2011 Nisan Anneleri

zormuş allah yardımcın olsun biizim bir kere tayin o bile sıkıyo beni

zor yaa.ilk görev yerinde 2 sene kalınıyor .şuan 2. görev yerindeyiz 3 senede burda kalcaz.2 sene bitti.amaaaa yeni istinaf mahkemeleri açılacak kesinleşti.orya 1000 küsür 1. sınıf hakim atanacak..e onların yeri boş kalacağı için bu yıl bir sürü süpriz tayin bekliyorlar..eğer öyle olursa burdada 2 yıl kalmış olcaz :44:

ii akşamlar kızlar...:92:nasısınız??gene geçmişi okuyamadım ne zamandır giremiyodum...birikmiş...var mı yeni haber,doğum yapan var mı çok merak ettim...

biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı...herşey yolunda çok şükürbebişim normal doğum pozisyonunda geliyo...allahtan bi mani olmassa normal yapıcam galibatırsmaya başlamıştım bugün doktora korkuyorum ben dedim.sordum baya bişeyler..rahatlattı beni..aslında iki üç gündür normal doğumdan vazgeçmiştim...sezeryan diyecektim bugun ama doktorum rahatlattı beni...riskli bi durumda zaten sezeryan yaparım dedi...10 gün sonra tekrar çağırdı.anam ben galiba normal doğurcam37:her seferinde doktor sezeryan dir diye gidiyorum normal yapcan inşallah diyor yahu:18:ama bugün biraz daha kafama yattı...

bu arada bebişim bu sefer kilo almış allaha şükürgeçen sefer az almıştı.soran arkadaşlar olmuş.ben de 2 haftadır arada ülker kellogs tam tahıllı mısır gevreği yedim...faydası olmuş galiba...böyle şimdilik...inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olur

normalden korkma yaa neden kadınlar bu kadar tırsıyor normalden sezeryan acil durumda yapılmalı cnm dr un işinin ehliymiş demek..sadece parasını düşünenlerden değil
bebeğinede sevindim ne kadar zamanda kaç gr almış.bende bu aralar hep araöğünüm mısır gevrekleri.iyi gidiyor valla

ay cnm ne bilim sancıdan falan geçtim ben hadi ona dişimi sıkarım 1 günüm ağrılı geçsin diyorum...ama ıkınamassam doğuramassam falan dedim :18:doktora iş o haddeye gelince doğurursun dedi...senin ikinci doğum değil mi cnm??ilki normal mi nasıldı?? bebişim 2 haftada 600 gr almış maşallah3100 gr olmuş çok şükür geçen sefer 2 haftada 270 gr almıştı.soğuk sütle mısır gevreğine ben de bayılıyorum akşamları çay zamanı bile yiyorum çoğu zaman

Canım Allah hayırlı doğum nasip etsin, bebişini sağlıkla kucaklayıp bi an önce toparlanırsın inşallah..

Canım gözün aydın, bebişine de maaşallah, ohh her şey yolunda.. Ben baştan beri tereddütsüz normal istiyorum, şimdilik bi mani görünmüyo.. Sen de korkmamaya çalış, kararlı ol herkes yapıyo biz neden yapamayalım.. hem her şeyin doğalı iyidir.. bi sağlık problemi olmadıktan sonra en iyisi bu, Allah hepimize kolaylık versin, yardımcı olsun.. :13:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız biz depresyona girdik galiba hiçbir şey zevk vermiyor bugün gündüz bolca uyudum gece uyuyamayınca geçmişe de bakmadık ara ara bakarız artık tiancudan haber yok dimi? çok merak ettim...

mesacım hazel ismi çok güzel şık bir isim tabi karar sizin

iyi akşamlar kısslar nasılsınız ya ben kötüyüm görümcem 7 haftalık hamileydi bebek iki haftadır ölmüş karnında nasıl olmuş da anlayamamış bilmiyorum şimdi aradım ağlıyodu çok kötüydü konuşamadım rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah isteyen herkese bebeğini nasip etsin

mrb kızlar nasılsınz

babnnesı kızım yorganını yaptı yatgını hazırlarken ıgnenın kayboldugunu fark ettık bulamıyoruz yarına bıraktık yarnıyıce bakıcaz aksılık ışte.gecen gunde dolabını kurarken bı kenarını catlattılar stıcer yapıştırcam

mesa bende hazel ısmını begendım

çok gecmış olsun canım bende 12 haftalık bebegımı kaybetmıştım bende 2 hafta farkına varamamıştım

ben de aynı nedenlerle plastik çekmece almak istedim. sonrasında annecim kıyametleri kopardı. bebeğin eşyalarını organik alıyorsun, emziği emzik kabı bpa içermesin diye dikkat ediyorsun sonra bebişin her şeyini plastik çekmeceye koyuyorsun dedi. mecbur kavga çıkmasın diye dolap aldık şifonyer felan yetmedi. sonradan bana da mantıklı geldi. özel deterjanlarla yıkıyoruz sonrasında cumbaa plastik çekmecelere. içime sinmezdi tabi benim fikrim bu canım..

Allah sabır versin görümcene canım, çok şükür ona bişey olmamış.. İki hafta uzun zaman yani Allah korumuş..

ıkea da,praktıkerde hem çok uygun hem guzel modeller var ben oyle aldım oda yapamdım çunku 1 seneye kadar taşınabılırz

Ayy çok üzüldüm.
7 haftalık nasıl anlayacak ki canım, kanama filan olmadıysa anlaşılmaz hemen.
Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır.

cnm çok geçmişolsun..benim de ilk bebişim 6 haftalıkken karnımda öldü 7 buçuk haftada farkettik.insan üzülüyo tabi ama genelde ilk haftalarda kalbi duran bebekler ağır anomali olan hastalıklı bebekler oluyolarmış..vücut böyle bebekleri kabullenmiyormuş sağlıklı nesillerin devamı için...allahım böyle düzen kurmuş yani.üzülmesin.ben 2 ay sonra bu bebişime hamile kaldım allaha şükür.ilk bebeklerde görülebiliyormuş...çok geçmişolsun...

off çok kötü. ben de bebişimi o haftalarda kaybetmiştim. o bebişim de tüp bebekti. bi an o günlere gittim geldim. ne kadar küçük olsa da acısı aynı rabbim sabır versin. kan pıhtılaşmasına falan baktırsın. ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı. bebişimi ondan kaybetmiştim

evet canım normaldi hatta doğum öykülerinde konum var en ince ayrıntısına kadar anlattım istersen ordan okuyabilirsin hiç korkma..ben kiiii ağda yaparken ağlayan,adet sancısında bayılan insan doğurdum,herkes doğurur...bu arada demekki 35 haftanın içinde 2500 gr mış yine gayet iyiymiş.bende 35. haftanın içindeyim şuan..o kadar varmı bilmiyorum..yoktur herhalde.

çok gecmış olsun canım bende 12 haftalık bebegımı kaybetmıştım bende 2 hafta farkına varamamıştım

çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…