2011 Nisan Anneleri

canım ben müsli yiyorum içinde bütün tahıllar var, doktorun verdiği listede yazıyor zaten normalde sevip yediğim bişey değil..

evet müslinin içinde mısır gevreği,yulaf kuru meyveler,prinç gevreği falan hepsi oluyor..ama yulafı sevmiyorum.halbuki en faydalısı o içlerinde

kızlar ben acıkınca ellerım tırıyor başım donuyor bu da yenı çıktı şimıdıde yedım halım yok yerımden kalakmıyorum uykum geldı

kızlar bende müsli sevmiyorum ama kelloğs yiyen arkadaşlar yaradımı bebişlere yani yediğinizde bebişin kilo alımı nasıldı bende olmazsa ondan layı önümüzdeki sefere

kızlar bende müsli sevmiyorum ama kelloğs yiyen arkadaşlar yaradımı bebişlere yani yediğinizde bebişin kilo alımı nasıldı bende olmazsa ondan layı önümüzdeki sefere

nestle nesft ıyı bence ben bırde danone meyvalı yogrtlardan yıyorum bol bol ayran ıç oda faydalı

inşallah işe yarar da hepimiz kolay kolay doğum yaparız o zaman ben de senin gibi kolay doğan oğlum mert yazarımm

yaz şekerim şu an tek düşündüğüm şey doğum da panik ve heyecan yaparmıyım ..genelde birşey anlamazsın hatta nutku tutuluyo insanın allah yardım ediyor diyorlar bilmiyorum nasıl olacak en iyisi bana sakinleştirici versinler :2:

şekerler eşim sürekli kızımızın 2 ismi olsun diyor zeynep ve eliften sonra bugün de hazel olsun demeye başladı nasıl diye soruyor artık hangi ismi beğenirse mecbur kabul edecem

şekerler eşim sürekli kızımızın 2 ismi olsun diyor zeynep ve eliften sonra bugün de hazel olsun demeye başladı nasıl diye soruyor artık hangi ismi beğenirse mecbur kabul edecem

Biz cinsiyetini öğrenmeden önce kız olursa elif diyorduk ikimizin de çok hoşuna gidiyor elif..

elif diyince karşı komşumuz aklıma geliyor değişik bir kadındı pek sevmezdim :2:

Biz de mert te karar vermiştik hatta bebek şekerleri siparişi verirken de not yazdırdık hoşgeldin mert bebek diye..dün akşam eşim biraz daha düşünüp araştıralım belki başka bir isim buluruz diyor adam garip ya ne güzel karar vermiştik benim de içime çok siniyor mert ben değiştirmem dedim.Bakalım daha neler bulacak

Haydi iyice yaklaştık bebeklere..Her şey tamam,sıra bebeklerde

Bana da söylüyorlar aynı şeyi yaa..neyseki benim yarın son günüm işte.çarşamba dr.gidip raporumu alıyorum inşş..

Canım ya vallahi al raporunu,dinlen artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…