- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.561
Kızlar ben çıkıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi bakın kendinize ve bebişlerinize.Biz de çarşamba gideceğiz 2li teste inş güzel sonuçlarla geliriz.Hepinizi çok öpüyorum:teytey:
kızlar topıkte kımsecıkler yok suanda ama kımsenın olmması normal suanda saat 03,08 biz hala ayaktayız sebebi ise eşimden haber alamıyorum.Arkadaslarıyla dugune gitti bi dahada haber alamadık sabahı beklıyorum ben yurt dısında oldugum ıcın ne yazıkkı tlfla armktan baska bısy gelmıyor elımden ama kafayı yemek üzereyim ----1-2 saat gecsınde annesını falan arıyacam polıse haber versınler artık cok korkuyorum ALAH ım inşallah bişey yoktur hem eşim için endişelenip korkuyorum hemde aksamdan berı agladıgım ıcın bebısko ıcın endıselenıyorum ALLAH ım yardımcımız olsun inşallah kötü bişey yoktur.....:a015:
arkadaşlar bi kız ismi buldum BELİNAYeygamber çiçeği demekmiş heryerde anlamı aynı kötü bi anlamı olduğunu gören yada anlamsızz olduğunu bilen varsa bilgilendirin lütfen çok hoşuma gitti
bence çok hoş bi isim..kızım olsa seçenekler arasında olurdu... bi kenarda joker olarak tut cnm..
kızlar sabahları karnınız yumuşuyomu..yani gazınız olmuyo akşama doğru çıkıyomu? bida çok nadirmi aluyo artık kasılmalar hafiften
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim nasılsın ne yapıyorsun ya sana resim ekleyecektim aldıklarımın ama telefnun kablosunu bulamıyrumbence çok hoş bi isim..kızım olsa seçenekler arasında olurdu... bi kenarda joker olarak tut cnm..
bende çok beğendim canım ama internette başka anlamları çıkıyo ceylin ismini de beğenmiştim çoğu yerde cennet kapısı yazıyo ama değilmiş bi anlamı yokmuş ama belinay ı çok beğendim
canım benim nasılsın ne yapıyorsun ya sana resim ekleyecektim aldıklarımın ama telefnun kablosunu bulamıyrum
çokgüzel canım belinay süper kesinlikle bir kenara koy
kızlar ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm... kızdı ve emziriyodum..ama çok ağırdı şişko bişeydi koltuk sltından tutup kaldırırken ağlattım..ama emziriyodumya sanki gerçekti o hisler allahım...
cnm arkadaşım çok iyiyim çok şükür..hayırlısı ile bi salı gelse bebeğimi görsemde bi ikili testi atlatsak çok daha iyi olcam...ya bebiş bişi sorcam daha doğrusu tüm kızlara benim bi sorunum var..karnım acıkıyo gibi oluyorum 1 saat önce yesem bile..midem kazınıyo sanki ama karnım değil..böle bıçak saplıyolar..gece 3 sabah 8 gibi oluyo..yemek iyiyorum bu ara yagsız beyaz peynirli tosta taktım..karnımı deli gibi doyurim die..iyiyiyorum gece 3 te dün mesela yok yine midem ağrıyo..aç gibi his veriyor..doktora sorcam..şimdi yine yedim yine aynısı yahusempatiksalakcinni
cnm sabırsızlıkla bekliyorum cicileri... şimdi ne güzel şeyler almışsındır sen..
cnm şuanda çamlıcadayım kayınvalidemin evinde erdem bize çok yakın...yeni bi hastane..iyi diye biliyrum ama ben hisara gidiyorum.inş. yüklüycem canım inş. ikili testten güzel sonuçlar alırsın btanem bizimde perşembe var bakalımolumunekankayizsmile
Hoşbulduk canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?