2011 Nisan Anneleri

Biz iyiyiz oğluşumla...Bugün dr. gittim acil olarak...Ağrılarım yüzünden...Dr. konuştum...Nst bağladı...Sonra usg baktı...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...Pazartesi gününe kadar normal doğumla gelmezse yinede oğlum sezeryan ile alacağım dedi...Bebek iri ve kilolu olduğundan artık baskı yapıyormuş...

ben de en son gittiğimde 3 haftada 300gr almıştı. cuma gitcem bakalım 8 gün oldu benimkide seninki gibi kilo almıştır inşaallah.

aaaa hadi ya o zaman bende yiyip sola yatayım bari bak ben bunu hiç bilmiyordum
kaç kilo canım bebişin?

aaa çok şaşrdm tatlımm ghayrlsı olsn demk sende kollrna alcan bebişini..ne kadrmış bebişin kilosu canm

aaaa hadi ya o zaman bende yiyip sola yatayım bari bak ben bunu hiç bilmiyordum

kaç kilo canım bebişin?

aaa çok şaşrdm tatlımm ghayrlsı olsn demk sende kollrna alcan bebişini..ne kadrmış bebişin kilosu canm

Sağolun kızlar...12 Martta 2700 gr dı...Şimdi dr. 3 kiloyu geçmiş 4 kiloya yakın dedi...Tam net söylemedi...

Sağolun kızlar...12 Martta 2700 gr dı...Şimdi dr. 3 kiloyu geçmiş 4 kiloya yakın dedi...Tam net söylemedi...

canım inşallah hayırlısıyla sende kucağına alırsın

bu nisan bebekleri harbiden aceleci çıktılar ayyyy çok heyecanlanmaya başladım haberleri aldıkça

kızlarr merhaba...

ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))

Allah yardımcın olsun canım...Sağlıklı olarak kucağına al miniğini...

geçmiş olsun canım....neyseki kilonuz iyiymiş umarım herşey yolunda ve gönlünce bir doğum yaşarsın...hamileliğin tadını çıkar bari ....iyice bir dinlen önce,maraton senin için başlıyor...

hayırlı doğumlar olsun canım. daha önce normal mi olcaktı

Kızlar bende çıkıyorum...Koçiş hadi film zamanı diyor...Bizim birde bu saatten sonra internetten film izleme saatimiz var...Offf...İzlemesem bebek gibi küsüyor...Hamile kalınca ben bu adama bişeyler oldu...

geçmiş olsun canım....neyseki kilonuz iyiymiş umarım herşey yolunda ve gönlünce bir doğum yaşarsın...hamileliğin tadını çıkar bari ....iyice bir dinlen önce,maraton senin için başlıyor...

Sağol canım...Dr. dediğine göre kendini kurtarmış...Zaten 14 gün önde gidiyor sıpa...

hayırlı doğumlar olsun canım. daha önce normal mi olcaktı

ewtt canımm ama benim boy 1.52 3 gündür sancılarım var ama bebek kanala giremedi bir türlü o yuzden riske atmak istemedi doktor.. üstelik 3 doktorunda yorumu aynı oldu. o yuzden sancılarım artmadan yarın sezeryan olucam..

allah yardımcın olsun tatlım...ilk doğumun mu bu senin?hiç heyecanlanma bir bakmışsınki bebişin kollarında,ameliyat esnasındada hep bebişini ve onun sana anne diyeceği zamanları hayal et..bu düşünceler seni güçlü kılacaktır eminim....

hayirli haberlerini bekliyoruz canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…