2011 Nisan Anneleri

berraka cnm çok geçmiş olsun. rabbim sana en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inş.

kzlar merhaba
başım 2-3 gündür çok ağrıyor bugün de öyle normal diyorlar ağrı kesici de içmek istemiyorum napmalıyım acaba

kzlar merhaba
başım 2-3 gündür çok ağrıyor bugün de öyle normal diyorlar ağrı kesici de içmek istemiyorum napmalıyım acaba

geçmiş olsun canım biraz soğuk kompres yap iyi gelebilir beni rahatlatırdı ilaç içmemeye çalış eğer çok kötüysen bi doktora git istersen doktorlar daha iyi teşhis koyup ağrına çare bulucaklardır çok geçmiş olsun

sağol canım bu haftalarda olabilirmiş diye okudum uyusam belki geçecek de uyuyamadım

Selam arkadaslar, nasilsiniz bugün?
Gününüz güzel olsun.

Bu arada berraka cok üzüldüm. Allah en kisa zamanda kucagini doldurur insallah.:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız bakalım benim bugun inanılmaz başım ağrıyo anlamadım ilk defa bukadar çok şiddetli inş geçer dua edin.

leegörkemm tatlım henüz gelmemissn sanırım kontrolden..dualrım seninle bebişte saglıkıdr inşkaydirigubbakcemile3

hayatım şimdi geldim doktordan hemen yazıyorumkaydirigubbakcemile3ense kalınlığımız 1.1 çıktı doktor gayet iyi dedisonucumuz çarşamba ya da perşembe çıkarmış bakalım ne çıkacak, telefonla haber veririm dedi. :Saruboceq:bu arada cinsiyet konusunda benim bile aklım karıştı bu kontrolde kendi içimde tereddüt yaşadım valla, bir dahakine belli olur şu an ilk erkek gibi gördüm sonra 2 kere daha baktım kız gibi geldi şu an netleştiremiyorum dedi:roflol:sıpa durmadıki yerinde adam 3-4 kere ense kalınlığını tekrar tekrar ölçmek zorunda kaldı, bilemiyorum gerçi belki temkinli olmak için yaptıkaydirigubbakcemile3elleri, ayakları, parmaklarını gördük biraz daha büyümüştüboshayallersmilecd verdi yine 22. haftaya kadar kontrollerimiz bu şekilde inceleme, organ bakma yönünde olacak dedi. 2 li %90, 3 lü %70 sonuç veriyormuş. Sonuca göre 3 lüye ihtiyaç duymayabilirim dediakannehir20. haftada yine kan ve hormon testi olacakmış bebeğin omurilik, beyin gelişimine bakmak ve erken doğum vs. gibi şeyler hakkında sonuç alabilmek için. Sonrada şeker falan. Ben sadece bu testleri yaptırıyorum, 3 lü ve 4 lüye eğer 2 linin sonucu iyi çıkarsa gerek duymuyorum dedi. Boyumuz 6,98 olmuşBu kadar canım. kİLO almadığım için canının istediklerini yiyebilirsin sende kilo sıkıntımız yok dedikaydirigubbakcemile3ve maalesef 1 ay sonraya randevu verdi napalım artık yine sabretcez

İyi hafta sonları kızlar haftaiçi göremiyorum özlüyorum sizleri.Akşamları çok yorgun geliyorum zaten tavuk gibi erkenden de yatıyorum.Ben de hayırlısıyla 2li teste çarşamba günü gideceğim Rabbim inş sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin.
Şu göbiş topiği nerde yaaa baktım ama bulamadım linkini versenize kızlarbilmiyorumkismile

Tebrikler canım ne güzel darısı bizim başımıza inş:lepi:

Kızlar yaaa fena üşütmüşüm hapşuruyorum sürekli bi de tabi halsizlik var ilaç da içemiyoruz, burnum da akıyor bi yandan üffff yaaaaa....Ev sıcacık ama okulda kaloriferler yanmıyor kalın giyinmeme rağmen çok üşüyorum valla nasıl geçecek bu kış bilmiyorumakannehir

tatlım çok teşekkürler. olumunekankayizsmilebakalım sonucumuz ne çıkacak. darısı hepimizin başına inş. sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız. :Saruboceq:

canım dikkat et kendine havalar da çok soğudu. sıcak limonlu birşeyler içmeye çalış. ıhlamur birebir. bol bol mandalina falan ye c vitamini al. Allah şifa versin

kızlar bizde doktordan geldik biraz önce ense kalınlığını 3 mm ölçtü sınırda dedi tabi ben duramadım aynı hastanede başka bir doktora gittik anlattım doktorun 3 mm ölçtüğünü çok ilgilendi ikili testin neden yapıldığını falan anlattı sonra ultrasonda 15-20 dk inceledi her açıdan ölçüm yaptım dedi 2.3 mm dedi.diğer doktor 1 kerede ölçmüştü çok fazla incelememişti inşallah benimkinide yanlış ölçmüştür ikili test 3 mm'e göre yapılacak aklım çok karışık inşallah bir sorun yoktur bebeğimde, cinsiyetini sordum kıza benziyor ama alışveriş yapmayın dedi.

canım bugün ben de gittim 2 li test için ama doktorum 4-5 kere tekrar tekrar ölçtü.çünkü bebeğin ideal duruş stilini yakalamak gerekiyormuş. bence ilk ölçen doktor tek seferde bu ideal poziyonu yakalamış olamaz çünkü bebişlerimiz çok hareketli. sen sonuçlar çıkana kadar kendini ve bebişi üzme.

of anneler bu gün tembelmi ne yoklar..benimde berrakaya canım sıkıldı of iyi değilim hiç..beni bi tedirginlik sardı..tam teslimiyet yok bizde tabi ondan...KİM VERDİ! ZATEN İSTESE ALIR BİZ NE YAPABİLİRİZ Kİ...ACİZİZ..İNŞ sağlıkla geçiririz rabbim bebeklerimize dünyada rızk versin

selam bende eskileri okudum.Allah sabir versin berrakaya.bende bugun bir tuhafim.sanki karnim kücüldü gibi geliyo.daha büyüktü sanki( ne olduysa vücuttaki sisliklermi indi acaba ondanmidir.bir süphe geldi banada..birde ucuk ciktigrip mi olcam ki vücud direncsiz kalinca cikiyo diyo biliyorum.iyi beslenemedim mi kiacaba..

amin ben diyorum zaten rabbimizin mucizesi sağlıkla büyüsünler canım bebeklerimiz

ewt cnm hepimiz çok üzüldük berrakaya ama elden gelir. verende rabbimiz alanda... herzaman ii düşünelim dua edelim tek yapabilceğimiz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…