- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.821
Ismarlama bizimki
aslında sezeryanla ısmarlama olur ama ben hem normal doğurmak hemde istediğim tarihte gelmesini istiyorum..ohhh ne ala
aslında sezeryanla ısmarlama olur ama ben hem normal doğurmak hemde istediğim tarihte gelmesini istiyorum..ohhh ne ala
kızlar vajınama ıgne batar gıbı oluyor sankı ıdrarım gelıyor gıbı sızde de varmı
benım sezeryan olavak zaten 11 demıştık en son ama bu sfer 7 sı olsun dıcem dra
evet benim de oluyor yoksa açılıyor mu diyorum
:13: ben deeebenim kesin bir tarihim yok ama nisanın sın haftası olsa diyorum
Oh git gide öne alıyorsun, yakında 1 nisan dersin
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
ben 22 nisan istiyorum eşimle tanışma yıldönümümüzbebek dönmezse sezeran tarihi belirlicez dedi dr o zaman 22 nisan isteyeceğim ama inşallah hayırlısıyla normal gelir
Ben gidip ütü yapayım acıcık
Sonra görüşüruz :79:
bende oyle dıyorum benım kızımın kafası aşşada zaten ben bu dogumları gordukçe kendımı dınlıyorum
evet ben de dinliyorum hergün eşim e sence karnım aşagı mı inmiş bak biraz değişmiş diyorum artık o da bıktı sana öyle geliyor diyorDün nts ye girdim her yerim ağrıyordu sancı çıkmadı nasıl çıkmaz ya dedim doktora gittim mi doğum iyice yaklaşmıs bak şu belirtiler var her an hazır ol desin isitiyorum offf o da herşey normal diyor nedense sanki beklenen den daha erken doğum yapacam gibi hissediyorum:2:
kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş
kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?