- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.441
Ay mayısa kalmasın yaa, nisan annesi olalım.
Bekleye bekleye çatlarız burda
Kimse de olmaz, herkes bebeğiyle uğraşır
Dorti de bizimle aynı dönem.
Allah yardımcın olsun canım.canım bende iyiyim ama çook heyecanlıyım yarın sabah 9da sezeryanla doğumum var dua edin bana kansızlığım çıktığı için kan verilecek ben çook korkuyorumm sonrasında nasıl toparlarım bilemiyorum son 2o gündür halsizliğim var kansızlıkla alakalı
kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız gene
canım bende iyiyim ama çook heyecanlıyım yarın sabah 9da sezeryanla doğumum var dua edin bana kansızlığım çıktığı için kan verilecek ben çook korkuyorumm sonrasında nasıl toparlarım bilemiyorum son 2o gündür halsizliğim var kansızlıkla alakalı
canım bende iyiyim ama çook heyecanlıyım yarın sabah 9da sezeryanla doğumum var dua edin bana kansızlığım çıktığı için kan verilecek ben çook korkuyorumm sonrasında nasıl toparlarım bilemiyorum son 2o gündür halsizliğim var kansızlıkla alakalı
Oh yarasın:))10:30 da kahvaltı yapmıştım ama nasıl acıkmışim valla sildim süpürdüm yemeğimi.Sağol canım.Dünya yerine geldi sanki ohhhh
artık in,cin ve 3 müz istop oynarız burda
ben nisanda doğurmak istiyorum valla..bu seferde 41. haftayı bekelrse fenalıklar geçiririm..37. haftaya girince her gün ılıktan biraz sıcak duş,ahududu yaprağı çayı(tabi bulursam),karanfil çayı içmeye başlıcam..bide ananas doğumu başlatıyormuş..38 bitsin hegün ananas yicem
Oh yarasın:))
Sıcak suyu ve ahududyu duymuştum da ananası ilk defa duyuyorum:)
O da işe yarıyormuş demek.
Tabii kolay doğum için hurmayı da unutmayalım.
valla hurma bulamıyorum ya.
annemler de doğuma yakın gelecek aslında onlar bayağı getirecekler umreden..ama bana ne kadar yetişir orası muamma..neyse doğum sonrası yerim artık sütüm kaliteli olsun diye
Hurma her yerde satılıyordur yaa
İlla hacı hurması olması gerekmez nasıllsa.
evet marketlerden buluyorum ben ama taze hurma olmalı diyorlar tazesini nerden bulcaz ki??
Evet marketlerden buluyorum ben ama taze hurma olmalı diyorlar tazesini nerden bulcaz ki??
hurmanın yeşil halini umreden getirebilirler canım tanıdık varsa.ama kuru veya taze farkeder mi acaba doğum için
Ben kurusunu yiyorum canım aman bence farketmez o da hurma sonuçta demi yaaa
ben bu sabah aldım cnm dısı tam siyah değil az kahve sarımsı gibi kuru bide gecen gün bişr yerden aldık pakette idi sevmedim simsiyah yapıs yapıs ..işe gelirken kuruyemişcinin birine ugradım her cesit vardı fiyat ları farklı beğendiğimden aldım
Hurma her yerde satılıyordur yaa
İlla hacı hurması olması gerekmez nasıllsa.
kızlar bişey sorucam
hani bebişler kilo alsın diye gevrek yyielim dedik ya bu msısır gevreğimi yulaf mı çünkü bu special k larbuğday gevreği kelloğs var ülkerin oda msıısr hangisi bebişe yarar arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ebn mısr aldım ama işe yarar mı son zamanlar atak yaptırayım kızıma dediM:)
kızlar bişey sorucam
hani bebişler kilo alsın diye gevrek yyielim dedik ya bu msısır gevreğimi yulaf mı çünkü bu special k larbuğday gevreği kelloğs var ülkerin oda msıısr hangisi bebişe yarar arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ebn mısr aldım ama işe yarar mı son zamanlar atak yaptırayım kızıma dediM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?