- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.461
canım ben müsli yiyorum içinde bütün tahıllar var, doktorun verdiği listede yazıyor zaten normalde sevip yediğim bişey değil..
kızlar bende müsli sevmiyorum ama kelloğs yiyen arkadaşlar yaradımı bebişlere yani yediğinizde bebişin kilo alımı nasıldı bende olmazsa ondan layı önümüzdeki sefere
kızlar ben acıkınca ellerım tırıyor başım donuyorbu da yenı çıktı şimıdıde yedım halım yok yerımden kalakmıyorum uykum geldı
selam kızlar tiancu da haber alanınız var mı ?
inşallah işe yarar da hepimiz kolay kolay doğum yaparız o zaman ben de senin gibi kolay doğan oğlum mert yazarımm
şekerler eşim sürekli kızımızın 2 ismi olsun diyor zeynep ve eliften sonra bugün de hazel olsun demeye başladı nasıl diye soruyor artık hangi ismi beğenirse mecbur kabul edecem
ne yaptı acaba bugun gırmedı
şekerler eşim sürekli kızımızın 2 ismi olsun diyor zeynep ve eliften sonra bugün de hazel olsun demeye başladı nasıl diye soruyor artık hangi ismi beğenirse mecbur kabul edecem
hazelin anlamı ne?
biz cinsiyetini öğrenmeden önce kız olursa elif diyorduk ikimizin de çok hoşuna gidiyor elif..
ben sevilen kişi olarak buldum netten eşim de cehenmem ateşini söndüren olarak söylüyor bir kaç dua da geçiyormus kureyş suresi, yasin falan
elif diyince karşı komşumuz aklıma geliyor değişik bir kadındı pek sevmezdim:2:
günaydın tatlımmm evet bebişler geliyor yavaş yavaş ben de her sabah aynaya bakıyorum acaba karnım çok mu aşagıda diyedoğum a gideceğimiz de eşlerimizin bile farkedeceği şekilde aşağı inermiş ..temizliğim de dün bitti sağolsun ablamlar geldi yaptık hep beraber .. kuaföre de yarın gittim mi tamamdır hazırlıklar gelsin artık bebişim
Bana da söylüyorlar aynı şeyi yaa..neyseki benim yarın son günüm işte.çarşamba dr.gidip raporumu alıyorum inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?