- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.721
slm arkadaslar ben bugun kontrole gıttım bebegım 2 kg olmus basından berı hep gerıden gelıyo kılosu ayın 15 yada duruma gore 18 ıne alırız dedı doktor bu son gunlerde bol bol ye dedı bıde bıde suyum azalmıs bıraz cok degıl dedı ama bunun ıcın bıde antıbıyotık verdı bana hıc duydunuzmu boyle bısey suyu azalınca ne gıbı tedavı yapıyolar kansızlık cıktı yıne ayy ne bılım su son gunlerde de antıbıyotık ıcıcem yaaa moralım bozuldu yınee bakalım hayırlısıyla sag salım dogsaydı bebısım:18:
bugün 35 hafta olduk çok şükür bu günleride gördüm.oley
iyi akşamlar kızlardemek tiancudoğum yaptı ha inşallah en kısa zamanda kucağına alır bebişini . bende bugün içimi sıkan birşey duydum bugün günümüzde kadının biri anlatıyorn teyzesinin kızı sezeryanla doğum yapacakmış doktor tarihini falan vermiş ama bebek tarihten 15 gün önce kadının kanaması olmuş hastaneye gidinceye kadar rahmi falan yırtılmış ve ölümden dönmüşler bebekle annesi ama şimdi iyilermiş offff benimde sezeryan oalacak erken gelmesinden korkuyorum allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:18:
kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
4 haftada 800 grmdan fazla almıs ama dr memnun kalmadı
bide vajinal varis cıktı doğumdan sona gecer dedi insallah gecer
kızlar face kullanmayanlar için yazym vildan arkadasımız yani rosaperle doğum yapmıs dün gece aniden suyu gelmiş ve doğum hemen gerceklesmiş annemiz iyi bebiş küvezde solunumu hızlı olduğu için bizlerden dua bekliyor..
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
kızlar dişim cok agrıyor beynime vruyor artık ya
bu arada benimde dün kontrolüm vardı bebişiim 2kilo 650 grm olmus drm minyon olcak diyor
4 haftada 800 grmdan fazla almıs ama dr memnun kalmadı
bide vajinal varis cıktı doğumdan sona gecer dedi insallah gecer
canım benim bebişim 36+0 da 2760 tı. doktorum güzel kilo almış felan dedi. ama 5 haftada 6 kilo almama kızdı. çocuk kilo alır sen kontrollü ye dedi. bu gün 38+0 da bebişim 3470 olmuşben 700 gram vermişim bu iki haftada. kilo alımı çok ilginç bi şey ya. birden alıyorlar kiloyu. moralini bozma canım.hem tombiş olup seni sıkıntıya sokacağına zayıf olsun sıhhatli olsun. ahhh o vaginal varis insanı mahvediyor. benim çok erken çıktı. yürüyemiyordum bile. şimdi şimdi azaldı da kendi başıma yataktan kalkabiliyorum. inşallah seninki sana zorluk çıkartmıyordur. acısı fenaa ya
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo
Cnm öncelikle gözün aydın bebeğine kavuşmuşsun inş bir an önce küvezden çıkar da annesinin koynuna gelir.Eeee sen hastaneden çıktın o zaman??Peki bebeğin ne kadar kalacak belli mi??kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
36+4te 2830 gr
Valla yaaa kilo alımları bi garip bebeklerin.Rabbim inş sağlıkla doğmaları nasip olur...canım benim bebişim 36+0 da 2760 tı. doktorum güzel kilo almış felan dedi. ama 5 haftada 6 kilo almama kızdı. çocuk kilo alır sen kontrollü ye dedi. bu gün 38+0 da bebişim 3470 olmuşben 700 gram vermişim bu iki haftada. kilo alımı çok ilginç bi şey ya. birden alıyorlar kiloyu. moralini bozma canım.hem tombiş olup seni sıkıntıya sokacağına zayıf olsun sıhhatli olsun. ahhh o vaginal varis insanı mahvediyor. benim çok erken çıktı. yürüyemiyordum bile. şimdi şimdi azaldı da kendi başıma yataktan kalkabiliyorum. inşallah seninki sana zorluk çıkartmıyordur. acısı fenaa ya
Ayyy ne güzel hadi bakalımm günün de belli.İnş kolay bir doğum olur.off en büyük korkumdu erken doğum. rabbim rosaperle ve tiancunun yardımcısı olsun. benim tarihim de belli oldu. cumartesi bebişim geliyooooooooooooooooooo
ayyy maşallah subhanallah kızlar sizlerde yavaştan doğurmaya başlamışsınız ne güzell...erken doğum yapan annelerin gözüaydın diyorum , erken olsun önemli değil kuvezde bakımı yapılır alınır... yeter ki sonunda sağlığına kavuşsun yavrucaklar...
ben haziran annesiyim, baktım bizim topicte herkes uyuyor bende gezineyim dedim...
Allah yardımcımız olsun kızlar ne güzel tefriciye mi okudunuz? aslında bende böyle bişey başlatmayı düşünüyorum bizim topicte... nasıl yaptınız ayrımı falan?
okumak isteyenler aldı canım tefriciyeyi isteyen istediği kadar yani..
topiğiniz kalabalıksa talep olur muhakkak..
zamn cabuk gecio canım sizinde sıranız gelir insallah 9.aya gelince vakit duruo ama gelsin artık die
topic kalabalık ama o duayı bilen yok, geçen gün başka biri için dağıtayım dedim çok az kişi aldı...
ben oğluşum için hatim yaptım bitirdim kuranı Allah'ın izniyle ve tek kendim için değil bütün bizim kızlar için ve sizler için... buradaki bütün anneleri sıraladım dualarımda, ocak annelerinden aralık annelerine kadar genel olarak :)))
ama ben okudukça okumak istiyrum, dualarla ayaktayz çünkü bunu biliyorum...
masallah canım bebğin için hatim yapmıssın ne güzel
duayı biraz okuyunca ezberlenior canım almak isterlerse engel değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?