2011 Nisan Anneleri

drun iyi demesine cok sevindim gercekten masallah kocaman olmus bebişkaydirigubbakcemile3ayy bu seferde erkek gibi mi dedisempatiksalakcinnibakalım 1 ay sonra netleşir artık cinsiyet..sağlıklıymıs yeğenim masalllah

bacaklardaki tüylerin cabuk uzuyo mu?farkindamisin..birde ben oglumda hep eksi,tuzlu yemistim sendede var mi öyle seyler

ay aç kurt yavrusu gibiyim dicem ama benim bi yavrum var..ozaman aç kurt gibiyim.. haha moralim çok güzel oh karnım doydu ya bide eşimden simit istedim onuda almış.biraz yedim ama artık öle oldum ki dokunurmu ki die pimpirikleniyorum..ne bilim mandelinayı yıkıyorum kabuğunu peçeteyle tutup iyiyorum..yok şeftaliyi öle..ay böle olursa ya iyi bi temiz hassas anne olcam...yada kafayı yemiş takık bi kadın hahaha

bacaklardaki tüylerin cabuk uzuyo mu?farkindamisin..birde ben oglumda hep eksi,tuzlu yemistim sendede var mi öyle seyler

sempatiksalakcinni ne diyorum be kurt gibi oldum..sürekli çıkıyo bunlar adamla yakınlığımız yok yoksa feci ya hep çıkıyo... bide hep tuzlu acı ekşi başka bişey asla iyemiyorum ya..

iyiakşamlar kızlar bugün boğazım daha iyi dün eşim doktoru aradı pastil alabileceğimi söylemiş bu beni biraz rahatlattı.şükür düne göre daha iyiyim...
berraka canım çok üzüldüm bende bu acıyı yaşamış biri oalrak seni çok iyi anlıyorum inş bundan sonra sağlıklı bir bebiş olur....
sizlerde okuyabildiğim kadarıyla iyisiniz kızlar soğuklar fena bastırdı hepimiz çok dikkat etmeliyiz malum rastgele ilaçta içemiyoruz kendimizi herzamankinden daha çok korumalıyız...

cnm kayınvalidem senin kaderin bana benziyo demişti..gerçektende 2 senedir yaşadığımın bazıları ona benziyo...severim kayınvalidemi allah var..hiç kırmadı beni..çok özenli seçer kelimelerini..oda bende kız aşığıyız ama ona kısmet olmamış..3 oğlu var en büyüğü benim eşim..3. kız için yapmış..onunda kayınvalidesi aynı 3 erkek yani kayınpederim... acaba benimdemi oğlum olcak :) olurya..kısmet gerçi.. hayırlısı hihih az kaldı bakalım..bekleyelim görelim

iyi olmana sevindim cnm...RABBİM YAŞATMASIN İNŞ KİMSEYE..

cok gecmis olsun.azizenin topiginden taniyorum seni hatirladin mi??

benimde senin kayinvaliden gibi 3 oglanbenimde ilki oglan,bende ona cektim galibakaydirigubbakcemile3 gelin kayinvalide topragindanmis derler bizim oralarda..

cok gecmis olsun.azizenin topiginden taniyorum seni hatirladin mi??

kalplerimiz birmiş az önce sein masjlarını okurken bende snei ordan tanıdğımı söyleyecektim:))sen benden önce davranmışsın...kaydirigubbakcemile5evet orda hamile kalmıştım 2010 haziran annesi olacaktım kısmet olmadı 8 haftalıkken düşük yaptım yani kürtaj oldum sen demekki benden sonra düşürmüşsün ben daha sonra o topiğe uğrayamadım.kısmet 9 ay sonra tekrar karar verdim inş bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmaz sağlıcakla doğum yaparız...

selam sevgili nisan anneleri

hepiniz iyisinizdir umarım
9 aylık bir yola çıktık
bazen heyecanlanacağız,
bazen korkacağız,
bazen sevineceğiz,
bazen üzüleceğiz...
berraka arkadaşımıza çok geçmiş olsun Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın diyorum
Rabbim verdi ve yine 'O' aldı diyecek laf yok. sözün bittiği nokta

inşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına
ben iyiyim çok şükür hastaneden çıktığımdan beridir 2 kere bulantı kusma yaşadım
haftaya ikili test için gidicem inşallah güzel çıkar sonuçlarımız
cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
darısı öğrenemeyenlere
hoş çok farketmiyo evlat evlat oluyo cinsiyeti önemli değil sadece merak

ağzına sağlık cnm...9 aylık bi yola girdik ama 6 ay gibi kısacık bi yol kaldı :) ay artık merak ediyorum cinsiyetini şuana kadar bi merak yoktu..bu randevuyu 4 gözle bekliyorum yaf.

kaydirigubbakcemile3 BU bebiştemi ERKEK cnm..

insallah ona cekmemisimdir.ilk hamileligimle ayni belirtileri yasamiyorum ama her hamilelik bir olmazmis o yüzdende heveslenmiyorum simdilik.ben egede hic mide bulantisi yasamamistim,bunda ilk 3 ay sürekli mide bulantisi ,istifra hic gecmedi simdi bile ara ara sabahlari bulanti oluyo.ayaklarim üsümüyo:)) dedigim gibi tüylerimde egede erkek gibiydi masallah simdi öyle degil.ama yinede ümitlenip hayal kirikligi yasamak istemiyorum.gönlüm tabiki kiz istiyo:ecrin_bebek:

opuyorumnanaktanevt ikimizde hamileydik bende 13. haftada icinde öldü bebegim.kürtaj oldum bende.bende 10 ay sonra tekrardan deneme karari aldim ve hemende kismet oldu tekrardaninsallah canim birakmazlar bizi,hayirlisiyla dogururuz bebislerimizi:Saruboceq:

inş cnm..gönlüne göre versin RABBİM...

seninde oğlun var sanırım bakalım ikincilerin cinsiyeti ne olacak ben oğlumdan farklı olarak meyveyi çok yiyorum ekşiye biraz daha düşkünleştim ama bizim topikte ekşi yiyen arkadaşların hep erkek:))gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…