ultrasondan kaynaklanıyor olabilir demişti doktorunda problem yok dediyse endişelenme
inşallah farkınız kapanır
kızlar biz geldik
bugün hastanede olan doktorumuzda kontrolümüz vardı.
doktorumuz bi problem yok dedi ama karnından kilosunu ölçüyo ya belki 8-9 kez ölçmüştür.normalde son adetime göre doğum tarihi 1 nisan olması gerek bu kez 6 nisan çıktı usgde.problem yok dedi ama içimede sinmedi bende fazla kurcalamadım 10 gün sonra gene gel dedi.beslenmene dikkat et dedi.2200 gram olmuş bu arada.yüzünü gene göstermedi sıpam.ayağı ile alnını eliylede ağzını kapamıştı bi tek burnu gözküyodu aradan.
haftaya cuma kontorlümüz var inşallah fark kapanır.
çok saol cnm.hastalıktan dolayı kendime bakalmadım ondan bu kadar sıkılıyorum aslında kendimi suçluyorum.hiç bişi yiyemiyodum çünkü dün başladım yemek yemeye cnm.
tatlım hoşgeldinnnn yine göstermedimi kuzun yüzünü
doktor normal dediysede sorun yoktur kapanır aradaki fark sen merak etme
Cok iyi anlıyorum seni benimde bebiişimin geri çıktığı haftalarda yumurtayı filan ihmal etmiştim kendimi çok suçladım, bundan sonra dikkat ederek farkı kapatacığına eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?