2011 Nisan Anneleri

Anlamları çok güzel bu isimlerin yaaaa:lepi:

sizde mi hala kararsız olnlardansınız yoksa nerdeyse doğacak yavrunuz

Yook bizimki haftalardır belli : Demir...
Ama genelde 30larda başladık tutuşmaya, dedıgım gıbı hala karar veremeyenler de var :) Ayrıca cınsıyetlerınız kesınleşti mi? Biz de 3-4 kısının cınsıyetlerı degıstı bayag şok oldular kendılerını hazırlamıslardı fln.. Yanı kesınlesmeden dusunmek de hayal kırıklıgı yaratır o bakımdan soyluyorum..
Maşallah hepsine, sağlıkla gelin işalla bızım haftalara..

saolasın rabbim senin yavrunuda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin adıyla yaşasın
cinsiyetleri belli değil onun için hem kız hem erkek araştırıyoruz en çok beğendiklerimi anlamlarıyla birlikte not ediyorum ben aralarından seçicez bakalım hayırlısıyla

Kızlar ya isim tpiğine bakarken ecrin ve ceylinin ve tuana yada cennete düşen ilk yağmur tanesi diyorlar ya anlamlarının dışında kullanılmış diyorlardıkafam karıştı gerçek anlamları hiç hoş olmadığı yazıyordu eğer sizde bakarsanız bilgi verirseniz sevinirim ceylin i bizde çok sevmiştik ama sonra braz kafam karıştı

canım benim Allah kolaylık versin zor vallla çalışırken...

ben internetten araştırdım ama görmedim hiç kötü anlamları olduğunu gerçekten öyleyse üzülürüm ya çok beğenmiştim

Hadi bakalım bişey kalmamış sizin.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin:lepi:

amin kızlar cümlemize..
hadi iyi isim beğenmeler size, bıraz da mayıs hazıran annelerıne bakayım neler yapıyormuşlar :))

beğenmene sevindim canım nede olsa yavrularımıza anlamı güzel isimler koymak boynumuzun borcu

Benim bi de içimde Deniz ismi var tabi.Bu isim kıza da erkeğe de yakışıyor ama işte insan net bi karar veremiyor.Dediğin gibi anlamları güzel isimler koymalıyız çoçuklarımıza:ecrin_bebek:

ben internetten araştırdım ama görmedim hiç kötü anlamları olduğunu gerçekten öyleyse üzülürüm ya çok beğenmiştim

canım bende üzüldüm internetten bende senin bildiğini okumuş çok beğendim hatta bide naz ekleriz dedim eşimde beğendi sonra tpikte görüncecanım sıkıldı valla yinede belki da yanlıştır hatta diyaneti aramayı bile düşündüm çünkü ismin anlamı karektere yansıyor çok önemli hatta bizim kanalda yönetmen bir abimiz rüzgar koydu oğluna ayy geçen keşke koymasamıydım esip duruyor hiç susmuyor dyr tabi bize espri yapmıştırda...

Nisacım hep öyleyiz ben biraz toparladım diyordum ama akşam 10u zor ediyorum sızıyorum resmen sabah 7de de zor kalkıyorum valla yataktan :)))

Nisacım hep öyleyiz ben biraz toparladım diyordum ama akşam 10u zor ediyorum sızıyorum resmen sabah 7de de zor kalkıyorum valla yataktan :)))

biiraz daha bebişlerimiz büyüyünce ne yapıcaz acaba canım valla bazen evdeolanlara imreniyorum
olumunekankayizsmileAllah klaylık versin hepimize bebişlerimizde uslu olsun hiç üzmesin annelerinikaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi bakın kendinize ve bebişlerinize.Biz de çarşamba gideceğiz 2li teste inş güzel sonuçlarla geliriz.Hepinizi çok öpüyorum:teytey:

Kızlar ben çıkıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi bakın kendinize ve bebişlerinize.Biz de çarşamba gideceğiz 2li teste inş güzel sonuçlarla geliriz.Hepinizi çok öpüyorum:teytey:

görüşürüz canım kendine iyi bak testinin de sonucu iyi çıkar inş bizimki iyi çıktı 3kasımda 3lü test yaptırıcam bende hayırlısı bakalım inş kimsede bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…