- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.761
ii akşamlar canımm nasılsın bakam
gozun aydın canmmm bu ara butun annelerde bbeişlernin kilo alması derdi var aman tek derimiz bu olsn ..saglıcakla zamnnda gelsnler bebişler
kızlar bugün çok mutluyum....geçen hafta 35+3 günlükken bebişim 2.300 gr ken bugün 36+4 ve 2.750 gr ve 47 cm olmuşuz.. ...ayy inanamadım .. .doğana kadar 3.000gr geçecek inşallah dedi doktor...umarım erken gelmez bebişlerimizde bizlerde sıkıntı çekmeyiz :18:
aaaa hadi ya o zaman bende yiyip sola yatayım bari bak ben bunu hiç bilmiyordumsağol canım benim....bebişim hep zayıf diye yakınıyordum ama kızım beni utandırdı ve bu hafta toparladı kendisini....bende az şey yapmadım ama mesir macunumu dersin :90:,pekmezler,çift yumurta,yarım litre süt,meyve ve dinlenme....bide yemek yiyip yarım saat sol tarafınıza yatarsanız bebiş daha iyi besleniyormuş....
kaç kilo canım bebişin?Biz iyiyiz oğluşumla...Bugün dr. gittim acil olarak...Ağrılarım yüzünden...Dr. konuştum...Nst bağladı...Sonra usg baktı...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...Pazartesi gününe kadar normal doğumla gelmezse yinede oğlum sezeryan ile alacağım dedi...Bebek iri ve kilolu olduğundan artık baskı yapıyormuş...
Biz iyiyiz oğluşumla...Bugün dr. gittim acil olarak...Ağrılarım yüzünden...Dr. konuştum...Nst bağladı...Sonra usg baktı...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...Pazartesi gününe kadar normal doğumla gelmezse yinede oğlum sezeryan ile alacağım dedi...Bebek iri ve kilolu olduğundan artık baskı yapıyormuş...
Valla ne oluyor bilmiyorum bu bebeklere.Ben de çok tırstım bugün.Yarın kendime söz verdim çantamı hazırlayacağım.Acayip bi korku ve sessizlik hakim bende şu anda:18::18:
aaaa hadi ya o zaman bende yiyip sola yatayım bari bak ben bunu hiç bilmiyordum
kaç kilo canım bebişin?
aaa çok şaşrdm tatlımm ghayrlsı olsn demk sende kollrna alcan bebişini..ne kadrmış bebişin kilosu canm
ben de en son gittiğimde 3 haftada 300gr almıştı. cuma gitcem bakalım 8 gün oldu benimkide seninki gibi kilo almıştır inşaallah.
Sağolun kızlar...12 Martta 2700 gr dı...Şimdi dr. 3 kiloyu geçmiş 4 kiloya yakın dedi...Tam net söylemedi...
kızlarr merhaba...
ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
Biz iyiyiz oğluşumla...Bugün dr. gittim acil olarak...Ağrılarım yüzünden...Dr. konuştum...Nst bağladı...Sonra usg baktı...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...Pazartesi gününe kadar normal doğumla gelmezse yinede oğlum sezeryan ile alacağım dedi...Bebek iri ve kilolu olduğundan artık baskı yapıyormuş...
kızlarr merhaba...
ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
geçmiş olsun canım....neyseki kilonuz iyiymiş umarım herşey yolunda ve gönlünce bir doğum yaşarsın...hamileliğin tadını çıkar bari ....iyice bir dinlen önce,maraton senin için başlıyor...
hayırlı doğumlar olsun canım. daha önce normal mi olcaktı
kızlarr merhaba...
kızlarr merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?