2011 Nisan Anneleri

Canımm yaaa çok üzüldüm,Allahım inşallah bundan sonra hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin size.Verende Allah alanda o,biz karnımızdaki canlıya müdehale etme şansına sahip değiliz,isterse anne oluruz istemezse olamayız.Rabbimin bi bildiği vardır,altındada mutlaka bir hayır çıkacaktır yoksa senin üzülmeni istemez böyle düşünelim.Bizlerin hamileliğide Allaha emanet.İnşallah en kısa sürede psikolojini düzeltir ve yeniden anne olursun.Seni seviyoruzbenneyaptımki

benim ablamında 4.5 aylık düşmüştü cnm.ve bebekte ciddi anlamda anomali vardı.herşeyde bi hayır vardır.
bende çok korkuyorum ama maalesef korkunun bişeye faydası olmuyor.
ama hep poziitif şeyler düşünelim.
allahım ne dediyse gene o olur.

Son düzenleme:
Evet kızlar çok doğru yazmışsınız.Bizim karnımızdaki bebeğe müdahale etme şansımız yok.Ancak kendimize dikkat ederiz,gerisi Allah'a kalmış.Herşeyde bir hayır vardır demek lazım.İnşallah hepimizi sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza.

yok anlatabilirim :) bebeğin gelişimini gayet iyiydi hafif kanamların haricinde..
düşükten önceki gün 38,7 ateşle dahiliyeye gittim acile ağrı kesici serumu yapıldı sonra kan tahlilinde enfeksiyon olduğu ortaya çıktı antibiyotik serumu verdiler ateşim düşmüştü eve geçtik gece yine yükseldi ama titremeyi size anlatamam eşim napıcanı şaşırdı ateş 39.5 du antibiyotik saatini bekleyene kadar duşlarla düşürmeye çalıştık sabaha yakın lavaboda kendim düşürdüm ağladım o anlar tabi sonra hastane kürtaj falan ama çok şükür iyiyim şimdi.
arkadaşlar havalarda kötü kendinize dikkat edin bünye bağışıklığa açık olduğu için ben serum ne bilmezdim
kısmet böyleymiş Allah meleklerinizi korusun bizler sağlıklıyız çok şükür yine çalışcaz :))
mutlu aylar geçirmenizi diliyyorum...

Canım tekrardan geçmiş olsun.Ama iyi olmana çok çok sevindim.Bundan sonra herşey gönlünce olsun....

cnm ya ne kadar güçlüsün..inş hemen hamiş kalırsın...bende çok korkarım gripten falan ya bide kış..RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN...dicek bişey bulamıyorum ya vallahi bilmiyorumkismile

Kızlar bana da doktorum randevu zamanına kadar beni 4 durumda mutlaka aramalısın demişti.1. si tabiki kanama,2.si yüksek ateş,3.sü ağrılı yanmalı idrar,4.sü de iki gün üstüste hiçbir şey yemeden istifra edersen..Mutlaka siz de bunları biliyosunuzdur tabiki ama tekrardan yazayım dedim.Şimdi berraka yüksek ateşten bahsedince...Dikkat edin kendinize.Valla ne yalan söyleyeyim,şimdi gittim ayağıma bi çorap daha giydim :) Hapşırıp duruyorum çünkü.

ya of...benim bünyem şükür sağlam eşim domuz gribi olduğunda yanında yatmıştım geçmemişti gribi bilmem ama hamilelikte herşey alt üst oluyo..bünye zayıflıyo kesinlikle dikkat etmek lazım.... bizim gelinde 7 aylık doğurmuştu kızını idrar yolu enfeksiyondan o atlet falan giymezdi karnı hep açık yatardı ama darlanıyo die herhalde..odalarınızı havalandırın sürekli kızlar..sağlam yemelisiniz..su bol bol ya..olcaksa kadersede zaten ne kadar karşı koysakta kısmet..

Canım ne desek boş biliyorum ama Allah sabır versin.Metanetini takdir ettim doğrusu.Allahım hayırlı zamanda hayırlısı ile bebiş sahibi olmayı nasip etsin sana:)

canım çok geçmiş olsun..gerçekten arkadaşların dediği gibi çok güçlüsün..
Allah bir daha yaşatmasın..en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin..:Saruboceq:
canım enfeksiyon demişsin,ne enfeksiyonu belli değilmiydi?viribal bir grip sanırım?
Allah göstermesin bir daha,çok dikkat etmek lazım,ama işte ne kadar dikkaet etsek de
olmuş ve olacağa çare yokbilmiyorumkismile

esracım stres yapma kendine,hep sen dersin kötü düşünmeyin diye
ara sıra kendine de söylee en iyisi..kaydirigubbakcemile5
bu arada k.validene söyleyebilirsin,tabi ilişkiizi bilemiyorum ama bu senin en doğal
hakkın şuanda,tabiki insanın kendi annesi gibi olamaz,mümkün değil ama onun da
görevleri sorumlulukları var,ona göre düşün için rahat söylee,bende senin gibiydim
çok yağlı yapardı yemekleri çok birşey diyemezdim,ama şimdi hepsini söylüyorum
oda bana göre yapıyor artık hep..yerimseniben

kızlar bizde bugün ikili test için gidicez çok heyecanlıyım belki cinsiyetide belli olur.

hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inş. canım..cinsiyetini de söyler umarım doktorun..
ama senin oğlun olacak bencee,yerimseniben
herkesi hissetmiyorum ama hissettiklerimi
söylüyorum işte böylee...

mr nisan anneleri nasılsınız yoktum uzun zamandır umarım herşey yolundadır
Berraka arkadaşım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene ama çok şükür ki toparlanmışsın herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ne olacağımız belli olmaz en kısa zamanda sağlıklı bir meleğe sahip olursun inş

Aslıcım hoşgeldin,bayadır yoktun sen,iyi olmana sevindim..
hatta bugünlerde aklıma bile geldin eskilerden birkaç ark. daha var
bayadır uğramayan,umarım herkes iyidir..
sen naaptın,testi yaptırdınmı,nasıl gidiyor?

hoşbuldum canım iyiyim ben çok şükür ikili testimin sonucu çok şükür iyi çıktı canım bebeğimin gelişimi de iyi şükürler olsun benimki 1hafta önde gidiyo bakalım son ultrasona göre 14+2 haftalık sizinkilerde böyle mi umarım bütün herkesin test sonucu iyi çıkmıştır sonucu kötü olan var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…