2011 Nisan Anneleri

ben izmir deyim yarın son günüm doğum iznime çıkıyorum çok şükür.

yarın ben de hastane ye gidiyorum tatlım görmezsen merak etme kızım ı çok özledim heyecanlıyım bir de yakın bir arkadasım 15 gün önce aşılama olmuştu sonucu öğrenecez birlikte .. Sürekli hamilesin diyorum kız a sanki bütün belirtiler var inşallah hamiledir :2:

sağolun kızlar allah hepimize nasip etsin inşallah ben ankaradayım sizler nerelerdensiniz :)

Ben uzağım bütün nisan annelerine, bodrumdayım

benim göbeğim çok kaşınıyor sizde de varmı aynı sorun

canım, benim 5. ve 6. ayda kaşınıyodu deli gibi sonra geçti, çok garip.. çatlamadı da..:44:

Son düzenleme:

Canım dönünce mutlaka yaz merak ederim idrar yolu şikayetin geçmiştir inşallah.Ayy arkadaşın da inşallah hamiledir Allah her isteyene hayırlısıyla versin.

aman ne güzel benim biraz sıkıntılı olduğu için nerdeyse 1.5 aydır evdeyim ve çok sıkıldım gerçekten çalışmak güzel şeymiş :)

çatlak kremi kullanıyorum ama çatlama değilde böyle pütür pütür oluyor doktora gittim dün yediğin bişey dokunmuştur falan dedi o kadar dedi krem falan veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…