- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.521
Ayy çok üzüldüm.
7 haftalık nasıl anlayacak ki canım, kanama filan olmadıysa anlaşılmaz hemen.
Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır.
Allah sabır versin görümcene canım, çok şükür ona bişey olmamış.. İki hafta uzun zaman yani Allah korumuş..
çok gecmış olsun canım bende 12 haftalık bebegımı kaybetmıştım bende 2 hafta farkına varamamıştım
sağolun kısslar demekki anlaşılamayabiliyomuş ben düşündümki kanama falan olur erenhava seninki de öyle olduysa normal demekkki ya bide çok istiyolardı daha yeni evliler ama çok heveslilerdi ben de söz vermiştim bebek günlüğü alacaktım,
ne tuhaf bizim bebeğimiz kazayla oldu yani henüz yeni evlendiğimiz için hazırlıksızdık ve ben çok sevinememiştim daha doğrusu hala şaşkındım ama şimdi düşünüyorum da şükürler olsun ki rabbim nasip etti inşallah yakında aramıza katılacak çok zormuş gerçekten daha doğmadan anneliğiimi hissediyorum ve düşündüklerimden içim acıyo
amin canım çok üzücüçok geçmiş olsun çok üzücü bir durum Allah sabır versin
off çok kötü. ben de bebişimi o haftalarda kaybetmiştim. o bebişim de tüp bebekti. bi an o günlere gittim geldim. ne kadar küçük olsa da acısı aynı rabbim sabır versin. kan pıhtılaşmasına falan baktırsın. ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı. bebişimi ondan kaybetmiştim
cnm çok geçmişolsun..benim de ilk bebişim 6 haftalıkken karnımda öldü 7 buçuk haftada farkettik.insan üzülüyo tabi ama genelde ilk haftalarda kalbi duran bebekler ağır anomali olan hastalıklı bebekler oluyolarmış..vücut böyle bebekleri kabullenmiyormuş sağlıklı nesillerin devamı için...allahım böyle düzen kurmuş yani.üzülmesin.ben 2 ay sonra bu bebişime hamile kaldım allaha şükür.ilk bebeklerde görülebiliyormuş...çok geçmişolsun...
offf yaa çarşambaya eşim kayınvalde ve kayınbabaya uçak bileti aldı geliyorlar ama ben perşembeye kadın çağırdım temizik için cuma kendi temizliğimi yapmayı düşünüyordum offf ben o adam varken rahat edemiyorum yaaaaaaaa istemiyorum gelmesin..........
offf yaa çarşambaya eşim kayınvalde ve kayınbabaya uçak bileti aldı geliyorlar ama ben perşembeye kadın çağırdım temizik için cuma kendi temizliğimi yapmayı düşünüyordum offf ben o adam varken rahat edemiyorum yaaaaaaaa istemiyorum gelmesin..........
cnm bazılarında kan pıhtılaşması da olabiliyormuş.onu da bi sorsunamin canım çok üzücü
Geçmiş olsun sizlerede allah'a şükür allah yeniden nasip etmiş jojop ben de arayıp söyleyeyim senin yazdıklarını belki moral olur
evet canım normaldi hatta doğum öykülerinde konum var en ince ayrıntısına kadar anlattım istersen ordan okuyabilirsin hiç korkma..ben kiiii ağda yaparken ağlayan,adet sancısında bayılan insan doğurdum,herkes doğurur...bu arada demekki 35 haftanın içinde 2500 gr mış yine gayet iyiymiş.bende 35. haftanın içindeyim şuan..o kadar varmı bilmiyorum..yoktur herhalde.
çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum Allah sabır versin
ay ne işleri varya kayınpederin doğum yapacak kadının yanında..ne düşüncesizler offff...
cnm bazılarında kan pıhtılaşması da olabiliyormuş.onu da bi sorsun
ayy cnm ben de işte ağdaya alışmam bile çok zaman aldı.bide kasarım kendimi diye korkuyorum açılmaya falan bakıcaklar ya...böle şeylerde kendimi kasarım ben ya ordada kasılırsam...gerçi sancı çekerken onu düşünemeyebilirim ama...inşallah senin bebişinde iidir canım büyümüştür merak etme.biraz da bünye ve genetik galiba.doktorum sen ne kadar kendine baksan da plesanta ne kadar gönderirse o kadar alır bebek dedi.
Bugün maşallah sayfalar ilerlemiş,okuyayım dedim ama sonra okuyacağıM..
Bugün kontrolümüz vardı..Emirhan iyi maşallah..Pazartesi Egepolde saat 12.00 de sezeryan ile dünyaya gelecek inşallah..3 kg. ve her şey yolunda..Günün belli olması bile beni rahatlattı ve çok mutluyum..Son günü saymıyorum ,o gün teskere günü,şafak 6
canım düşünme böyle durumları en güzeli normal doğum
düşünmemeye çalışıyorum kararsızdım ama bugün ikna oldum zaten...artık bekliyorum kızımın gelmesini..senin ilk doğum mu cnm??bu arada gene hiç yazan yok bugün...muhabbet yok.niye böyle oldu ki buralar...
düşünmemeye çalışıyorum kararsızdım ama bugün ikna oldum zaten...artık bekliyorum kızımın gelmesini..senin ilk doğum mu cnm??bu arada gene hiç yazan yok bugün...muhabbet yok.niye böyle oldu ki buralar...
benimde ilk canım hepimiz aynı durumdayız merak etme benimde normal gözüküyo şimdilik
benim doktorum bende en ufak bi ışık görse hemen sezeryan yapar bırak ikna etmeyi ama ben kararlıyım
mrb kızlar
benım cımcıme yıne 100gr almış 2100 gr 2500 dogacagı kesınleştı artık.renklı doblerı nst amınıyo sıvısı kordon bagı soluk alışverışı hepsı çok gzl şımdılık sorun yokama bunlardan bırı eksık olursa dogum olacak çantanı hazırla şimdıden dedı.
kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artik.bu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli de olmaz
Kızlar topik baya kalabalık ve bir şey soracağım..Bebeğinin boynuna kordon dolanmış olan var mı?Benim bebişin bir tur dolanmış ama gevşek dedi doktor..Pazartesi randevum var bakalım ne diyecek?Bizim gibi olan var mı?
kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh
Arkadaşlar BFB nickli Başak arkadaşımız doğum yapmış.Biraz sıkıntılı olmuş facede yazdığı üzere 12-13 saat sancı çekmiş. Epidural normal doğumla bebişi 3150gr 50cm olarak dünyaya gelmiş. darısı bizlerin başına inşallah
selam kızlar tiancu da haber alanınız var mı ?
Bugün maşallah sayfalar ilerlemiş,okuyayım dedim ama sonra okuyacağıM..
Bugün kontrolümüz vardı..Emirhan iyi maşallah..Pazartesi Egepolde saat 12.00 de sezeryan ile dünyaya gelecek inşallah..3 kg. ve her şey yolunda..Günün belli olması bile beni rahatlattı ve çok mutluyum..Son günü saymıyorum ,o gün teskere günü,şafak 6
ii akşamlar kızlar...:92:nasısınız??gene geçmişi okuyamadım ne zamandır giremiyodum...birikmiş...var mı yeni haber,doğum yapan var mı çok merak ettim...
biz iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı...herşey yolunda çok şükürbebişim normal doğum pozisyonunda geliyo...allahtan bi mani olmassa normal yapıcam galiba tırsmaya başlamıştım bugün doktora korkuyorum ben dedim.sordum baya bişeyler..rahatlattı beni..aslında iki üç gündür normal doğumdan vazgeçmiştim...sezeryan diyecektim bugun ama doktorum rahatlattı beni...riskli bi durumda zaten sezeryan yaparım dedi...10 gün sonra tekrar çağırdı.anam ben galiba normal doğurcam 37:her seferinde doktor sezeryan dir diye gidiyorum normal yapcan inşallah diyor yahu:18:ama bugün biraz daha kafama yattı...
bu arada bebişim bu sefer kilo almış allaha şükürgeçen sefer az almıştı.soran arkadaşlar olmuş.ben de 2 haftadır arada ülker kellogs tam tahıllı mısır gevreği yedim...faydası olmuş galiba...böyle şimdilik...inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olur
iyi akşamlar kısslar nasılsınız ya ben kötüyüm görümcem 7 haftalık hamileydi bebek iki haftadır ölmüş karnında nasıl olmuş da anlayamamış bilmiyorum şimdi aradım ağlıyodu çok kötüydü konuşamadım rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah isteyen herkese bebeğini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?