- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.421
ç
günaydın kızlar bu aradaa nasılsınız?
Arkadaşlar günaydın ben bebeğimi 3 gün önce düşürdüm maalesef
ama toparlandım herşey Allah'tan hayırlısı değilmiş demekki
Allah hepinizini bebeklerini sağsalim kavuştursun inşaalah
hoşçakalın.
yok anlatabilirim :) bebeğin gelişimini gayet iyiydi hafif kanamların haricinde..
düşükten önceki gün 38,7 ateşle dahiliyeye gittim acile ağrı kesici serumu yapıldı sonra kan tahlilinde enfeksiyon olduğu ortaya çıktı antibiyotik serumu verdiler ateşim düşmüştü eve geçtik gece yine yükseldi ama titremeyi size anlatamam eşim napıcanı şaşırdı ateş 39.5 du antibiyotik saatini bekleyene kadar duşlarla düşürmeye çalıştık sabaha yakın lavaboda kendim düşürdüm ağladım o anlar tabi sonra hastane kürtaj falan ama çok şükür iyiyim şimdi.
arkadaşlar havalarda kötü kendinize dikkat edin bünye bağışıklığa açık olduğu için ben serum ne bilmezdim
kısmet böyleymiş Allah meleklerinizi korusun bizler sağlıklıyız çok şükür yine çalışcaz :))
mutlu aylar geçirmenizi diliyyorum...
cnm ya ne kadar güçlüsün..inş hemen hamiş kalırsın...bende çok korkarım gripten falan ya bide kış..RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN...dicek bişey bulamıyorum ya vallahi bilmiyorumkismileyok anlatabilirim :) bebeğin gelişimini gayet iyiydi hafif kanamların haricinde..
düşükten önceki gün 38,7 ateşle dahiliyeye gittim acile ağrı kesici serumu yapıldı sonra kan tahlilinde enfeksiyon olduğu ortaya çıktı antibiyotik serumu verdiler ateşim düşmüştü eve geçtik gece yine yükseldi ama titremeyi size anlatamam eşim napıcanı şaşırdı ateş 39.5 du antibiyotik saatini bekleyene kadar duşlarla düşürmeye çalıştık sabaha yakın lavaboda kendim düşürdüm ağladım o anlar tabi sonra hastane kürtaj falan ama çok şükür iyiyim şimdi.
arkadaşlar havalarda kötü kendinize dikkat edin bünye bağışıklığa açık olduğu için ben serum ne bilmezdim
kısmet böyleymiş Allah meleklerinizi korusun bizler sağlıklıyız çok şükür yine çalışcaz :))
Arkadaşlar günaydın ben bebeğimi 3 gün önce düşürdüm maalesef
ama toparlandım herşey Allah'tan hayırlısı değilmiş demekki
Allah hepinizini bebeklerini sağsalim kavuştursun inşaalah
hoşçakalın.
yok anlatabilirim :) bebeğin gelişimini gayet iyiydi hafif kanamların haricinde..
günaydın kızlar:gitme: of şuan resmen ağlamak istiyorum ama olmuyo sırf bebişi üzmemek için ağlamıyorum.. gece açıkıyorum eğer bişi yemezsem midem kazınıyo sonra safra kusmaya başlıyorum..şu 1 haftaya kadar bişeyim yoktu..ne zaman annemden ayrıldım kayınvalidemin evine geldim başladı..yemek düzenim yok..annemden herşeyi itiyorum ama kayınvalideme diyemiyorum bunları tek iyiyorum die..oda zannediyo böle az iyiyorum..eşim zaten hiç yardımcı değil..bide annesine geldik die remen özgürlüğüne kavuştu sanki ki annemdeykende rahattı ama bişey istesem hep geçiştiriyo.. ya böle olursa annemin evine gidicem..kusma ne bilmezdim sırf yemek düzwni yüzünden kusmaktan canım çıktıbilmiyorumkismile
kızlar bizde bugün ikili test için gidicez çok heyecanlıyım belki cinsiyetide belli olur.
mr nisan anneleri nasılsınız yoktum uzun zamandır umarım herşey yolundadır
Berraka arkadaşım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene ama çok şükür ki toparlanmışsın herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ne olacağımız belli olmaz en kısa zamanda sağlıklı bir meleğe sahip olursun inş
Aslıcım hoşgeldin,bayadır yoktun sen,iyi olmana sevindim..
hatta bugünlerde aklıma bile geldin eskilerden birkaç ark. daha var
bayadır uğramayan,umarım herkes iyidir..
sen naaptın,testi yaptırdınmı,nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?