2011 Nisan Anneleri

canım benim teşekkür ederim cevabın için. aslında ben de sınırda anneyim nisana kayıcam bu gidişlebilmiyorumkismile

bulantılarım kuru kuru yani kusmam çok nadir. ama bulantı yüzünden yiyemiyorum. dedim acaba sizin gibi haftalarım ilerleyince biter mi Bir de çok merak ediyorum cinsiyetleri öğrenenlein kızlarımı bol erkekleri mi? bu sene erkek yılı diolar dabilmiyorumkismile demek ki 12. haftayı biraz geçince cinsiyeti öğrenebilirizkaydirigubbakcemile5

iyi aksamlar kizlar gel gidiyorum.sünnet tebrigine haber vermistim bir arkadasa..herkes allaha emanet olsun,bebislerinize iyi bakim görüsmek üzere..opuyorumnanaktan

MERHABA CNM BENDE 2010 NİSAN ANNESİYİM ELİF ADINDA ÇOOK DATLU Bİ KIZIM VAR...

GEÇEN YIL BENDE SENİN YAŞADIGIN SORUNLARIN AYNISINI YAŞADIM ÖNEMSEMEDİM AMA SONUNDA ANAL FİSSUR OLDU VE HALA ÇEKİYORUM..
SEN HEMEN ÖNLEMİNİ AL KABIZ OLMAKDAN KAÇIN...
GÜNDE 3-4 LT SU İÇ..BİRDE SABAH AÇ KARNINA Bİ YEMEK KAŞIGI ZEYTİNYAGINA 1-2DAMLA LİMON DAMLATIP İÇ BAGIRSAKLARI SÜPER ÇALIŞTIRIYOO..BİDE BU ARALAR ÇORBALARLA BESLEN ...gEÇMİŞ OLSN

Valla benim kuzen istanbulda maltepede.2 hamilelik yaşadı 2sinde de doktoru 2.ayın bitiminde 10.hafta gibi cinsiyetlerini doğru olarak söylemişti bebişlerinin.Benim hala öğrenememe şaşıyor doğrusu.

Kızlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı...Ben başladım bile...Zaten göbekli bir insandım...Şimdi hem bebekte büyüyor iyice 5 aylık gibi oldum...

kızlar bende bugün doktora gittim ense kalınlıgına baktı 1,8 çıktı iyi dedi kan testleri pazartesi yapılacak cinsiyetimizede erkek dedi bakalım bi daha ki ay tam kesin belli olur dedi bakalımkaydirigubbakcemile3

Bilgilerin için teşekkür ederim canım...Şu zeytin yağı limon işini bende denemek istiyorum inşallah içebilirim...

kızlar bende bugün doktora gittim ense kalınlıgına baktı 1,8 çıktı iyi dedi kan testleri pazartesi yapılacak cinsiyetimizede erkek dedi bakalım bi daha ki ay tam kesin belli olur dedi bakalımkaydirigubbakcemile3

Hadi gözünaydın canım...İnşallah testlerinde iyi değerlerde çıkar...

Teşekkür ederim canım bilgiler için.
Allah bağışlasın.
3-4 litreyi bulmuyordur içtiğim su gerçekten de.
Hele okulda ancak 2-3 bardak içiyorum.
Akşam da eksiği çok kapatamıyorum doğal olarak.
Çorbalar daha doğrusu salçalı şeyler midemi bulandırıyor şimdi.
Hatta ben bu akşam tam tersi bir şey yaptım.
Yemek yiyemiyorum diye haşlanmış patates yedim :kedi: yaramayacağını bile bile.
Zeytinyağının zararı olmuyorsa deneyeyim o zaman.

Son düzenleme:
RİCA EDERİM CNM GECEN YIL BİZDE BÖLE HEYECAN İÇİNDE BEKLEMİŞTİK CİNSİYETLERİNİ BEN 15 HAFTADA ÖGRENMİŞTİM.şİMDİ İSE KUZUCUMU UYUTTUM BABAMIZI BELLİYORUZ...iNŞALLAH SİZLERDE EN GÜZEL ŞEKİLDE ATLATIRSINIZ BU DÖNEMİ VE SONUNDA KAVUŞURSUNUZ KUZUCUKLARINIZA

rica edrim cnm zeytin yagının hiçbir zararı olmuyoo..
Ben çorbaları salçalı yapmıyordum tatlı kırmızı biber renk veriyoo ve tadıda hoş..bi dene istersen

slm kızlarrrr hepinize iyi akşmlar
ay ya bende hamilelik egzamasımı ne oldu kaşınıyorum minik minik sivilce gibi bişeyler çıkıyo heryerimde deli olucam

Tamam bir de öyle deneyeyim.
12 haftadan sonra her şeyi yiyebilirim umarım.

BÜNYEYE GÖRE DEĞİŞİYOO ..BEN 10 HAFTADAN SONRA GAYET İYİYDİM..AMA BAZI ARKADAŞLAR DOGUMA KADAR MİDE PROBLEMİ YAŞADI ..

iNŞALLAH BİR AN ÖNCE ATLATIRSIN HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIRSIN:

Canım haşlanmış patates yeme...Haşlanmış patates ishal olanlar için toparlasın diye kendini yeniyor...

Kızlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı...Ben başladım bile...Zaten göbekli bir insandım...Şimdi hem bebekte büyüyor iyice 5 aylık gibi oldum...

Vallahi ben giyiyorum. En azindan rahat diger pantolonlar gibi rahatsiz etmiyor. Göbekte cikti zaten iyice. Gerci gören hamile misin diye aklina getirmiyor aa sen biraz toparlamissin yakismis diyor. Bide göbegin aksamlari halini görseler ne derler acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…