2011 Nisan Anneleri

bende hazırlamadım hiç bişeyini canım, almasına herşeyini aldım, kendiminkileride aldım ama daha yıkama- ütüleme yapmadım, doğum çantasını falan da hazırlamadım...

kızlar hazırlayın hem ağırlaşırsanız çok zor gelir yorara sizi hemde görüyorsunuz birden süpriz yapanlar dolu..

Dün ağda cı kadın bebeğin kafası iyice aşağı inmiş sanki 3 hafta beklemicek dedi bi an heyecanlandım çok merak ediyorum ne zaman gelecek her şey hazır olunca beklemek de zor oluyormuş

Son düzenleme:
benim bebeğiminde bacağı bi hafta geride çıkmıştı üzülmüştüm şimdi rahatladım sağol :)

sıkma canını yaa inşallah allah bu sıkıntını hayırlı ve kolay doğum vererek ödüllendirir :)

allah hepimize sabırlar versin

ya kızlar herkesin derdi temizlik yapmayın boşverin bebişlerinizden daha mı kıymetli yada durumunuz varsa kadın tutun ama stres yapmayın allah korusun herşeyin zamanında ve sağlıklı olanı güzel gerisini boşverin

Dün ağda cı kadın bebeğin kafası iyice aşağı inmiş sanki 3 hafta beklemicek dedi bi an heyecanlandım çok merak ediyorum ne zaman gelecek her şey hazır olunca beklemek de zor oluyormuş

ya bişey soracağım ağda acıtmıyormu yaa bende gitmek istiyorum ama çok korkuyorum 34 haftalığım ama benim suyum fazla ve bebek iri erken doğum riski var o yüzden işi erken bırakmak zorunda kaldım acaba genede gitsem sıkıntı yaratırmı?

Sun cnm normalde benim pek acımaz dı ama artık cok acıyo zor dayandım kadın hamilelikte hassaslaşıyorsun normal dedi ama cok rahat ilk kez ağdacıya gittim tam bi rahatlık

Sun cnm normalde benim pek acımaz dı ama artık cok acıyo zor dayandım kadın hamilelikte hassaslaşıyorsun normal dedi ama cok rahat ilk kez ağdacıya gittim tam bi rahatlık

o zaman ben hiç gitmeyeyim daha önce ağda yaptırıyordum ama hamilelikte bırakmıştım şimdi gitsem hem acır hemde kendimi kasarsam sıkıntı olabilir.

Tebrikler öncelikle, Rabbim evladınızı hayırlı ve uzun ömürlü eylesin ve bizlere de kolay doğumlar nasip eylesin inş. senin gibi.

kızlar dreamer35 dun epdral normla doğum yapmş bebişide maaşllh iimiş 3500 doğmşş

Bebişler artık geliyor peşpeşe, maşallah Dreamer35'in de gözü aydın olsun.

bende ağdacıya hiç gitmedim çok utanıyorum bacaklarımı açıp yapamazmışım gibi geliyor..doğumda bile en çok açmaktan utandım ki bu sağlık keyfi bişey değil..ağdada yerin dibine girerim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…