- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.521
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Çok fenayım çok kötü üşütmüşüm kafam bedenime ağır geliyor valla...Şu hamilelikte içebileceğimiz bitki çayları nelerdi yaaa bari onlardan aldırayım da içeyim.:çok üzgünüm:
Valla koca kışı nasıl geçireceğiz bilmiyorum:bbo:Sizler iyisiniz inşa.s.
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar herkese
Günaydın canım
ayy ne güzel canım gerçekten isim bulma çok zor emir ismini bende çok beğeniyrum ama erkekte eymen emir eren düşünüyorum bende ama kızda hiç bişi beğenemedik ve sanırım kız olcek öyle hissediyorumçok şükür iyiyiz cnm ya. biz kız olursa beray, erkek olursa emir düşündük bakalım kısmet.
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Çok fenayım çok kötü üşütmüşüm kafam bedenime ağır geliyor valla...Şu hamilelikte içebileceğimiz bitki çayları nelerdi yaaa bari onlardan aldırayım da içeyim.:çok üzgünüm:
dikkat et bitanem kendine nasılsın uzun zamandır görüşemedik geçmiş olsun bizim üşütmemeye çalışmammız lazım ben böğürtlen kuşburnu içiyorum ama int. baktım sakıncası yok dyrdu ama emin değilim
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar herkese
Günaydın canım
ayy ne güzel canım gerçekten isim bulma çok zor emir ismini bende çok beğeniyrum ama erkekte eymen emir eren düşünüyorum bende ama kızda hiç bişi beğenemedik ve sanırım kız olcek öyle hissediyorum
bizde kız isminde kararsız kaldık bakalım ben nisa istiyorum eşim beray bi öğrenelimde cinsiyetini gerisi kolay.
dikkat et bitanem kendine nasılsın uzun zamandır görüşemedik geçmiş olsun bizim üşütmemeye çalışmammız lazım ben böğürtlen kuşburnu içiyorum ama int. baktım sakıncası yok dyrdu ama emin değilim
Kızla yaaa evde nar çiçeği çayı var.Bol C vitamini içeriyrmuş içsem olur mu sizce?Baktım internete şöyle bir zararı yok gibi.Zaten limon, mandalina, sıcak limonlu çorbalar içmekten içim dışım C vitamini oldu ama işte hemen de geçivermiyoo şu nezle.
Ben bi de sürekli hapşu hapşu kendimi tutamıyorum bebeğe de zararı olu mu ki bu kadar hapşurmanın acaba yaaa üfff vala ne düşüneceğimi şaşırdım:bbo:
Canım numarası var da acaba saçma mı diye düşünüyorum şu hapşurma olayı Fazla mı abartıyorum acaba?Çarşamba 2li teste gideceğim orda sorarım herşeyi diyorumCADIARZUcanım doktorunun numarası varsa bi ara istersen ne yapabileceğini sor hapşurmanın da bi zararı olur mu sorarsın içinde rahat eder canım biran önce iyileş ki bebeğin de rahatlasın üzüm pekmezi keçi boynuzu pekmezi falan iç bağışıklığını güçlendiriir canım
bizde kız isminde kararsız kaldık bakalım ben nisa istiyorum eşim beray bi öğrenelimde cinsiyetini gerisi kolay.
iki isim koyun canım biz ikisinede iki isim koyucaz bende ceylin ve hüma ismini beğendim kız için erkeğe de eşim kayra beğendi çağan ve dağhan da hoşumuza gidiyo ama çok kafamız karıştı :uhm:
iki isim koyun canım biz ikisinede iki isim koyucaz bende ceylin ve hüma ismini beğendim kız için erkeğe de eşim kayra beğendi çağan ve dağhan da hoşumuza gidiyo ama çok kafamız karıştı :uhm:
Biz de 2 isim koymak istiyoruz ama isim bulamıyoruz kız ismi çok da erkek olursa daha bir fikrimiz yokboshayallersmile
bizde kararsızız ama çağan bayram şenlik demek yavrumun doğduğu gün bizim bayramımız olacağı için benim hoşuma gitti çağan ali olabilir ali babamın adı
mrb kızlar grıp arkadaşlar gecmış olsun benım drum poşet bıtkı çayları ıçme dedı sızde evde kendınız yapın.bırde keçıboynuzu pekmezı çok ıyı gelıyor.
ay şoklardayım.. daha bızde ismine karar veremeyenler var siz delirdiniz mi 13. haftada isimler bulunmuş fln akannehir sempatiksalakcinni
Ne güzel canım yaaa bence ikisi de birbirine çok uyumlu.Allah sağlıklı ömürler versin bebişlerimize inş:Saruboceq:
Ben de kız olarak Ecrin istiyordum ama baktım çevreden çok koyan var bu ismi.Anlamı çok güzel aslında .Allahın hediyesi demekmiş.
Mrb Erenhava teşekkürler canım.Keçi boynuzu pekmezi var evde aslında zorlayarak da olsa içeyim bari birazakannehir
Şoka gimene gerek yok canım sohbet ediyoruz sadece.Kimsenin daha karar verdiği de yok zaten maksat muhabbet olsun.Biz derken siz kaçıncı haftadasınız???
ay şoklardayım.. daha bızde ismine karar veremeyenler var siz delirdiniz mi 13. haftada isimler bulunmuş fln akannehir sempatiksalakcinni
Valla Esracım bende özellikle 2 gündür hareket ederken gece yatakta dönerken falan pıt diye bir tepki alıyorum bebeğimden sanki.Arada seğirme tarzı birşeylerde oluyor ufaktan başlıyor sanırım benimki hareketlenmeye e ne de olsa 16.haftaya girdik bugünkızlar diyolar ya 12.haftada falan yada 13.hftda hissedilmez hareketleri die ilk anneler 19.hftada hissederlermiş..ama hissedilirmiş 13. haftada bebeğin hareketleri ile rahimdeki hareketlilik hafif kasılma olurmuş.. hak veriyorum sana cnm
Canım nerelerdesin sen yahu merak ettim seni.İyi olmana sevindim...Bende iyiyim şükür:CüvCüv:Günaydın kızlar bebişler iyi pazarlar nasılsınız biz çok iyiyiz bi güzel dinlendik izin günümüz balküpü canım ne oldu? inş. herşey yolundadır
Geçmiş olsun canım.aktardan yada marketten Kuşburnu,tarçın,ıhlamur al evde bulundur elma ve karanfil,limonla kaynatıp iç böyle durumlarda bence.Ve birde eğer kokusuna tahammül edebilirsen adaçayıda iyi geliyor limonlu limonlu.Poşet çayları pek tercih etme bencede:CüvCüv:Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
İsim konusu çok zor kızlar ya biz erkek olursa YAMAN kız olursa ECE,MELİS düşünüyoruz şimdilik.Ama değişebilir tabi hele bir hayırlısıyla cinsiyeti belli olsunda daha derin düşünmeye başlarız nasipsekaydirigubbakcemile3Ne güzel canım yaaa bence ikisi de birbirine çok uyumlu.Allah sağlıklı ömürler versin bebişlerimize inş:Saruboceq:
Ben de kız olarak Ecrin istiyordum ama baktım çevreden çok koyan var bu ismi.Anlamı çok güzel aslında .Allahın hediyesi demekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?