- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.481
hayatım şimdi geldim doktordan hemen yazıyorumkaydirigubbakcemile3ense kalınlığımız 1.1 çıktı doktor gayet iyi dedisonucumuz çarşamba ya da perşembe çıkarmış bakalım ne çıkacak, telefonla haber veririm dedi. :Saruboceq:bu arada cinsiyet konusunda benim bile aklım karıştı bu kontrolde kendi içimde tereddüt yaşadım valla, bir dahakine belli olur şu an ilk erkek gibi gördüm sonra 2 kere daha baktım kız gibi geldi şu an netleştiremiyorum dedi:roflol:sıpa durmadıki yerinde adam 3-4 kere ense kalınlığını tekrar tekrar ölçmek zorunda kaldı, bilemiyorum gerçi belki temkinli olmak için yaptıkaydirigubbakcemile3elleri, ayakları, parmaklarını gördük biraz daha büyümüştüboshayallersmilecd verdi yine 22. haftaya kadar kontrollerimiz bu şekilde inceleme, organ bakma yönünde olacak dedi. 2 li %90, 3 lü %70 sonuç veriyormuş. Sonuca göre 3 lüye ihtiyaç duymayabilirim dediakannehir20. haftada yine kan ve hormon testi olacakmış bebeğin omurilik, beyin gelişimine bakmak ve erken doğum vs. gibi şeyler hakkında sonuç alabilmek için. Sonrada şeker falan. Ben sadece bu testleri yaptırıyorum, 3 lü ve 4 lüye eğer 2 linin sonucu iyi çıkarsa gerek duymuyorum dedi. Boyumuz 6,98 olmuş Bu kadar canım. kİLO almadığım için canının istediklerini yiyebilirsin sende kilo sıkıntımız yok dedikaydirigubbakcemile3ve maalesef 1 ay sonraya randevu verdi napalım artık yine sabretcez
bu iki oldu cnm :) erkek dedin..ya ilk zamanlar kız kız diyodum ama istediğim için sanırım ama son zamanlarda acaba erkekmi die takıldı kafama çünkü çin takvimindede yaptım..12 ayda 8 kız 4 erkek var..öle bi durumki erkek diyen ayda hamile kalmışım.. ve her iki tarafıda kız tam orası tuttu..acaba diyorum..etde iyemiyorum..:uhm:
bacaklardaki tüylerin cabuk uzuyo mu?farkindamisin..birde ben oglumda hep eksi,tuzlu yemistim sendede var mi öyle seyler
sempatiksalakcinni ne diyorum be kurt gibi oldum..sürekli çıkıyo bunlar adamla yakınlığımız yok yoksa feci ya hep çıkıyo... bide hep tuzlu acı ekşi başka bişey asla iyemiyorum ya..
o zamansa ben senin doktorundan önce tahminde bulunayim, bence kesin erkek geliyooohayirlisiyla
iyi olmana sevindim cnm...RABBİM YAŞATMASIN İNŞ KİMSEYE..iyiakşamlar kızlar bugün boğazım daha iyi dün eşim doktoru aradı pastil alabileceğimi söylemiş bu beni biraz rahatlattı.şükür düne göre daha iyiyim...
berraka canım çok üzüldüm bende bu acıyı yaşamış biri oalrak seni çok iyi anlıyorum inş bundan sonra sağlıklı bir bebiş olur....
sizlerde okuyabildiğim kadarıyla iyisiniz kızlar soğuklar fena bastırdı hepimiz çok dikkat etmeliyiz malum rastgele ilaçta içemiyoruz kendimizi herzamankinden daha çok korumalıyız...
iyiakşamlar kızlar bugün boğazım daha iyi dün eşim doktoru aradı pastil alabileceğimi söylemiş bu beni biraz rahatlattı.şükür düne göre daha iyiyim...
berraka canım çok üzüldüm bende bu acıyı yaşamış biri oalrak seni çok iyi anlıyorum inş bundan sonra sağlıklı bir bebiş olur....
sizlerde okuyabildiğim kadarıyla iyisiniz kızlar soğuklar fena bastırdı hepimiz çok dikkat etmeliyiz malum rastgele ilaçta içemiyoruz kendimizi herzamankinden daha çok korumalıyız...
cnm kayınvalidem senin kaderin bana benziyo demişti..gerçektende 2 senedir yaşadığımın bazıları ona benziyo...severim kayınvalidemi allah var..hiç kırmadı beni..çok özenli seçer kelimelerini..oda bende kız aşığıyız ama ona kısmet olmamış..3 oğlu var en büyüğü benim eşim..3. kız için yapmış..onunda kayınvalidesi aynı 3 erkek yani kayınpederim... acaba benimdemi oğlum olcak :) olurya..kısmet gerçi.. hayırlısı hihih az kaldı bakalım..bekleyelim görelim
cok gecmis olsun.azizenin topiginden taniyorum seni hatirladin mi??
benimde senin kayinvaliden gibi 3 oglanbenimde ilki oglan,bende ona cektim galibakaydirigubbakcemile3 gelin kayinvalide topragindanmis derler bizim oralarda..
selam sevgili nisan anneleri
hepiniz iyisinizdir umarım
9 aylık bir yola çıktık
bazen heyecanlanacağız,
bazen korkacağız,
bazen sevineceğiz,
bazen üzüleceğiz...
berraka arkadaşımıza çok geçmiş olsun Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın diyorum
Rabbim verdi ve yine 'O' aldı diyecek laf yok. sözün bittiği nokta
inşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına
ben iyiyim çok şükür hastaneden çıktığımdan beridir 2 kere bulantı kusma yaşadım
haftaya ikili test için gidicem inşallah güzel çıkar sonuçlarımız
cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
darısı öğrenemeyenlere
hoş çok farketmiyo evlat evlat oluyo cinsiyeti önemli değil sadece merak
kaydirigubbakcemile3 BU bebiştemi ERKEK cnm..
kalplerimiz birmiş az önce sein masjlarını okurken bende snei ordan tanıdğımı söyleyecektim:))sen benden önce davranmışsın...kaydirigubbakcemile5evet orda hamile kalmıştım 2010 haziran annesi olacaktım kısmet olmadı 8 haftalıkken düşük yaptım yani kürtaj oldum sen demekki benden sonra düşürmüşsün ben daha sonra o topiğe uğrayamadım.kısmet 9 ay sonra tekrar karar verdim inş bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmaz sağlıcakla doğum yaparız...
insallah ona cekmemisimdir.ilk hamileligimle ayni belirtileri yasamiyorum ama her hamilelik bir olmazmis o yüzdende heveslenmiyorum simdilik.ben egede hic mide bulantisi yasamamistim,bunda ilk 3 ay sürekli mide bulantisi ,istifra hic gecmedi simdi bile ara ara sabahlari bulanti oluyo.ayaklarim üsümüyo:)) dedigim gibi tüylerimde egede erkek gibiydi masallah simdi öyle degil.ama yinede ümitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum.gönlüm tabiki kiz istiyo:ecrin_bebek:
inş cnm..gönlüne göre versin RABBİM...
opuyorumnanaktanevt ikimizde hamileydik bende 13. haftada icinde öldü bebegim.kürtaj oldum bende.bende 10 ay sonra tekrardan deneme karari aldim ve hemende kismet oldu tekrardaninsallah canim birakmazlar bizi,hayirlisiyla dogururuz bebislerimizi:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?