2011 Nisan Anneleri

canım bizimde sırt ağrıları 7.ayda basladı dayanılcak gibi degil gercekten
daha sonra kaburga agrısı baslıo o hepsinden beter
ben de iice korkutmym seni nasılsa gecicek diyoruz hep bebişler için herseye deger

Haftan da geç değil aslında ,solunumu da çok çabuk düzeilir işallah canım..Dualarımız sizinle..

canım bizimde sırt ağrıları 7.ayda basladı dayanılcak gibi degil gercekten
daha sonra kaburga agrısı baslıo o hepsinden beter
ben de iice korkutmym seni nasılsa gecicek diyoruz hep bebişler için herseye deger

oturma şeklini değiştirdiğim sayının haddi hesabı yok... rahat edemiyorum hiçbir şekilde :26: yok ya korkmuyorum herşeye alıştık artık hazırlıklıyız oğlumla

değer onun için... herşeye değer...

Allah kabul etsin canım...Allah sana da kolay doğum yapmanı nasip etsin:)

oyyy yeni bebişşlerr gelmiş ama biraz erken gelmiş.
rabbim analı babalı büyütsün inş.
küvezde olanlarada acil şifa diliyorumm
bi an önce evlerine gitsinler inş..

kızlar bızım nısan bebeklerı çok acalecı değillermı yaa başka topıklerde de boylemıydı haberınız varmı kızların hersyı normalken anıden suları gelıyor:18:

gözünaydın canım hayırlı olsun bebişin kolay doğum olmasına sevindim inşallah en yakın zamandada solunumu normale döner.

kızlar bızım nısan bebeklerı çok acalecı değillermı yaa başka topıklerde de boylemıydı haberınız varmı kızların hersyı normalken anıden suları gelıyor:18:

her topicte var canım hatta mays topiğinde bile dğum yapan var..
hersey normalkn gelio bebişler gercekten şikayeti olmayanlar doğum yaptı..

ii gecelr kızlar nasılsınız
bakalım biiz gene uyku tutmadı yaaa :84:
eşim yattı fos fos :78:
biz öle dolanyrz ewde fare gbiii elimde bi sut bardagı belki uykum gelr dye içyrm
ay doğran annelermizin gozu aydnnn ins bebişleryle saglıcakla ewlerne dönerler

kızlar bugün çok mutluyum....geçen hafta 35+3 günlükken bebişim 2.300 gr ken bugün 36+4 ve 2.750 gr ve 47 cm olmuşuz.....ayy inanamadım ...doğana kadar 3.000gr geçecek inşallah dedi doktor...umarım erken gelmez bebişlerimizde bizlerde sıkıntı çekmeyiz :18:

Valla ne oluyor bilmiyorum bu bebeklere.Ben de çok tırstım bugün.Yarın kendime söz verdim çantamı hazırlayacağım.Acayip bi korku ve sessizlik hakim bende şu anda:18::18:

maşallah canım ya ne güzel kilo almış bir haftada hadi inşallah sağlıkla vaktinde gelir canım

İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...
ii akşamlar canımm nasılsın bakam

gozun aydın canmmm bu ara butun annelerde bbeişlernin kilo alması derdi var aman tek derimiz bu olsn ..saglıcakla zamnnda gelsnler bebişler

maşallah canım ya ne güzel kilo almış bir haftada hadi inşallah sağlıkla vaktinde gelir canım

sağol canım benim....bebişim hep zayıf diye yakınıyordum ama kızım beni utandırdı ve bu hafta toparladı kendisini....bende az şey yapmadım ama mesir macunumu dersin :90:,pekmezler,çift yumurta,yarım litre süt,meyve ve dinlenme....bide yemek yiyip yarım saat sol tarafınıza yatarsanız bebiş daha iyi besleniyormuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…