- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.741
biliyorum canım bende okuya okuya ezberledim zaten... hepsi çalışıyor ama bu engel değil okumak isteyen 100 taneyi 15-20 dakkada okur... neyse ben bi gaza getireyim bizimkileri
çok ağırlaştım daha şimdiden( yolum uzun napıcam bilmiyorum, aslınd tek ben değil bizim kızların hepsi sıkıntılı... nefes sorunu yaşıyorum batmaya başladı bebeğim kaburgama... gerildim iyice... Allah yardımcınız olsun siz nasıl dayanıyorsunz yaa ( bizde gerçi geçicez o yollardan...
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
canım bizimde sırt ağrıları 7.ayda basladı dayanılcak gibi degil gercekten
daha sonra kaburga agrısı baslıo o hepsinden beter
ben de iice korkutmym seni nasılsa gecicek diyoruz hep bebişler için herseye deger
topic kalabalık ama o duayı bilen yok, geçen gün başka biri için dağıtayım dedim çok az kişi aldı...
ben oğluşum için hatim yaptım bitirdim kuranı Allah'ın izniyle ve tek kendim için değil bütün bizim kızlar için ve sizler için... buradaki bütün anneleri sıraladım dualarımda, ocak annelerinden aralık annelerine kadar genel olarak :)))
ama ben okudukça okumak istiyrum, dualarla ayaktayz çünkü bunu biliyorum...
Allah kabul etsin canım...Allah sana da kolay doğum yapmanı nasip etsin:)
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
kızlar bızım nısan bebeklerı çok acalecı değillermı yaa başka topıklerde de boylemıydı haberınız varmı kızların hersyı normalken anıden suları gelıyor:18:
Allahım herkeze hayırlı zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.
her topicte var canım hatta mays topiğinde bile dğum yapan var..
hersey normalkn gelio bebişler gercekten şikayeti olmayanlar doğum yaptı..
kızlar bızım nısan bebeklerı çok acalecı değillermı yaa başka topıklerde de boylemıydı haberınız varmı kızların hersyı normalken anıden suları gelıyor:18:
kızlar bugün çok mutluyum....geçen hafta 35+3 günlükken bebişim 2.300 gr ken bugün 36+4 ve 2.750 gr ve 47 cm olmuşuz.. ...ayy inanamadım .. .doğana kadar 3.000gr geçecek inşallah dedi doktor...umarım erken gelmez bebişlerimizde bizlerde sıkıntı çekmeyiz :18:
ii akşamlar canımm nasılsın bakamİyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...
kızlar bugün çok mutluyum....geçen hafta 35+3 günlükken bebişim 2.300 gr ken bugün 36+4 ve 2.750 gr ve 47 cm olmuşuz.. ...ayy inanamadım .. .doğana kadar 3.000gr geçecek inşallah dedi doktor...umarım erken gelmez bebişlerimizde bizlerde sıkıntı çekmeyiz :18:
maşallah canım ya ne güzel kilo almış bir haftada hadi inşallah sağlıkla vaktinde gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?