- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.381
Aaa 16. haftadan önce cinsiyet öğrenen var mı?
Çok şaşırdım.
Hep 4. aydan sonra söylerler ya.
Kızlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı...Ben başladım bile...Zaten göbekli bir insandım...Şimdi hem bebekte büyüyor iyice 5 aylık gibi oldum...
bende de aynı sorun olmuştu komposto ıç bol bol bıde badem salatası ye ıyı gelıyor
kızlar selammm, ben mayıs annesiyim 2011. mide bulantılarınızı merak ediyorum. Hala devam ediyor mu? bir de cinsiyet öğrenen var mı aranızdaopuyorumnanaktan
Kızlar ben hamile kalınca herkes yüzüne daha bir güzellik geldi diyorlar...Öncedende çok güzeldin ama şimdi dahada güzelleştin diyorlar...Acaba erkekmi benim bebiş...Hani derlerya kız annenin güzelliğini alırmış erkekte güzellik katarmış...Geçende eşimede soruyorum güzelsin diyor...Olayı anlattım sonra yüzüme bakıp bakıp kıs kıs gülüyor sinir etti beni sorduğuma...Sizlerin nasıl...
kızlar ense kalınlığına giden vardır heralde karından bakıyorlar dimi 2. oğlumda vajinal bakmıştı doktor
evet cnm...çok şirinler ama ben hata yaptım 3 yaş istedim biraz büyük gibi... keşke 2 yaş isteseydim belki kızım olur giydirirdim ona...bide convers patik yaptırdım oda 3 yaş :) artık çocuklar büyüyünce giymiyo ki patik hihihi
ayy ben de hiç sevememki patik napsın cocuklarkaydirigubbakcemile3bende cok özendim kız cicilerine:ecrin_bebek:
resmini koyim bak çok cici yoksa bende sevmem en güzeli ayakkabı gibi olanlar bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?