- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.781
allah yardımcın olsun tatlım...ilk doğumun mu bu senin?hiç heyecanlanma bir bakmışsınki bebişin kollarında,ameliyat esnasındada hep bebişini ve onun sana anne diyeceği zamanları hayal et..bu düşünceler seni güçlü kılacaktır eminim....
hepinize cok cok teşekkür ederim.... ben artık yatayım.. iyi geceler herkese öpüyorum hepinizi cok:)))) dualarınızı beklioruz oğlumla birlikte..
sağlıklı doğumlar canım. benim cumartesi olucak şimdiden heyecanlıyım. uyku tutmuyor umarım sen mışıl mışıl uyuyorsundur.
Selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızım 2980 gr olmus kafa ve karın ölçümü tam bacak ölçümü 2 hafta geri çıktı doktor çok uzun boylu olmayacak dedi..anmiyom sıvımda hafif azalma olmus cok su iç dedi ama ben çok içiyorum zaten nasıl oldu anlamadım. çatı muayenesi ile ilgili birşey söylemedi ben de sormadım temiz değilim diye doktor dan sonra da kuaföre gittim ağda işim de bitmiş oldu gelsin artık bebişim
kızlarr merhaba...
ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
gozn aydn mesacım maaşllh kııznaSelam kızlar dün kontrolümüz vardı kızım 2980 gr olmus kafa ve karın ölçümü tam bacak ölçümü 2 hafta geri çıktı doktor çok uzun boylu olmayacak dedi..anmiyom sıvımda hafif azalma olmus cok su iç dedi ama ben çok içiyorum zaten nasıl oldu anlamadım. çatı muayenesi ile ilgili birşey söylemedi ben de sormadım temiz değilim diye doktor dan sonra da kuaföre gittim ağda işim de bitmiş oldu gelsin artık bebişim
kızlar bu gece tam 4 kez sol bacağıma kramp gırdı felaket agrıdı uyumaktan korktum gene olacak dıye ve 5 de kalktım yataktan
günaydınnnnnnnn annecikler ay herkez sırayla doğuruyo hiç beklenmedik kişiler hç beklenmedik zamanlarda bende kokmaya başladım özelliklew hnk arkadaşımızla sürekli senmi benmi önce doğuracağız diye konuşuyoduk günlerimişz aynı o bugün saat birde yavrusuna kavuşuyomuş allah kurtarsın inşş onu ve tüm doğum yapacak olan arkadaşları bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar sanki ebnim bebiş 40. haftasını bekliycekmiş gibi sizdede öylemi sanki doğuma daha çok var bakalım bizimde kısmetse c.tesi kontrolümüz var bakalım bize nediycek dr güzel haberlerin alındığı hayırlı bir gün olur inşşş
[ı]evet canım normaldi hatta doğum öykülerinde konum var en ince ayrıntısına kadar anlattım istersen ordan okuyabilirsin hiç korkma..ben kiiii ağda yaparken ağlayan,adet sancısında bayılan insan doğurdum,herkes doğurur...bu arada demekki 35 haftanın içinde 2500 gr mış yine gayet iyiymiş.bende 35. Haftanın içindeyim şuan..o kadar varmı bilmiyorum..yoktur herhalde.[/ı]
cnm yazını okuyunca biraz rahatladım:2:
[ı]çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum allah sabır versin[/ı]
merhaba annişler, 3-4 gündür giremedim, umarım herkes çook iyidir, bu arada ben çok iştahlıyım, 16 kilo oldu(( elimi kolumu kaldırmaya halim yok, evde her fırsatta yatıyorum- şiştiiiiiiimmmmm
nasıl anlatmalı bilmiyorum.herşey rüya gibi...hiç beklemediğimiz bir anda geldi minik oğlum.cumartesi günü nişanım geldiğini biliyorsunuz.pazar sabah saat 7'de aniden suyum geldi.çok hazırlıksızdık, heyecanlandık, korktuk.daha annem gelmemişti.herşey allak bullak oldu kafamda.herşeyden önce daha 35+3 tüm.ve aynı gün saat 9.37 de epidural sezaryen ile bebeğimi dünyaya getirdim.hamilelğim boyunca erken doğum riskim yoktu, şaşkındık.tarif edilemez bir duygu.
Ben çok iyiyimOğlumu tenini ise sadece doğum esnasında yanağını yanağıma değdirdiklerinde hissedebildim.sonra kuvöze kondu ve bir daha yanıma hiç gelmedi.hep ben onu ziyarete gittim.nasıl tatlı anlatamam Bugün eve çıktım, bebeğim ise hala hastanede dualarınızı bekliyorum kızlar.herşey iyi olsun ve oğlum sağlığına kavuşsun, biran önce kollarıma alayım yavrumu.en kötüsü evde onsuz olmak
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. Ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
kızlarr merhaba...
Ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. Bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
Günaydın kızlar nasılsınız? nisan anneleri oldu mart anneleri:)benim sabah sabah sinir tepemde ya artık bıktım eşimin huyundan sabah kaldırmak işkence ben bu halimle hala erkenden kalkıp kahvaltı hazılıyorum üstünü başını hazır ediyorum yarım saat ömrümü yiyor kalkmıyor sonra geç kalıyor hep artık çatlıycam bilerek yapıyor ben memleketde yaşamak istemiyorumya bana eziyet ediyor güya kendince((
hepinize cok cok teşekkür ederim.... ben artık yatayım.. iyi geceler herkese öpüyorum hepinizi cok:)))) dualarınızı beklioruz oğlumla birlikte..
sorma canım.biz de limoniyiz bugünlerde.sabırları taştı galiba bu kocaların.benimki de pek değişti.ellerimdeki şişlikleri ovalıyacaktı hep güya.of dedikçe kaçıyor artık.şurda 4 gün kaldı adama bir haller oldu.takma diycem ama olmuyo biliyorum.Allah bize de onlara da sabırlar versin...
Canım sabrı taşan benim ben çekiyorum onun kaprisini kapris yaptığım yok ki hep aynı o değişen bişey yok şu kadın hamile yormuyum demiyor sen yapma yat der anca kim yapcaksa kendide yapmaz iş evi pislik götürse umrunda olmaz gerçekten bıktım artık iyi niyetimi suistimal ediyor sabah sabah sinirlerimi bozdu gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?