2011 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun canım nanelimon iç bol bol limon mandalina falan yee ıhlamur iç canım ben ağustosun sonuna doğru grip olup atlattım ama hala burun akıntısı balgam ve balgamdan dolayı öksürük geçmedi nasıl geçicek bilmiyorum benim sünizitim de var rabbim yardımcımız olsun valla zaten zor bi kış olucak birde hastalıkla iyice zorlaşıyooo dikkat et kendine yat dinlen limonlu çorba falan iç

Kızla yaaa evde nar çiçeği çayı var.Bol C vitamini içeriyrmuş içsem olur mu sizce?Baktım internete şöyle bir zararı yok gibi.Zaten limon, mandalina, sıcak limonlu çorbalar içmekten içim dışım C vitamini oldu ama işte hemen de geçivermiyoo şu nezle.
Ben bi de sürekli hapşu hapşu kendimi tutamıyorum bebeğe de zararı olu mu ki bu kadar hapşurmanın acaba yaaa üfff vala ne düşüneceğimi şaşırdım:bbo:

Canımmm Nisacıımm iyiyim işte de nezle halsizlik yapıyor insanda.Havalar bir anda değişti bende kötü yakalandım inş çabuk geçer.Sen nasılsın özledim valla ben de haftaiçi pek giremiyorum artık çok yoğun geçiyor artık haftasonu bakıyorum birazyerimseniben

canım doktorunun numarası varsa bi ara istersen ne yapabileceğini sor hapşurmanın da bi zararı olur mu sorarsın içinde rahat eder canım biran önce iyileş ki bebeğin de rahatlasın üzüm pekmezi keçi boynuzu pekmezi falan iç bağışıklığını güçlendiriir canım

Canım numarası var da acaba saçma mı diye düşünüyorum şu hapşurma olayı Fazla mı abartıyorum acaba?Çarşamba 2li teste gideceğim orda sorarım herşeyi diyorumCADIARZU

iki isim koyun canım biz ikisinede iki isim koyucaz bende ceylin ve hüma ismini beğendim kız için erkeğe de eşim kayra beğendi çağan ve dağhan da hoşumuza gidiyo ama çok kafamız karıştı :uhm:

Biz de 2 isim koymak istiyoruz ama isim bulamıyoruz kız ismi çok da erkek olursa daha bir fikrimiz yokboshayallersmile

Biz de 2 isim koymak istiyoruz ama isim bulamıyoruz kız ismi çok da erkek olursa daha bir fikrimiz yokboshayallersmile

bizde kararsızız ama çağan bayram şenlik demek yavrumun doğduğu gün bizim bayramımız olacağı için benim hoşuma gitti çağan ali olabilir ali babamın adı

mrb kızlar grıp arkadaşlar gecmış olsun benım drum poşet bıtkı çayları ıçme dedı sızde evde kendınız yapın.bırde keçıboynuzu pekmezı çok ıyı gelıyor.

Son düzenleme:
bizde kararsızız ama çağan bayram şenlik demek yavrumun doğduğu gün bizim bayramımız olacağı için benim hoşuma gitti çağan ali olabilir ali babamın adı

Ne güzel canım yaaa bence ikisi de birbirine çok uyumlu.Allah sağlıklı ömürler versin bebişlerimize inş:Saruboceq:
Ben de kız olarak Ecrin istiyordum ama baktım çevreden çok koyan var bu ismi.Anlamı çok güzel aslında .Allahın hediyesi demekmiş.

mrb kızlar grıp arkadaşlar gecmış olsun benım drum poşet bıtkı çayları ıçme dedı sızde evde kendınız yapın.bırde keçıboynuzu pekmezı çok ıyı gelıyor.

Mrb Erenhava teşekkürler canım.Keçi boynuzu pekmezi var evde aslında zorlayarak da olsa içeyim bari birazakannehir

ay şoklardayım.. daha bızde ismine karar veremeyenler var siz delirdiniz mi 13. haftada isimler bulunmuş fln akannehir sempatiksalakcinni

Şoka gimene gerek yok canım sohbet ediyoruz sadece.Kimsenin daha karar verdiği de yok zaten maksat muhabbet olsun.Biz derken siz kaçıncı haftadasınız???

canım bizim de ilk kararımız ecrin di ama dediğin gibi herkes koydu vazgeçtik

ceylin:cennetin kapısı demek hüma da cennet kuşu demekmiş benim hoşuma gitti bakalım hem duyulmamış hemde güzel anlamı olan isimler olsun istiyoruz oun için karar vermek çok zor size bi kız şsmi öneriyim minel:cennette inci tanesi demek benim kardeşimin adı

ay şoklardayım.. daha bızde ismine karar veremeyenler var siz delirdiniz mi 13. haftada isimler bulunmuş fln akannehir sempatiksalakcinni

bebeğimiz çok özel olduğu için ismi de kendi gibi özel olsun istiyoruz onun için biraz zaman aalıyo bi isme karar vermek en doğrusu bence çünkü sson ana kalınca istemediğimiz bi ismi koyabiliriz yavrularımıza siz kaçıncı haftadasınız

Valla Esracım bende özellikle 2 gündür hareket ederken gece yatakta dönerken falan pıt diye bir tepki alıyorum bebeğimden sanki.Arada seğirme tarzı birşeylerde oluyor ufaktan başlıyor sanırım benimki hareketlenmeye e ne de olsa 16.haftaya girdik bugün
Günaydın kızlar bebişler iyi pazarlar nasılsınız biz çok iyiyiz bi güzel dinlendik izin günümüz balküpü canım ne oldu? inş. herşey yolundadır
Canım nerelerdesin sen yahu merak ettim seni.İyi olmana sevindim...Bende iyiyim şükür:CüvCüv:
Geçmiş olsun canım.aktardan yada marketten Kuşburnu,tarçın,ıhlamur al evde bulundur elma ve karanfil,limonla kaynatıp iç böyle durumlarda bence.Ve birde eğer kokusuna tahammül edebilirsen adaçayıda iyi geliyor limonlu limonlu.Poşet çayları pek tercih etme bencede:CüvCüv:
İsim konusu çok zor kızlar ya biz erkek olursa YAMAN kız olursa ECE,MELİS düşünüyoruz şimdilik.Ama değişebilir tabi hele bir hayırlısıyla cinsiyeti belli olsunda daha derin düşünmeye başlarız nasipsekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…