2011 Nisan Anneleri

Ay mayısa kalmasın yaa, nisan annesi olalım.
Bekleye bekleye çatlarız burda
Kimse de olmaz, herkes bebeğiyle uğraşır
Dorti de bizimle aynı dönem.

artık in,cin ve 3 müz istop oynarız burda

ben nisanda doğurmak istiyorum valla..bu seferde 41. haftayı bekelrse fenalıklar geçiririm..37. haftaya girince her gün ılıktan biraz sıcak duş,ahududu yaprağı çayı(tabi bulursam),karanfil çayı içmeye başlıcam..bide ananas doğumu başlatıyormuş..38 bitsin hegün ananas yicem

Allah yardımcın olsun canım.
Hayırlı haberini alırız inşallah.
Dualarımız sizinle...
kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız gene

Afiyet olsun, yarasın bebişe

şimdiden gözün aydın diyelim..dualrımız seninle panik yapma,sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah dualarım seninle..İnşallah hiçbir sorun yaşamazsın sen de bebiş de sağlıkla atlatırsınız..ben de çok heyecanlandım biri doğuma girecekse sanki o benmişim gibi oluyorum.Şimdiden allah kurtarsın canım iyi haberlerini bekliyoruz.

10:30 da kahvaltı yapmıştım ama nasıl acıkmışim valla sildim süpürdüm yemeğimi.Sağol canım.Dünya yerine geldi sanki ohhhh
Oh yarasın:))

Sıcak suyu ve ahududyu duymuştum da ananası ilk defa duyuyorum:)
O da işe yarıyormuş demek.
Tabii kolay doğum için hurmayı da unutmayalım.

Oh yarasın:))

Sıcak suyu ve ahududyu duymuştum da ananası ilk defa duyuyorum:)
O da işe yarıyormuş demek.
Tabii kolay doğum için hurmayı da unutmayalım.

valla hurma bulamıyorum ya.
annemler de doğuma yakın gelecek aslında onlar bayağı getirecekler umreden..ama bana ne kadar yetişir orası muamma..neyse doğum sonrası yerim artık sütüm kaliteli olsun diye

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Artık saatler kaldı kavuşmana. Dualarımız seninle. Sorunsuz sıkıntısız bir doğum olması dileğiyle..

hayırlı doğumlar olsun canım

evet marketlerden buluyorum ben ama taze hurma olmalı diyorlar tazesini nerden bulcaz ki??

ben bu sabah aldım cnm dısı tam siyah değil az kahve sarımsı gibi kuru bide gecen gün bişr yerden aldık pakette idi sevmedim simsiyah yapıs yapıs ..işe gelirken kuruyemişcinin birine ugradım her cesit vardı fiyat ları farklı beğendiğimden aldım

kızlar bişey sorucam
hani bebişler kilo alsın diye gevrek yyielim dedik ya bu msısır gevreğimi yulaf mı çünkü bu special k larbuğday gevreği kelloğs var ülkerin oda msıısr hangisi bebişe yarar arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ebn mısr aldım ama işe yarar mı son zamanlar atak yaptırayım kızıma dediM:)

İnşallah işe yarar da hepimiz kolay kolay doğum yaparız o zaman ben de senin gibi kolay doğan oğlum Mert yazarımm

canım ben müsli yiyorum içinde bütün tahıllar var, doktorun verdiği listede yazıyor zaten normalde sevip yediğim bişey değil..

ben nesfit meyveli yedim 2 paket geçen ay
bu ay da karamelli mısır gevreği aldım bimden onu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…