2011 Nisan Anneleri

Bugün maşallah sayfalar ilerlemiş,okuyayım dedim ama sonra okuyacağıM..

Bugün kontrolümüz vardı..Emirhan iyi maşallah..Pazartesi Egepolde saat 12.00 de sezeryan ile dünyaya gelecek inşallah..3 kg. ve her şey yolunda..Günün belli olması bile beni rahatlattı ve çok mutluyum..Son günü saymıyorum ,o gün teskere günü,şafak 6

Canımmmm hayırlı olsun inşallah Emirhan da sen de sağlıkla atlatın inşallah doğumu..pazartesi doğum yapınca kaç gün kalırsın ki bir dahaki çarşamba benim de randevum olacak egepolde eğer hala orada olursan seni ziyarete gelirim.3 gün yatırırlar mı ki?

selam kızlar biz geldik:)) şimdi sizinde fikrinizi soruyum bebeğimzie oda yapmadık biz iki yaşında inşaalah ayırmayı düşünüyorum o zaman yaparım diyorum o yüzden bir doap alalım dedik ama benim içime sinmedi bir türlü dolap renkleri almış almak içinde almak istemiyorum çünkü sonra yatağını falan dolaba uydurmak gerekicek e bende beyaz istiyorum odasını açıkacası o yüzden aklıma az önce bişey geldi plastik çekmeceler varya ondan alıyım diyorum ben onu yapışkanlı kağıtla süslerim bie güzel beşiğin yanınada koyarım odama benim tuvalet masasının çekmecesine eşyalarını zor sığdırdım birde annem gelince getirecek adıklarını onları da çekmeceye koyarım diyorum ne dersiniz?

ayy cnm keşke salı olsaydı seni ziyaret ederdim çok sevindim bebişine kavuşmana

Ne güzel olurdu ama doktorum ertesi gün çıkarsın dedi ..İnşallah bir sorun olmaz..Yarın da Egepole gidip odalara bakacağız..Sen rapor için yarın mı gideceksin..

evet ya bi an aklıma gelmedi pazartesi doğum olursa salı sabahı ben görebilirim:2:

Ne güzel olurdu ama doktorum ertesi gün çıkarsın dedi ..İnşallah bir sorun olmaz..Yarın da Egepole gidip odalara bakacağız..Sen rapor için yarın mı gideceksin..

Hayır canım yarın da çalışıyorum çarşamba 11:35 de randevum..odaları ben de merak ediyorum yarın dönünce yaz bize olur mu?

ayy cnm keşke salı olsaydı seni ziyaret ederdim çok sevindim bebişine kavuşmana

Kızlar böyle söyledikçe içim gidiyor,tarihi değiştireceğim ama..
Mesa salı günü orda olurum diye düşünüyorumÖğlen ameliyata gireceğim için öğleden sonra anca çıkarım..Özelden telefonu yazayım..Orda olursan görüşürüz..Canikim sana da vereyim numaramı,haberlerini ben iletirim arkadaşlara..

Hayır canım yarın da çalışıyorum çarşamba 11:35 de randevum..odaları ben de merak ediyorum yarın dönünce yaz bize olur mu?

Hmmm..:90: Denk gelemeyeceğiz..Odaları yazarım,sen ücreti de konuşacaktın..Ücreti konuşacağın yere odalara görmek istiyorum desen,gittiğinde de görmüş olurdun..

Olur canım niye olmasın ki biz de kiradayız kendi evimizi yapınca ancak o zaman çocuk odası yapabilcez inşş.şimdi yatak odamıza koyduk beşiği bir de beş çekmeceli şifonyer aldık o kadar.yetti bize.

Bencede dediğin gibi yap,sonra odasına tam takım alırsın..Alacağın dolap gereksiz olur diye düşünüyorum..

Hmmm..:90: Denk gelemeyeceğiz..Odaları yazarım,sen ücreti de konuşacaktın..Ücreti konuşacağın yere odalara görmek istiyorum desen,gittiğinde de görmüş olurdun..

Çarşamba günü gittiğimde ücreti konuşcam odaları da söylüyeyim gezdirirler herhalde demi?Hani senin günün belli ondan mı gösteriyorlar acaba dedim benim belli değil ya normal olacağı için.

Tamam canım ben de sana vereyim özelden mesaj atayım şimdi.

Çarşamba günü gittiğimde ücreti konuşcam odaları da söylüyeyim gezdirirler herhalde demi?Hani senin günün belli ondan mı gösteriyorlar acaba dedim benim belli değil ya normal olacağı için.

Ben ücreti konuşmaya gittiğimde odaları görmek istiyorum dedim,gösterdiler..Ayrıca kapı süslemesini de yapıyoruz dediler..

Olur canım niye olmasın ki biz de kiradayız kendi evimizi yapınca ancak o zaman çocuk odası yapabilcez inşş.şimdi yatak odamıza koyduk beşiği bir de beş çekmeceli şifonyer aldık o kadar.yetti bize.

Bencede dediğin gibi yap,sonra odasına tam takım alırsın..Alacağın dolap gereksiz olur diye düşünüyorum..

Aklın yolu bir sağolun kızlar

canım benim kzın odası yok.
tayinciyiz diye sadece beşik aldık.eşimin bekarlıktan kalma doalbına koyduk kıayfetleri..şimdi seneye burdanda gideceğiz.gittiğimiz yerde daha uzun kalacağız.o zaman oda yapacağız cicili bicili 2 kız odası..bir sene daha idare edeceğiz böyle napalım

canım senin eşin ne iş yapıyodu bizde tayinciyiz o yüzden oda yapmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…