2011 Nisan Anneleri

kızlar topıkte kımsecıkler yok suanda ama kımsenın olmması normal suanda saat 03,08 biz hala ayaktayız sebebi ise eşimden haber alamıyorum.Arkadaslarıyla dugune gitti bi dahada haber alamadık sabahı beklıyorum ben yurt dısında oldugum ıcın ne yazıkkı tlfla armktan baska bısy gelmıyor elımden ama kafayı yemek üzereyim ----1-2 saat gecsınde annesını falan arıyacam polıse haber versınler artık cok korkuyorum ALAH ım inşallah bişey yoktur hem eşim için endişelenip korkuyorum hemde aksamdan berı agladıgım ıcın bebısko ıcın endıselenıyorum ALLAH ım yardımcımız olsun inşallah kötü bişey yoktur.....:a015:

Günaydın kızlar bebişler iyi pazarlar nasılsınız biz çok iyiyiz bi güzel dinlendik izin günümüz balküpü canım ne oldu? inş. herşey yolundadır

cnm ne yaptın haber alabildin mi eşinden inş herşey yolundadır.:Saruboceq:

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Çok fenayım çok kötü üşütmüşüm kafam bedenime ağır geliyor valla...Şu hamilelikte içebileceğimiz bitki çayları nelerdi yaaa bari onlardan aldırayım da içeyim.:çok üzgünüm:
Valla koca kışı nasıl geçireceğiz bilmiyorum:bbo:Sizler iyisiniz inşa.s.

çok şükür iyiyiz cnm ya. biz kız olursa beray, erkek olursa emir düşündük bakalım kısmet.

çok hoş canım rabbim adıyla yaşatsın biz henüz karar veremedik araştırıyoruz henüz kız olursa ecrin düşünmüştük o da çok yaygınlaştı herkes koydu vazgeçtik gibi erkek olursa bi babamın adını koyucaz birde yanını bir isim tabi karar verebilirsek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…