2011 Nisan Anneleri

canım benimde senin gibi ama nedeni ne bilmiyorum kontrokğm önğmğzdeki c.tesi bakalım sorucam doktora

cnm bende sormaya korkuyorum biizm dr da en ufak bişide hastaneye yatırıyor ebe arkadaşım doğum belirtileri artık bunlar dedi bakalım inş. geçer iştahımda azaldı baya

Selam kızlar
Evimi temizledim, duşumu aldım, karnımı da doyurdum.
Oh benden iyisi yok

ben daha bir şey yemedim yaa sipariş verdim bekliyorum..bugün eve gitmedim kızımın kreşine gittim akşamları ben alıyordum kreşten ama yarın son günüm işte alamıcam artık o yüzden servis ayarladım şimdi açım bekliyorum

Şimdiden afiyet olsun.
Ara öğün yemişsindir sanırım, yoksa bu saate kadar dayanmak çok zor

Selam canım iyiyiz sen nasılsın?

canım bende iyiyim ama çook heyecanlıyım yarın sabah 9da sezeryanla doğumum var dua edin bana kansızlığım çıktığı için kan verilecek ben çook korkuyorumm sonrasında nasıl toparlarım bilemiyorum son 2o gündür halsizliğim var kansızlıkla alakalı

afiyet olsun..bebişe de maşallahsana da maşallahhamarat insanın hali başka oluyor canım
pek bir hamaratımdır sorma titizlik akıyor heryerimden(duyda inanma):86::86::86::86:
ohh ne güzel afiyet olsun sanada kızınada :)

teşekkürler teyzesi

ablasınıda doyurduk şimdi onu uyutma vakti uysun biraz belki bende uyurum...yapcak bişey kalamdı çünkü

Canım, allah hayırlı doğum nasip etsin, sağlıkla kucaklarsın inşallah bebişini.. Kısa zamanda da toparlanırsın inşallah.. Dualarımız da seninle, hiç korkma, hayırlısıyla atlatacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…