- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.441
kzlar merhaba
başım 2-3 gündür çok ağrıyor bugün de öyle normal diyorlar ağrı kesici de içmek istemiyorum napmalıyım acaba
kızlar göbüşleriniz büyüdü mü yaaa benim karnım dümdüz hala 47 kiloyum sizlerde ne var ne yok
geçmiş olsun canım biraz soğuk kompres yap iyi gelebilir beni rahatlatırdı ilaç içmemeye çalış eğer çok kötüysen bi doktora git istersen doktorlar daha iyi teşhis koyup ağrına çare bulucaklardır çok geçmiş olsun
leegörkemm tatlım henüz gelmemissn sanırım kontrolden..dualrım seninle bebişte saglıkıdr inşkaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım ne güzel darısı bizim başımıza inş:lepi:hayatım şimdi geldim doktordan hemen yazıyorumkaydirigubbakcemile3ense kalınlığımız 1.1 çıktı doktor gayet iyi dedisonucumuz çarşamba ya da perşembe çıkarmış bakalım ne çıkacak, telefonla haber veririm dedi. :Saruboceq:bu arada cinsiyet konusunda benim bile aklım karıştı bu kontrolde kendi içimde tereddüt yaşadım valla, bir dahakine belli olur şu an ilk erkek gibi gördüm sonra 2 kere daha baktım kız gibi geldi şu an netleştiremiyorum dedi:roflol:sıpa durmadıki yerinde adam 3-4 kere ense kalınlığını tekrar tekrar ölçmek zorunda kaldı, bilemiyorum gerçi belki temkinli olmak için yaptıkaydirigubbakcemile3elleri, ayakları, parmaklarını gördük biraz daha büyümüştüboshayallersmilecd verdi yine 22. haftaya kadar kontrollerimiz bu şekilde inceleme, organ bakma yönünde olacak dedi. 2 li %90, 3 lü %70 sonuç veriyormuş. Sonuca göre 3 lüye ihtiyaç duymayabilirim dediakannehir20. haftada yine kan ve hormon testi olacakmış bebeğin omurilik, beyin gelişimine bakmak ve erken doğum vs. gibi şeyler hakkında sonuç alabilmek için. Sonrada şeker falan. Ben sadece bu testleri yaptırıyorum, 3 lü ve 4 lüye eğer 2 linin sonucu iyi çıkarsa gerek duymuyorum dedi. Boyumuz 6,98 olmuş Bu kadar canım. kİLO almadığım için canının istediklerini yiyebilirsin sende kilo sıkıntımız yok dedikaydirigubbakcemile3ve maalesef 1 ay sonraya randevu verdi napalım artık yine sabretcez
Tebrikler canım ne güzel darısı bizim başımıza inş:lepi:
Kızlar yaaa fena üşütmüşüm hapşuruyorum sürekli bi de tabi halsizlik var ilaç da içemiyoruz, burnum da akıyor bi yandan üffff yaaaaa....Ev sıcacık ama okulda kaloriferler yanmıyor kalın giyinmeme rağmen çok üşüyorum valla nasıl geçecek bu kış bilmiyorumakannehir
kızlar bizde doktordan geldik biraz önce ense kalınlığını 3 mm ölçtü sınırda dedi tabi ben duramadım aynı hastanede başka bir doktora gittik anlattım doktorun 3 mm ölçtüğünü çok ilgilendi ikili testin neden yapıldığını falan anlattı sonra ultrasonda 15-20 dk inceledi her açıdan ölçüm yaptım dedi 2.3 mm dedi.diğer doktor 1 kerede ölçmüştü çok fazla incelememişti inşallah benimkinide yanlış ölçmüştür ikili test 3 mm'e göre yapılacak aklım çok karışık inşallah bir sorun yoktur bebeğimde, cinsiyetini sordum kıza benziyor ama alışveriş yapmayın dedi.
of anneler bu gün tembelmi ne yoklar..benimde berrakaya canım sıkıldı of iyi değilim hiç..beni bi tedirginlik sardı..tam teslimiyet yok bizde tabi ondan...KİM VERDİ! ZATEN İSTESE ALIR BİZ NE YAPABİLİRİZ Kİ...ACİZİZ..İNŞ sağlıkla geçiririz rabbim bebeklerimize dünyada rızk versin
of anneler bu gün tembelmi ne yoklar..benimde berrakaya canım sıkıldı of iyi değilim hiç..beni bi tedirginlik sardı..tam teslimiyet yok bizde tabi ondan...KİM VERDİ! ZATEN İSTESE ALIR BİZ NE YAPABİLİRİZ Kİ...ACİZİZ..İNŞ sağlıkla geçiririz rabbim bebeklerimize dünyada rızk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?