- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.541
canım bizim de ilk kararımız ecrin di ama dediğin gibi herkes koydu vazgeçtik
ceylin:cennetin kapısı demek hüma da cennet kuşu demekmiş benim hoşuma gitti bakalım hem duyulmamış hemde güzel anlamı olan isimler olsun istiyoruz oun için karar vermek çok zor size bi kız şsmi öneriyim minel:cennette inci tanesi demek benim kardeşimin adı
36 :) Kasım annesıyım ben.. işalla ekımde gelmezse yanı :)
sizde mi hala kararsız olnlardansınız yoksa nerdeyse doğacak yavrunuz
36 :) Kasım annesıyım ben.. işalla ekımde gelmezse yanı :)
Anlamları çok güzel bu isimlerin yaaaa:lepi:
Yook bizimki haftalardır belli : Demir...
Ama genelde 30larda başladık tutuşmaya, dedıgım gıbı hala karar veremeyenler de var :) Ayrıca cınsıyetlerınız kesınleşti mi? Biz de 3-4 kısının cınsıyetlerı degıstı bayag şok oldular kendılerını hazırlamıslardı fln.. Yanı kesınlesmeden dusunmek de hayal kırıklıgı yaratır o bakımdan soyluyorum..
Maşallah hepsine, sağlıkla gelin işalla bızım haftalara..
canım benim Allah kolaylık versin zor vallla çalışırken...Canımmm Nisacıımm iyiyim işte de nezle halsizlik yapıyor insanda.Havalar bir anda değişti bende kötü yakalandım inş çabuk geçer.Sen nasılsın özledim valla ben de haftaiçi pek giremiyorum artık çok yoğun geçiyor artık haftasonu bakıyorum birazyerimseniben
ikiside çok güzel cnm zaten nisanın anlamıda güzelbizde kız isminde kararsız kaldık bakalım ben nisa istiyorum eşim beray bi öğrenelimde cinsiyetini gerisi kolay.
hüma gerçekten çok güzel cnm çağan kayrada güzel isimleriki isim koyun canım biz ikisinede iki isim koyucaz bende ceylin ve hüma ismini beğendim kız için erkeğe de eşim kayra beğendi çağan ve dağhan da hoşumuza gidiyo ama çok kafamız karıştı :uhm:
Ne güzel canım yaaa bence ikisi de birbirine çok uyumlu.Allah sağlıklı ömürler versin bebişlerimize inş:Saruboceq:
Ben de kız olarak Ecrin istiyordum ama baktım çevreden çok koyan var bu ismi.Anlamı çok güzel aslında .Allahın hediyesi demekmiş.
canım bizim de ilk kararımız ecrin di ama dediğin gibi herkes koydu vazgeçtik
ceylin:cennetin kapısı demek hüma da cennet kuşu demekmiş benim hoşuma gitti bakalım hem duyulmamış hemde güzel anlamı olan isimler olsun istiyoruz oun için karar vermek çok zor size bi kız şsmi öneriyim minel:cennette inci tanesi demek benim kardeşimin adı
benım kızımın adı da derin olcak teyzeleri.
dun benım ıkılıtest sonucum ıçın drum aradı sorun yok gayet ıyı çıktı dedı.cınsıyetını soylememıştı.bız ogun başka yere gttk ogerndık.dun dedım kı deger kaç 50nın altıysa erkek oluyor du dedım even nerden bılıosun dedı bana kendı solemıştı deger duşukse erkek olur dıye bırde uzman tv dekı konuşmasını dınlemıştım.benım degerde 50nın altıymış.ama başka drda kız dedı benım drda ısrarla soylemıyor sızce
derinde çok güzel cnım çok hoş
Kızlar ya isim tpiğine bakarken ecrin ve ceylinin ve tuana yada cennete düşen ilk yağmur tanesi diyorlar ya anlamlarının dışında kullanılmış diyorlardıkafam karıştı gerçek anlamları hiç hoş olmadığı yazıyordu eğer sizde bakarsanız bilgi verirseniz sevinirim ceylin i bizde çok sevmiştik ama sonra braz kafam karıştı
canım benim Allah kolaylık versin zor vallla çalışırken...
ikiside çok güzel cnm zaten nisanın anlamıda güzel
hüma gerçekten çok güzel cnm çağan kayrada güzel isimler
derinde çok güzel cnım çok hoş
tşk ederım canım
Hadi bakalım bişey kalmamış sizin.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin:lepi:
saolasın rabbim senin yavrunuda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin adıyla yaşasın
cinsiyetleri belli değil onun için hem kız hem erkek araştırıyoruz en çok beğendiklerimi anlamlarıyla birlikte not ediyorum ben aralarından seçicez bakalım hayırlısıyla
Valla Esracım bende özellikle 2 gündür hareket ederken gece yatakta dönerken falan pıt diye bir tepki alıyorum bebeğimden sanki.Arada seğirme tarzı birşeylerde oluyor ufaktan başlıyor sanırım benimki hareketlenmeye e ne de olsa 16.haftaya girdik bugün
canım benim ya çok yoruluyorum ve sürekli uyuyrum işten gelince eşimin yüzünü bile göremiyorum ya işte evde nere kafamı koysam gidiyrum ama mesajını görmek çok mutlu etti gerçekten
ayy ne güzel hayatım ya ayyy maşallah teyzesi yesin maşşallah inanmayabilirsin ama dünde ben çok yorgun geldim bişi yedim uzun zaman sonra karnım pıt pıt sanki kalbim karnımdaydı eşim elini koydu oda hissetti gaz falan değildi
Canım nerelerdesin sen yahu merak ettim seni.İyi olmana sevindim...Bende iyiyim şükür:CüvCüv:
beğenmene sevindim canım nede olsa yavrularımıza anlamı güzel isimler koymak boynumuzun borcu
Benim bi de içimde Deniz ismi var tabi.Bu isim kıza da erkeğe de yakışıyor ama işte insan net bi karar veremiyor.Dediğin gibi anlamları güzel isimler koymalıyız çoçuklarımıza:ecrin_bebek:
ben internetten araştırdım ama görmedim hiç kötü anlamları olduğunu gerçekten öyleyse üzülürüm ya çok beğenmiştim
Nisacım hep öyleyiz ben biraz toparladım diyordum ama akşam 10u zor ediyorum sızıyorum resmen sabah 7de de zor kalkıyorum valla yataktan :)))
Kızlar ben çıkıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi bakın kendinize ve bebişlerinize.Biz de çarşamba gideceğiz 2li teste inş güzel sonuçlarla geliriz.Hepinizi çok öpüyorum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?