2011 Nisan Anneleri

Kızlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı...Ben başladım bile...Zaten göbekli bir insandım...Şimdi hem bebekte büyüyor iyice 5 aylık gibi oldum...

yok cnm henuz başlamadım ama 2 haftaya başarız sanırım hep etel elbise giyiyorum rahat oluyor hava ,da sogudu ya çizme lerle cici oluyor zaten öncedende çok robadan elbisem vardı iyi oldu hamişlikte cok yarıyor işime ama lcw den aldım hamile pantalonu bedenini bulmusken

kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan

evet cnm 13. hafta sonunda öğrendim ben cinsiyetini
bulantılarda 6-10. hafta arası çok yogundu 12. haftada baya azaldı su an 14. haftadayım sadece cok yorulunca oluyıor geçicek cnm merak etme ve o zaman hamişlik keyifli olacak az kalmıs seninde

canım banada baştan öle dediler annem oğlun olcak kesin dedi kızım oluyor sempatiksalakcinni

evet cnm...çok şirinler ama ben hata yaptım 3 yaş istedim biraz büyük gibi... keşke 2 yaş isteseydim belki kızım olur giydirirdim ona...bide convers patik yaptırdım oda 3 yaş :) artık çocuklar büyüyünce giymiyo ki patik hihihi

ayy ben de hiç sevememki patik napsın cocuklarkaydirigubbakcemile3bende cok özendim kız cicilerine:ecrin_bebek:

kızlar bu gün yediklerimi ilk defa karıştırdım..kussam rahatlarmıyım..yani biraz zolucam kendimi ama yoksa bıraksammı? iyimi yaparım kötümü

bun yaptırdım bide...ama olmadı elimde model var..yaptırırım birine kolay tığla yapılıyo ben yapıyorumda ikisi birbirine benzemiyo biri büyük yada köçükk oluyo kaydirigubbakcemile3

yani ilk defa patates kızarttı şekilleri çok hoş... :) hiç iş yapmayı sevmez..fırsatları değerlendirmek lazım değilmi ama...1 bardak kaldırmayı sevmez ama alışcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…