- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.841
kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş
Günaydın kızlar
İnanamıyorum yaa ne kadar çok doğum yapan var :26:
Ben de korkmaya başladım iyice. :18:
Daha bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlamadım bile
Zaman var diyorum ama bir taraftan da korkuyorum.
Yapmak lazım artık.
Doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum.
Gözleri aydın olsun, geçmiş olsun.
Bebeklerini de sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah...
Doğum yapacaklara da Allah yardım etsin.
bende hazırlamadım hiç bişeyini canım, almasına herşeyini aldım, kendiminkileride aldım ama daha yıkama- ütüleme yapmadım, doğum çantasını falan da hazırlamadım...
bende hazırlamadım hiç bişeyini canım, almasına herşeyini aldım, kendiminkileride aldım ama daha yıkama- ütüleme yapmadım, doğum çantasını falan da hazırlamadım...
benim bebeğiminde bacağı bi hafta geride çıkmıştı üzülmüştüm şimdi rahatladım sağol :)maşallah cnm...boya takma anne karnındaki boy kilo %90 ilerde nasıl olacağı hakkında bilgi vermiyor..ne minyon çocuklar biliyorum ergenlikle maşallah boy attılar.veya çok minik doğanlar doğumdan sonra tosun gibi oldular.kimi kilolu bebeklerde doğru düzgün kilo alamıyor doğumdan sonra..kriter değil bunlar yani..
sıkma canını yaa inşallah allah bu sıkıntını hayırlı ve kolay doğum vererek ödüllendirir :)Günaydın kızlar nasılsınız? nisan anneleri oldu mart anneleri:)benim sabah sabah sinir tepemde ya artık bıktım eşimin huyundan sabah kaldırmak işkence ben bu halimle hala erkenden kalkıp kahvaltı hazılıyorum üstünü başını hazır ediyorum yarım saat ömrümü yiyor kalkmıyor sonra geç kalıyor hep artık çatlıycam bilerek yapıyor ben memleketde yaşamak istemiyorumya bana eziyet ediyor güya kendince((
allah hepimize sabırlar versinsorma canım.biz de limoniyiz bugünlerde.sabırları taştı galiba bu kocaların.benimki de pek değişti.ellerimdeki şişlikleri ovalıyacaktı hep güya.of dedikçe kaçıyor artık.şurda 4 gün kaldı adama bir haller oldu.takma diycem ama olmuyo biliyorum.Allah bize de onlara da sabırlar versin...
ya kızlar herkesin derdi temizlik yapmayın boşverin bebişlerinizden daha mı kıymetli yada durumunuz varsa kadın tutun ama stres yapmayın allah korusun herşeyin zamanında ve sağlıklı olanı güzel gerisini boşverineşime bende sinirliyim..neden diyeceksiniz belki çok basit bişey ama bana yardım etmiyor ben söylemeden...ilkinde dr demişti miyom var iş yapmayacaksın..hiç yaptırmamıştı. hep o süpürdü sildi falan..bundada dr desin diye gözünün içine baktım yok ağzını açmadı
şimdi hem çocuk var eskiye nazaran 5 kat daha çabuk kirlneiyor ev,daha zor geçiyor bu hamileliğim bide..öteki gibi enerjik değilim daha az kilo almış olmama rağmen.
ama 10 gün evi süpürmesem(ki düşünemiyorum o hali) süpürgeyi alıpta süpürmez çok gamsız yaaa..
bende demek istemiyorum kendisi akıl etsin etsin istiyorum
şimdi yine dip köşe süpürüp sildim belim çok fena ağrıyor..afedersiniz şeyim ayrılacak gibi acıyor eğil kalk eğil kalk...birden sinirlendim illa dememmi gerekiyor sen süpür bende sileyim diye...valla gelince dicem bundan sonra 2 günde bir süpürsün silsin yaa bune...aniden doğum olsa annem yok yanımda mecbur arkadaşlar gelir,eve gelsek rezil oluruz valla..artık ev her daim temiz olmalı...şimdi yemek yapıp çamaşırlarıda asayımda dinleneyim azcık
Dün ağda cı kadın bebeğin kafası iyice aşağı inmiş sanki 3 hafta beklemicek dedi bi an heyecanlandım çok merak ediyorum ne zaman gelecek her şey hazır olunca beklemek de zor oluyormuş
Sun cnm normalde benim pek acımaz dı ama artık cok acıyo zor dayandım kadın hamilelikte hassaslaşıyorsun normal dedi ama cok rahat ilk kez ağdacıya gittim tam bi rahatlık
merhaba herkese
Sun cnm normalde benim pek acımaz dı ama artık cok acıyo zor dayandım kadın hamilelikte hassaslaşıyorsun normal dedi ama cok rahat ilk kez ağdacıya gittim tam bi rahatlık
ya bişiy diyimmi bende gitmek istiyorum ağdacıya ama çok çok utanıyom biliyonuz mu???:S
kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş
dimi ama bence de ya:)))nasıl olsa tekrar görmücen ttalım utanma git ben ce:2:
bende ağdacıya hiç gitmedim çok utanıyorum bacaklarımı açıp yapamazmışım gibi geliyor..doğumda bile en çok açmaktan utandım ki bu sağlık keyfi bişey değil..ağdada yerin dibine girerim herhalde..
çocuk geldikten sonra mı yapcan gııızGünaydın kızlar
İnanamıyorum yaa ne kadar çok doğum yapan var :26:
Ben de korkmaya başladım iyice. :18:
Daha bebeğin eşyalarını yıkayıp hazırlamadım bile
Zaman var diyorum ama bir taraftan da korkuyorum.
Yapmak lazım artık.
Doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum.
Gözleri aydın olsun, geçmiş olsun.
Bebeklerini de sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah...
Doğum yapacaklara da Allah yardım etsin.
bende hazırlamadım hiç bişeyini canım, almasına herşeyini aldım, kendiminkileride aldım ama daha yıkama- ütüleme yapmadım, doğum çantasını falan da hazırlamadım...bu günden tezi yok çantanı hazırlamakla başla bence
nasıl olsa tekrar görmücen ttalım utanma git ben ce:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?