- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.501
seninde oğlun var sanırım bakalım ikincilerin cinsiyeti ne olacak ben oğlumdan farklı olarak meyveyi çok yiyorum ekşiye biraz daha düşkünleştim ama bizim topikte ekşi yiyen arkadaşların hep erkek:))
sen meyva diyincebirden yanima baktim bir tas meyva :))) bende cok yiyorum özellikle ayva. ben tatliyi hic sevmezdim normalde simdi yiyorum cok düskünce degil ama yiyorum.$u kontrol tarihim gelsede cinsiyetide söylerse benden iyisi yokkaydirigubbakcemile2
esra senini kayınvalidenmi çamlıcad OTURUYORDU
seninde oğlun var sanırım bakalım ikincilerin cinsiyeti ne olacak ben oğlumdan farklı olarak meyveyi çok yiyorum ekşiye biraz daha düşkünleştim ama bizim topikte ekşi yiyen arkadaşların hep erkek:))
sen meyva diyincebirden yanima baktim bir tas meyva :))) bende cok yiyorum özellikle ayva. ben tatliyi hic sevmezdim normalde simdi yiyorum cok düskünce degil ama yiyorum.$u kontrol tarihim gelsede cinsiyetide söylerse benden iyisi yokkaydirigubbakcemile2
cnm ayva çıktımı orda yaw...
cnm ayva çıktımı orda yaw...
cikti canim coktan iki hafta önce türk bakkalina geldi, simdi migrostada var.kusura bakmayin bu saatte sizinde caniniz cekicek ama
cikti canim coktan iki hafta önce türk bakkalina geldi, simdi migrostada var.kusura bakmayin bu saatte sizinde caniniz cekicek ama
yok cnm yaa bildiğim iyi oldu alırım bende hemen yarın güzel olsun bebişlerimiz
arkadaşlar hepinize iyi gecelerrrrrr
kuzum...saat kaç ordA..
kızlar topıkte kımsecıkler yok suanda ama kımsenın olmması normal suanda saat 03,08 biz hala ayaktayız sebebi ise eşimden haber alamıyorum.Arkadaslarıyla dugune gitti bi dahada haber alamadık sabahı beklıyorum ben yurt dısında oldugum ıcın ne yazıkkı tlfla armktan baska bısy gelmıyor elımden ama kafayı yemek üzereyim ----1-2 saat gecsınde annesını falan arıyacam polıse haber versınler artık cok korkuyorum ALAH ım inşallah bişey yoktur hem eşim için endişelenip korkuyorum hemde aksamdan berı agladıgım ıcın bebısko ıcın endıselenıyorum ALLAH ım yardımcımız olsun inşallah kötü bişey yoktur.....:a015:
günaydın zeynepcim iyiym sen nasılsın yavruşun nasıl internetten isim araştırıyorum ben senin bi fikrin var mı?
çok şükür iyiyiz cnm ya. biz kız olursa beray, erkek olursa emir düşündük bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?