2011 Nisan Anneleri

şekerim ben de senin gibi kendi akıl etsin yapsın diye çok bekledim baktım olmuyor söylüyorum artık en iyisi bu hiç olmaz sa sinir olmayız

evet canım bırak on günü bir ay süpürmesek yapmaz erkek milleti

şekerim ben de senin gibi kendi akıl etsin yapsın diye çok bekledim baktım olmuyor söylüyorum artık en iyisi bu hiç olmaz sa sinir olmayız

yok zaten böyle olmayacak...beni işten geldiğinde temizlik yaparken görürse hayırdır misafirmi geliyor diyor..ona göre temizlik sadece misafir gelirken yapılması gereken bişey herhalde..
aramızda nerdeyse 3 hafta var ben 3 hafta sonra nolurum artık allah bilir şimdiden böyle oluyorsam...2 günden bir süpürsün yaaa ne bu böyle..zaten nisanın 15 inde falan temzilikçi alacağım evi kazısın şöyle bir..üstten üstten nereye kadar..anneme de bırakmak istemiyorum derin temzilik işini..yorulsun istemiyorum zaten kendini çok yoracak biliyorum gelince..tertemiz olsun o geldiğinde

aynen işte yapma zorlama kendini yat dinlen ay canım cicim kıyamam aşkıma falan bi bu yani..pis pis mi oturalım be adam kalkta yardım et o zaman

anca lafta işte ya yardımından geçtim Allah güç versin yapıyorum ya adam yeter artık üç buçukyılda ömrümü yedin her sabah her sabah istisnasız uyandırmak için ömrüm tükeniyor bıktım ya resmen bıktım memleketde yaşıryor olsak çok mutlu olacak anasının babasının dizinin dibinde ama o zaman ben olmayacam benden güleryüz anlayış göremiycek bunun farkında değil ama yok akşam diyecem artık sen bile bile yapıyorsun bile bile işe isteksiz gidiyorsun namaz kılmıyorsunb en taşınmak istemediğim için bana eziyet ediyorsun çokmu istiyorsun gidelim yerleşelim ama eski beni bulamıycaksn diyecem sabrım tükendi artık

benimki Allah var şimdi pazar kahvaltıdan sonra bide bakmışım alıyo süpürgeyi bi güzel iş yapıyo 1 saatte bitiriyo. Bugün işe giderken temizlik zamanı da gelmiş diyodu

Günaydın kızlar

İnanamıyorum yaa ne kadar çok doğum yapan var :26:
Ben de korkmaya başladım iyice. :18:
Daha bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlamadım bile
Zaman var diyorum ama bir taraftan da korkuyorum.
Yapmak lazım artık.

Doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum.
Gözleri aydın olsun, geçmiş olsun.
Bebeklerini de sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah...
Doğum yapacaklara da Allah yardım etsin.
Dualarımız onlarla...

Bende tuhaflık var galiba, eşim yapacak durumda ama ben kıyamıyorum :26:
Zaten çok yoruluyor ben evdeyim akşama kadar yaptığım bir şey yok diye düşünüyorum.
Kendimi de iyi hissediyorum nasılsa, yapabildiğim kadar yaparım artık

ya canım ilkinde bende iyi hissediyordum aslında çok enerjiktimde.bu haftamda halı koltuk silmiştim eşimden gizli.görünce çok kızmıştı.dr iş yapma dedi diye pek bi üstüme düşmüştü ama şimdi çok daha zorlanıyorum görüyorsun be adam pis içindemi oturalım..aksine bizimkinin bu ara işleri pek bi hafif valla..yorulsa bende kıyamazdım valla.adam benden rahat

arkadaşalar az önce doktordan geldımm 35+6dayız bızım oğlan 2523gr olmus dr bıraz toplu olabılır ınsallah 3200u gecmez dedı ama bana az geldı sankı kılosu.pozısyonu flan ıyıymıs ama daha kanala gırmemıs.ıkı hafta sonra catı muayenesı yapalım dedı.kramp gırıyo dedım.magvıtal ve calcımax-d3 verdı.bırde akıntı cok dedım bı fıtıl verdı donaxyl dıye kullanalım bakalım.yalnız dogum tarıhı usg de 28 nısana cıkmıs hep erken cıkıyodu 21 nısandan.(sata gore 21 nısanda)

Canım senin bir de çocuk var ya yoruluyorsun tabii.
Benim yaptığım bir şey yok.
Haftada bir süpğrmek yetiyor bize.
Onun dışında ekstra toz almak filan var.

Canım yanlış bakmış olmayasın.
21 nisansa normali bebeğin haftasına göre küçük çıkmamış ki niye daha geç çıksın doğum :26:

hayırlısıyla kucagına alırsın ınşş dualarımız sennle

Canım yanlış bakmış olmayasın.
21 nisansa normali bebeğin haftasına göre küçük çıkmamış ki niye daha geç çıksın doğum :26:

sımdı ultrasondakı degerlere baktım her seı haftasına uygun sadece fl olan uyluk kemıgı ölcumu 33 hafta gıbı cıkıyo oda 10gun yanılmayla dogum tarıhını verıyomus ondan belkı 28nısan cıkmıs olabılır ama 10gun hata payı vrsa 18nısan dıye dusuneyıp ıcımı rahatlatayım barı.

benım dr da artık o tarıhlere bakmıycaz onemlı olan kılo ve haftayı doldurmak dedı

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 4 ziyaretçi)

mesa,ayca22,ceyceyhan,leegorkemm,denizcim,zeytin3548,erenhava+,mili_,dorti,esravirtue,ozgur_kelebek,nisa_86,fguney,

O MAŞALLAH BEN DE ARTIK ESKİSİ GİBİ KALABALIK OLMUYORUZ DİYORDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…