2011 Nisan Anneleri

kızlar face kullanmayanlar için yazym vildan arkadasımız yani rosaperle doğum yapmıs dün gece aniden suyu gelmiş ve doğum hemen gerceklesmiş annemiz iyi bebiş küvezde solunumu hızlı olduğu için bizlerden dua bekliyor..

Artık bütün anneler yorulduk,sağlıkla gelsin bebişler valla ben uykusuzluğa razıyım..Kansızlık için karadut şurubu içiyorum..Eşim almış..Araştır istersen bana çok iyi geldi..Normalde kansızlık hep vardır bende..Ama bu dut şurubunu kullandığımdan beri kansızlık yaşamadım şükür..Kara dut şurubu,marmelat kıvamında..Sabahları kan ilacını atınca bir yemek kaşığı da ondan içiyorum..

bugün 35 hafta olduk çok şükür bu günleride gördüm.oley

İyi düşün,bunlara takılma boşver..Bak ben kaç aydır erken doğum tehlikesiyle ilaç bile kullandım maşallah bebiş bekledi..Erken beklemeyen arkadaşların bebekleri erken geldi..Hayırlısı olsun,iyi düşün ,iyi olsun ,hiç kafana takma bunları..

Geçmiş olsun,ağrı kesici kullanabiliyorsun,kendini boşuna yorma..Benim bebek de 2900-3000 anca olur dedi doktor..Önemli değil,çok fazla kilolu olması sağlıklı olacak anlamına gelmiyor dedi..Doktorun saçmalamış,sağlıklı olsun,önemli olan bu zaten..

Dualarımız tüm annelere..Sağlıkla alır bebeğini inşallah..Haftası çok geri değil,buda sevindirici..

kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr

canııım geçmiş olsun bu anlattıkların iyi oldu son 2 -3 haftadır beni erken doğum paniği sardı sürekli kendimi kontrol ediyorum . bebeğinle sana mutlu günler dilerim canım

canım benim bebişim 36+0 da 2760 tı. doktorum güzel kilo almış felan dedi. ama 5 haftada 6 kilo almama kızdı. çocuk kilo alır sen kontrollü ye dedi. bu gün 38+0 da bebişim 3470 olmuş ben 700 gram vermişim bu iki haftada. kilo alımı çok ilginç bi şey ya. birden alıyorlar kiloyu. moralini bozma canım.hem tombiş olup seni sıkıntıya sokacağına zayıf olsun sıhhatli olsun. ahhh o vaginal varis insanı mahvediyor. benim çok erken çıktı. yürüyemiyordum bile. şimdi şimdi azaldı da kendi başıma yataktan kalkabiliyorum. inşallah seninki sana zorluk çıkartmıyordur. acısı fenaa ya

off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo

Son düzenleme:

masallah canım bebişine
benimkide o kadr olur insallah..
gözünaydın buarada doğum belli olmus cok yakın heycan basmıstır artık
ben 4 hafta da 2 kilo almısım 850 sini bebbiş almıs zaten..
varis agrı yapıo artık ama vakit azaldı die teselli ediyorum kendimi doğumdan sonra gecer insallah..
bu ardaa varis normal doğuma engel olurmu bişi dedimi drn?

gözün aydın canım ne mutlu kolay bi doğum olmuş darısı biz bekleyenlerin başına...Rabbim en kısa zamanda yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Cnm öncelikle gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun inş bir an önce küvezden çıkar da annesinin koynuna gelir.Eeee sen hastaneden çıktın o zaman??Peki bebeğin ne kadar kalacak belli mi??
Allah yardımcınız olsun cnm
Cnm yaaa bir ara detaylı anlatır mısın normal doğumu?İyi şeyle duymaya ihtiyacım var bu onuda

Valla yaaa kilo alımları bi garip bebeklerin.Rabbim inş sağlıkla doğmaları nasip olur...

off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo
Ayyy ne güzel hadi bakalımm günün de belli.İnş kolay bir doğum olur.

ay inanmıyorum bi bebek daha mı katıldı aramıza..hızla geliyorlar valla..ya biri liste yapsa kaçtane bebek oldu ne zaman doğdu merak ediyor insan.

rosaperle geçen gün kayınpeder de uçak bileti almış geliyor diyordun değilmi..
ne kadar kolay bir doğum yapmışsın maşallah barekallah..bizede böyle kısa ve kolay doğumlar nasip etsin rabbim..bende kolay doğurdum diye geziyorum ortalıklarda senin daha kolay olmuş..

ayyy maşallah subhanallah kızlar sizlerde yavaştan doğurmaya başlamışsınız ne güzell... erken doğum yapan annelerin gözüaydın diyorum , erken olsun önemli değil kuvezde bakımı yapılır alınır... yeter ki sonunda sağlığına kavuşsun yavrucaklar...

ben haziran annesiyim, baktım bizim topicte herkes uyuyor bende gezineyim dedim...
Allah yardımcımız olsun kızlar ne güzel tefriciye mi okudunuz? aslında bende böyle bişey başlatmayı düşünüyorum bizim topicte... nasıl yaptınız ayrımı falan?

okumak isteyenler aldı canım tefriciyeyi isteyen istediği kadar yani..
topiğiniz kalabalıksa talep olur muhakkak..
zamn cabuk gecio canım sizinde sıranız gelir insallah 9.aya gelince vakit duruo ama gelsin artık die

içim sıkılıyor ya bu gece cok bunaldım hiçbişiden tat almıyorum artık
eşim bu gece calışıyor eşimi de özledim
galiba hormonlarım tavan yaptı..

okumak isteyenler aldı canım tefriciyeyi isteyen istediği kadar yani..
topiğiniz kalabalıksa talep olur muhakkak..
zamn cabuk gecio canım sizinde sıranız gelir insallah 9.aya gelince vakit duruo ama gelsin artık die

topic kalabalık ama o duayı bilen yok, geçen gün başka biri için dağıtayım dedim çok az kişi aldı...

ben oğluşum için hatim yaptım bitirdim kuranı Allah'ın izniyle ve tek kendim için değil bütün bizim kızlar için ve sizler için... buradaki bütün anneleri sıraladım dualarımda, ocak annelerinden aralık annelerine kadar genel olarak :)))

ama ben okudukça okumak istiyrum, dualarla ayaktayz çünkü bunu biliyorum...

masallah canım bebğin için hatim yapmıssın ne güzel
duayı biraz okuyunca ezberlenior canım almak isterlerse engel değil..

masallah canım bebğin için hatim yapmıssın ne güzel
duayı biraz okuyunca ezberlenior canım almak isterlerse engel değil..

biliyorum canım bende okuya okuya ezberledim zaten... hepsi çalışıyor ama bu engel değil okumak isteyen 100 taneyi 15-20 dakkada okur... neyse ben bi gaza getireyim bizimkileri

çok ağırlaştım daha şimdiden ( yolum uzun napıcam bilmiyorum, aslınd tek ben değil bizim kızların hepsi sıkıntılı... nefes sorunu yaşıyorum batmaya başladı bebeğim kaburgama... gerildim iyice... Allah yardımcınız olsun siz nasıl dayanıyorsunz yaa ( bizde gerçi geçicez o yollardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…