2011 Nisan Anneleri

Ayy çok üzüldüm.
7 haftalık nasıl anlayacak ki canım, kanama filan olmadıysa anlaşılmaz hemen.
Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır.

Allah sabır versin görümcene canım, çok şükür ona bişey olmamış.. İki hafta uzun zaman yani Allah korumuş..

çok gecmış olsun canım bende 12 haftalık bebegımı kaybetmıştım bende 2 hafta farkına varamamıştım

sağolun kısslar demekki anlaşılamayabiliyomuş ben düşündümki kanama falan olur erenhava seninki de öyle olduysa normal demekkki ya bide çok istiyolardı daha yeni evliler ama çok heveslilerdi ben de söz vermiştim bebek günlüğü alacaktım,
ne tuhaf bizim bebeğimiz kazayla oldu yani henüz yeni evlendiğimiz için hazırlıksızdık ve ben çok sevinememiştim daha doğrusu hala şaşkındım ama şimdi düşünüyorum da şükürler olsun ki rabbim nasip etti inşallah yakında aramıza katılacak çok zormuş gerçekten daha doğmadan anneliğiimi hissediyorum ve düşündüklerimden içim acıyo

evt canım farkında değildık hatta mıde bulantılarım kesılmıştı ıyıleşmıştım yanı ozamana kadr çok kotuydum çunku yavrumun kalbı durmuş ben ıyıleşmışım halbukı 12 haftalık gebelıktı 10.haftada kalbı durmuş tam 12 haftamda tuv kagıdına pembe kan geldı çok az dr aradım gel dedı baktı oyle anladık.allah yardımcısı olsun bır sene kendıme gelemedım ben

çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum Allah sabır versin
amin canım çok üzücü

Geçmiş olsun sizlerede allah'a şükür allah yeniden nasip etmiş jojop ben de arayıp söyleyeyim senin yazdıklarını belki moral olur

offf yaa çarşambaya eşim kayınvalde ve kayınbabaya uçak bileti aldı geliyorlar ama ben perşembeye kadın çağırdım temizik için cuma kendi temizliğimi yapmayı düşünüyordum offf ben o adam varken rahat edemiyorum yaaaaaaaa istemiyorum gelmesin..........

ay ne işleri varya kayınpederin doğum yapacak kadının yanında..ne düşüncesizler offff...

ayy canım yaa sen kendı temzlıgını yarn hallet ozamn

bence de ne saçma k.peder niye geliyo ki hem daha zamanın var değil mi bebeği görüp gitse falan ağrın sızın olacak yatacaksın bir de onları çekemzsin ,
benim k.validem gelecekti akılllı kocamda şimdi gelmeyin doğumdan sonra gelin demiş zaten doğumda gelecekler şimdi geliseler daha çok yük olurlar bana

amin canım çok üzücü

Geçmiş olsun sizlerede allah'a şükür allah yeniden nasip etmiş jojop ben de arayıp söyleyeyim senin yazdıklarını belki moral olur
cnm bazılarında kan pıhtılaşması da olabiliyormuş.onu da bi sorsun

ayy cnm ben de işte ağdaya alışmam bile çok zaman aldı.bide kasarım kendimi diye korkuyorum açılmaya falan bakıcaklar ya...böle şeylerde kendimi kasarım ben ya ordada kasılırsam...gerçi sancı çekerken onu düşünemeyebilirim ama...inşallah senin bebişinde iidir canım büyümüştür merak etme.biraz da bünye ve genetik galiba.doktorum sen ne kadar kendine baksan da plesanta ne kadar gönderirse o kadar alır bebek dedi.

of ya benimkilerde cumartesi geliyorlar istemiyorum bende gelmesinler.çocuk doğunca gelin dedik dayanamadılar çok lazımlar sanki bir işe yarayacaklarmış gibi:84:

canım düşünme böyle durumları en güzeli normal doğum

ne güzel günün belli artık darısı başımıza bende çarşamba gidicem tekrar kontrole artık haftada bir gidiyoruz off annecim burdaydı 3 gündür gitti şimdi içim sıkıldı off

benimde ilk canım hepimiz aynı durumdayız merak etme benimde normal gözüküyo şimdilik

benim doktorum bende en ufak bi ışık görse hemen sezeryan yapar bırak ikna etmeyi ama ben kararlıyım

benim doktorum bende en ufak bi ışık görse hemen sezeryan yapar bırak ikna etmeyi ama ben kararlıyım

benim doktoruma da sezeryancı falan derler ama değil zaten normal doğum yapan da çok duyuyorum ki bugün beni ikna edince inandım..zorunlu durumlarda sezeryan yaparım zaten diyo..ki bence böyle olması en normali.önce normal doğuma yönlendirilmeli zorunlu durumlarda sezeryan...ama maşallah sana kararlı dur..eğer kafana koyduysan sen doktorunu ikna et..

merhaba annişler, 3-4 gündür giremedim, umarım herkes çook iyidir, bu arada ben çok iştahlıyım, 16 kilo oldu (( elimi kolumu kaldırmaya halim yok, evde her fırsatta yatıyorum- şiştiiiiiiimmmmm

aysucuğum seninde baya günün dolmuşmerak ettim normal doğum bekliyorsun galiba...var mı bi değişiklik??indimi aşağıya bebişin??nası durumunuz..haftan ilerde olunca merak ettm

cnm sağlıklı olsunda kiloyu doğuncada alır allahın izniyle.

maşallah cnm bebişine

cnm benim 2 kat dolanık kordonu.doktorum sakın problem etme kendide herşeyi çok normal bi problemi yok kordon zaten bi yerlerine dolanıcak önemli olan sıkmaması dedi.

kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh

allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün

selam kızlar tiancu da haber alanınız var mı ?

ay hala haber yokmu ya bende çok merak ettim.

maşallah cnm oğluşuna.
ohh gününde belli olmuş ne güzel allah sağlılla kucağınıza almayı nasib etsin.

maşallah cnm bebeğine
ne güzel herşey yolundaymış.sende benim gibi beklemedesin artık desene.

cnm çok geçmiş olsun.
rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla bi melek daha gönderir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…