2011 Nisan Anneleri

Evet ya kediden tiksiniyorum ben de pazar günü eşimin arkadaşının evine gittik sacda böyle ıspanaklı börek falan yaptıladim yr yedik daha sonra mutfağa bi girdimki kedi börekleri yağladıkları tereyağı kasesini yalıyor hamile hamile zorla o tepsiyi ben kaldırdım yerden ki daha fazla dokunmasın yiyeceklere ya bi de bahçeli ev kedi bi dışarı çıkıyo o patilerle içeri geliyo rahat rahat mutfaktan nasipleniyo iğrendim ama yemiştim bir ere eve geldim eşime söyledim bende bilseydim yemezdim diyor

beşigımız geldı şimdı çok guzellll bayıldım hıç yanndan ayrılasım yok

hayırlı olsun canım güle güle kullanmayı nasip etsin ,allahım inşallah

Hadi yaaaAllahtan eltim yok eşim tek erkek.

sağol canım bende ortucem dıyodum ama ortemem bu gıdışle

İnşallah benimkide rahat geçer gerçi zorlandığımı hissederse eşimde orda kalmamı ister ama ben ondan da vazgeçemiyorum

Ay temiz olmayan evde bende dayanamam zeten eğer kedi köpek varsa hiç yemek yemem açıkcası ben hoşlanmıyorum evde haydan

tünaydın hanımlar nasılsınızz??

Tünaydın

canım dinlenince geçmezse endişelenin diyor doktorlar,dikiş konusuna gelince her doğumda dikiş olmuyor belki olmaz ve eğer 15 gün gerçeten dinlenirsen hemen kalkarsın ayağa merak etme benim ablam sezaryenle kalktı 10 günde hatta hemen ilki normaldi bebek küvezde falan kaldığı için dinlenememişti dikşi açılmıştı önemli olan bir haftada olsa dinlenebilmek bencede evinde kalman en uygunu eşin içinde senin içinde.

cnm bir yolu varsa annen de kalma eşinde de yalnız kalmasın ..ilk günlerin tatlı zorluğunu birliklte yaşayın ..

canım günlerimiz nerdeyese aynı benimde bu 1-2 gündür sabah bulantılarım olutyo neden caba

sağol canım

benim kocacım da sürekli gelip gidip bu beşiğin üstünü ört diyo adam artık takıntı yaptı ama benim içimden gelmiyo çok hoşuma gidiyo onu görmek

bızmkı yenı geldı dah abakalım napıcak benımkı

sizin tirit nasıl oluyo ya biz Ankaralıların da ünlüdür tiriti de merak ettim

canım buralı değilimde eşimin görevi nedeniye burdayız burda yufkayı rulo yapıyorlar sonra onu kesiyorlar yuvarlak yuvarlak tepsiye dizip kızartıyorlar sonr üstüne ya kaz eti ya da tavuk eti haşlyıp didiyorlar üstünede o haşlamanın suyuna sarmısak katıp döküyorlar hamur vıcık vıcık oluyor eşimde bende beğenmedik hiç tabi damak tadı herkesin alışkanlığı farklı malum.

yok Ankara tiriti öyle değil.

şu trit de çok acfayip bişi onun yerine tavuklu nplav yapsalar daha iyi

evet tam da dediğin gibi gelinden iş bekliyorlar kayınvalidem allahtan kütahyalı değil kayınpererim kütahyalı dün ablamlar geldi temizlik yaptık zaten herkes calısıyo bu kadar yardım etmelerine de çok şükür onlar gidince kayınpederim eksik iş yaptırmışsın diye şaka yapıyo güya ,,,ne peki dedim merdivenleri yıkatmamıssın diyo artık hafta ya dedim ayy şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama artık şaka falan kaldıramıyorum

Son düzenleme:
ben de sabır kalmadı artık benim bebekte hava durumuna endeksli oldu geçen haftalarda soğuk oldu ya o zaman eşim sabret soğuklar geçsim doğurabilirsin diyordu geçen hafta annemi aradım anne her an doğum yapabilecekmişim gibi davranıyorsun dimi dedim o da bana perşembeye yağmur geliyormuş o geçsin o zaman doğurabilirisn dedi allaha allaha hava durumu bizim için çok önemli :84:

Ben de hiç sevmedim..bir de tavşan etiyle yapıyorlar ıyyyyyy

Biz karadenizliyiz, ben sinop eşim samsunlu.. Sizin tirit dediğiniz yemeğe bizimkiler ıslama diyor.. Yufkası kalın oluyor, hamursuz diyolar kızartmıyolar.. Yufkayı dizmeden önce altına dövülmüş ceviz serpiyolar, dizince üzerine de biraz serpiyolar.. Sonra tavuk suyuyla ıslatıp, tavukları koyuyorlar işte, bu kadar demek tirit deniyomuş buna ha ?

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bu konuyuda yeni gördüm iyide oldu sıkıntılarımız ortak gibi buda beni rahatlattı biraz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…