- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.461
oy maşallah cnm...hem annesin.hem ikinciye hamilesin hemde çalışıyosun ölemi..nasıl yapıyosun bunu..düzenin nasıl? bunu istyerekmi yaptınız..opuyorumnanaktan
çok üzüldüm canımArkadaşlar günaydın ben bebeğimi 3 gün önce düşürdüm maalesef
ama toparlandım herşey Allah'tan hayırlısı değilmiş demekki
Allah hepinizini bebeklerini sağsalim kavuştursun inşaalah
hoşçakalın.
cnm benim ya...dikkat et ne olur bak...gazın gitmiştir cnm akşama kadar şişer artık normal karınlara ulaşıyoruz..gaz gidicek ya ondan..ya bu gün yine kusma krizine gircektim zor kurtuldum..bana yağsız beyaz ekmekten ve peynirli tost iyi geliyo oh yedim iyi oldum valla.kaydirigubbakcemile2 valla siz olmasınız bu 4 duvarın arasında kafayı yerim herhalde..olumunekankayizsmileselam bende eskileri okudum.Allah sabir versin berrakaya.bende bugun bir tuhafim.sanki karnim kücüldü gibi geliyo.daha büyüktü sanki( ne olduysa vücuttaki sisliklermi indi acaba ondanmidir.bir süphe geldi banada..birde ucuk ciktigrip mi olcam ki vücud direncsiz kalinca cikiyo diyo biliyorum.iyi beslenemedim mi kiacaba..
cnm benim ya...dikkat et ne olur bak...gazın gitmiştir cnm akşama kadar şişer artık normal karınlara ulaşıyoruz..gaz gidicek ya ondan..ya bu gün yine kusma krizine gircektim zor kurtuldum..bana yağsız beyaz ekmekten ve peynirli tost iyi geliyo oh yedim iyi oldum valla.kaydirigubbakcemile2 valla siz olmasınız bu 4 duvarın arasında kafayı yerim herhalde..olumunekankayizsmil
iyi olmana sevindim canim.afiyet olsun..sürekli yatmak gercekten cok sikici eminimki.bu aksam diyorum esime benim doktor izinden gelene kadar daha 9 gün var.bu arada bir hastaneye gitsekmi diye burdada acil bir durum yoksa kabul etmezler( sirf bebegi görmek icin.bir iki gün sonra arar bir deneriz sansimizi, belki kabul ederler..birde sol kalcam agriyo icindeki kas cok gergin sol bacagimada vuruyo yürürken off hep birseyler oluyo..Allah kötüsünden saklasin.opuyorumnanaktan
selam bende eskileri okudum.Allah sabir versin berrakaya.bende bugun bir tuhafim.sanki karnim kücüldü gibi geliyo.daha büyüktü sanki( ne olduysa vücuttaki sisliklermi indi acaba ondanmidir.bir süphe geldi banada..birde ucuk ciktigrip mi olcam ki vücud direncsiz kalinca cikiyo diyo biliyorum.iyi beslenemedim mi kiacaba..
Allah korusun, sen olumlu düsünmeye calis. Bebis huzursuz oldugumuzu anliyor diyorlar.
sagol canim.bende olumsuz düsünmek istemiyorum ama iste oluyo. bundan öncekini 13. haftada kaybetmistim onun bir korkusu kaldi üstümde simdi hep tedirginim henüz birde bebegin hareketlerini hissetmiyorum ya o da var.hissetseydim en azindan tekmeledikce rahatlardim.:CüvCüv:
cnm o ağrı bendede oluyo kalca ve üst baldırım...çekme yapıyo sanki...ama için rahat etsin git doktora...cnm bende 8. hftada kaybettim ya..söylerken bile garip geliyo bana çünkü evlenip böle şeyler yaşıcağımı hiç düşünmezdim..ama beterindan saklasın allah..8. hftyı geçince rahatladım ama yine başladı hafif tedirginliğim ama bu gün hamilelikte anne karnında bebek ölümleri ile ilgili yazı okudum..esasında HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR DERLER YA..gerçekten öle yoksa dünyaya ne sakat özürlü bebekler ne kalp hastası bebekler doğarmış...ama tabi bile bilede insan kopmak istemiyo yavrusundan
bu arada kızlar kış geldi artık eminim benim kadar ayağı üşüyen yoktur..hele hele yatakda eşimin dibine kadar biriyorum ayaklarım ısınsın die..ama o bile çare etmiyo bazen..kat kat çorap dahi işe yaramıyo...ama atağınızın altına battaniyeyi 2 3 kat yapıp koyun çok etkili..üstünüze örtmek tam değil ama altında koyunca feci etkili..benden ufak bi tavsiye.
bu arada kızlar kış geldi artık eminim benim kadar ayağı üşüyen yoktur..hele hele yatakda eşimin dibine kadar biriyorum ayaklarım ısınsın die..ama o bile çare etmiyo bazen..kat kat çorap dahi işe yaramıyo...ama atağınızın altına battaniyeyi 2 3 kat yapıp koyun çok etkili..üstünüze örtmek tam değil ama altında koyunca feci etkili..benden ufak bi tavsiye.
iyi akşamlar arkadaşlar ben 1hafta 10gündür yatarken yata rahat bi şekilde otururken elimi karnıma koyduğumda bebeğimin hareketlerini hissediyorumm çok mutlu oluyorum yaaa inş o minik tekmeleri de hissederizz
canim senin oglu$un olacak herhalde.bir yerde okumustum.ayagi cok üsürse insanin hamilelikte erkek olurmusbakalim ne diyecek doktor cinsiyet icin sanakaydirigubbakcemile2
kızlar diyolar ya 12.haftada falan yada 13.hftda hissedilmez hareketleri die ilk anneler 19.hftada hissederlermiş..ama hissedilirmiş 13. haftada bebeğin hareketleri ile rahimdeki hareketlilik hafif kasılma olurmuş.. hak veriyorum sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?