2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar:gitme: of şuan resmen ağlamak istiyorum ama olmuyo sırf bebişi üzmemek için ağlamıyorum.. gece açıkıyorum eğer bişi yemezsem midem kazınıyo sonra safra kusmaya başlıyorum..şu 1 haftaya kadar bişeyim yoktu..ne zaman annemden ayrıldım kayınvalidemin evine geldim başladı..yemek düzenim yok..annemden herşeyi itiyorum ama kayınvalideme diyemiyorum bunları tek iyiyorum die..oda zannediyo böle az iyiyorum..eşim zaten hiç yardımcı değil..bide annesine geldik die remen özgürlüğüne kavuştu sanki ki annemdeykende rahattı ama bişey istesem hep geçiştiriyo.. ya böle olursa annemin evine gidicem..kusma ne bilmezdim sırf yemek düzwni yüzünden kusmaktan canım çıktıbilmiyorumkismile

seni çok iyi anlıyorum benimde 1.5 aydır kayınvalidem yanımda 3 gün sonra gidiyor çok iyi biri herşeyimi yaptı ama kendi annen gibi olmuyor rahat olamıyorsun canım şunu istiyo diyemiyorsun bu durumu yaşadımya doğumda kesinlikle annemi istiyorum.

evet arkadaşım ya aynen öle..olmuyo bide bizimkisi feci titiz hergün süpürge falan dublex ev..yanımda çok az oturuyo..ama annemle öle değil o hep yanımda...bide komik ama abimin muheppet kuşları var iki tane çift onları bie sabah izlerken mutlu oluyodum..erkeğin kıza kurları falan...bide sabah 8 e ötüyolarenim odamda bağırınca sessiz sessiz ötüyolar onu bile özledim...olmadı giderim ya kalmaya artık yoka ağlamayı bilmem burda ssempatiksalakcinnialya sümük olcam

ay bende salı gidicem ama...inş herşey iyi olur cnm sonuçlar falan...inş doktorunda ip ucu verir kiminin doktoru nerdeyse azarlıyo falan sorunca...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM.

ben 1 ay önce gittiğimizde cinsiyeti ne zaman belli olur diye sormuştum oda 12 haftalıkken belki olur demişti evet inşallah güzel çıkar sonuçlarımız.

Canım benim,nasıl yemek istiyorsan açık açık konuşmalısın bence şuanda nasıl olsa dokunulmazlığın var,eşinede naz yaparak ancak istediklerini yaptırabilirsin sanırım.Normalde kayınvalidenle mi yaşıyorsunuz,kendi eviniz var mı canım?

Günaydın Hanımlar;
Herkese soğuk İstanbul sabahından kocaman kocaman öpücükler gönderiyorumzemuszemus

Günaydın Hanımlar;
Herkese soğuk İstanbul sabahından kocaman kocaman öpücükler gönderiyorumzemuszemus

GÜNAYDIN CNM istanbul oğuk dışarda olanların allah yardımcıı olsun...YOK CNM çok şükür kendi evimiz var..kayınvalidem çamlıcada oturuyo biz beşiktaşda..ama doktorum burda olduğu için bide dinlenmem lazım die daha ilk defa burda kaldım yoka hep annemleydim...aman ya kuzum.. kusma ne bilmezdim çıkarmaktan bi hal oldum..bide kaynım var adam gece evde ruh gibi gündüz yatıyo camış gibi..bi garibim kulaklarımda hassasiyet oldu tık sesine bile hassasım oda evde geziyo uyuyamıyorum of... bilmiyorum ya..:çok üzgünüm:

anladım canım,üzme kendini rahat edemiyorsan git annene tabii bu senin en doğal hakkın.Zaten hiçbir kayınvalide ne kadar iyi olursa olsun anne yerini tutmuyor tutamıyor sana hak veriyorum.Bebişin ve senin rahatın nerde iyiyse oraya git,kimseyide takma kafana.Unutmaki kimse senden kıymetli değila.s

Arkadaşlar günaydın ben bebeğimi 3 gün önce düşürdüm maalesef
ama toparlandım herşey Allah'tan hayırlısı değilmiş demekki
Allah hepinizini bebeklerini sağsalim kavuştursun inşaalah
hoşçakalın.

Canımm ciddi misin çok üzüldüm.Ama dediğin gibi herşey Allah'tan,hayırlısı böyleymiş demektan başka yapacak birşey yok.Hatırlatmak istemiyorum canım ama nasıl oldu? Çizelgende haftan 3 ayı doldurmuş görünüyor,yani biz bu haftadan sonra risk azalıyor diye biliyoduk.Belirtilerin neydi ?

bilmiyorumkismile of cnm ya...çok geçmiş olsun..toparla tabi kendini RABBİM BİR GÜN NASİP EDİCEK HEPİMİZE ANNE OLMAYI...peki sebebi neydi cnm?

sağol cnm..öle yapıcam valla..yoka böle çekilmez..offf

günaydın cnm.... ya erken kalkan arkadaşlar bulantınız oluyomu erken kalktınız die..

Bugün çok oldu benim.Normalde haftaiçi 6'da kalkıyorum işe gitmek için,hemen kahvaltı yapıyorum yoksa bulanıyor.Bugün daha geç kalktım,her zaman olmuyor ama hemen bişeyler yedim.Kendime geldim.

çok üzüldüm cnm.
allah sana en kısa zamanda tekrar versin inş.

günaydın kızlar bu aradaa nasılsınız?

Bugün çok oldu benim.Normalde haftaiçi 6'da kalkıyorum işe gitmek için,hemen kahvaltı yapıyorum yoksa bulanıyor.Bugün daha geç kalktım,her zaman olmuyor ama hemen bişeyler yedim.Kendime geldim.

aynen öle cnm..erken kalkıp bide açsam e kalkıp alamıyorum öle midem asitmi ne salgılıyo sonrası acı acı akşama kadar ya bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…