- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.801
[ı]eşime bende sinirliyim..neden diyeceksiniz belki çok basit bişey ama bana yardım etmiyor ben söylemeden...ilkinde dr demişti miyom var iş yapmayacaksın..hiç yaptırmamıştı. Hep o süpürdü sildi falan..bundada dr desin diye gözünün içine baktım yok ağzını açmadı
şimdi hem çocuk var eskiye nazaran 5 kat daha çabuk kirlneiyor ev,daha zor geçiyor bu hamileliğim bide..öteki gibi enerjik değilim daha az kilo almış olmama rağmen.
Ama 10 gün evi süpürmesem(ki düşünemiyorum o hali) süpürgeyi alıpta süpürmez çok gamsız yaaa..
Bende demek istemiyorum kendisi akıl etsin etsin istiyorum
şimdi yine dip köşe süpürüp sildim belim çok fena ağrıyor..afedersiniz şeyim ayrılacak gibi acıyor eğil kalk eğil kalk...birden sinirlendim illa dememmi gerekiyor sen süpür bende sileyim diye...valla gelince dicem bundan sonra 2 günde bir süpürsün silsin yaa bune...aniden doğum olsa annem yok yanımda mecbur arkadaşlar gelir,eve gelsek rezil oluruz valla..artık ev her daim temiz olmalı...şimdi yemek yapıp çamaşırlarıda asayımda dinleneyim azcık
[/ı]
eşime bende sinirliyim..neden diyeceksiniz belki çok basit bişey ama bana yardım etmiyor ben söylemeden...ilkinde dr demişti miyom var iş yapmayacaksın..hiç yaptırmamıştı. hep o süpürdü sildi falan..bundada dr desin diye gözünün içine baktım yok ağzını açmadı
şimdi hem çocuk var eskiye nazaran 5 kat daha çabuk kirlneiyor ev,daha zor geçiyor bu hamileliğim bide..öteki gibi enerjik değilim daha az kilo almış olmama rağmen.
ama 10 gün evi süpürmesem(ki düşünemiyorum o hali) süpürgeyi alıpta süpürmez çok gamsız yaaa..
bende demek istemiyorum kendisi akıl etsin etsin istiyorum
şimdi yine dip köşe süpürüp sildim belim çok fena ağrıyor..afedersiniz şeyim ayrılacak gibi acıyor eğil kalk eğil kalk...birden sinirlendim illa dememmi gerekiyor sen süpür bende sileyim diye...valla gelince dicem bundan sonra 2 günde bir süpürsün silsin yaa bune...aniden doğum olsa annem yok yanımda mecbur arkadaşlar gelir,eve gelsek rezil oluruz valla..artık ev her daim temiz olmalı...şimdi yemek yapıp çamaşırlarıda asayımda dinleneyim azcık
şekerim ben de senin gibi kendi akıl etsin yapsın diye çok bekledim baktım olmuyor söylüyorum artık en iyisi bu hiç olmaz sa sinir olmayız
aynen işte yapma zorlama kendini yat dinlen ay canım cicim kıyamam aşkıma falan bi bu yani..pis pis mi oturalım be adam kalkta yardım et o zaman
Bende tuhaflık var galiba, eşim yapacak durumda ama ben kıyamıyorum :26:
Zaten çok yoruluyor ben evdeyim akşama kadar yaptığım bir şey yok diye düşünüyorum.
Kendimi de iyi hissediyorum nasılsa, yapabildiğim kadar yaparım artık
ya canım ilkinde bende iyi hissediyordum aslında çok enerjiktimde.bu haftamda halı koltuk silmiştim eşimden gizli.görünce çok kızmıştı.dr iş yapma dedi diye pek bi üstüme düşmüştü ama şimdi çok daha zorlanıyorum görüyorsun be adam pis içindemi oturalım..aksine bizimkinin bu ara işleri pek bi hafif valla..yorulsa bende kıyamazdım valla.adam benden rahat
arkadaşalar az önce doktordan geldımm 35+6dayız bızım oğlan 2523gr olmus dr bıraz toplu olabılır ınsallah 3200u gecmez dedı ama bana az geldı sankı kılosu.pozısyonu flan ıyıymıs ama daha kanala gırmemıs.ıkı hafta sonra catı muayenesı yapalım dedı.kramp gırıyo dedım.magvıtal ve calcımax-d3 verdı.bırde akıntı cok dedım bı fıtıl verdı donaxyl dıye kullanalım bakalım.yalnız dogum tarıhı usg de 28 nısana cıkmıs hep erken cıkıyodu 21 nısandan.(sata gore 21 nısanda)
kızlarr merhaba...
ben bugün doktora gittim riskleri değerlendirerek sezeryan daha mantıklı olacagından ve sancılarımda basladıgından dolayı yarın ani bir kararla saat 1 de doğum yapacagım.. bana bol bol dua edin:))) inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle oğlusumla dönerizzzzz:)))))
gunaydınn kızalrr
bende artık 38 haftada olmak ve dogurmak ıstıyorummmmmm
Canım yanlış bakmış olmayasın.
21 nisansa normali bebeğin haftasına göre küçük çıkmamış ki niye daha geç çıksın doğum :26:
sımdı ultrasondakı degerlere baktım her seı haftasına uygun sadece fl olan uyluk kemıgı ölcumu 33 hafta gıbı cıkıyo oda 10gun yanılmayla dogum tarıhını verıyomus ondan belkı 28nısan cıkmıs olabılır ama 10gun hata payı vrsa 18nısan dıye dusuneyıp ıcımı rahatlatayım barı.
Canım senin bir de çocuk var ya yoruluyorsun tabii.
Benim yaptığım bir şey yok.
Haftada bir süpğrmek yetiyor bize.
Onun dışında ekstra toz almak filan var.
bende doğurmak istiyorum artıkkkk
benım dr da artık o tarıhlere bakmıycaz onemlı olan kılo ve haftayı doldurmak dedı
bende ama erken değil..istediğim tarihte doğarsa 39. haftanın içinde olacağımbeni dinlermi bilemem tabi.. hemen hemen günler geçsin istiyorummmmm:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?