2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben çıkıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum.İyi bakın kendinize ve bebişlerinize.Biz de çarşamba gideceğiz 2li teste inş güzel sonuçlarla geliriz.Hepinizi çok öpüyorum:teytey:

öptüm canım sende kendine iyi bak iyi sonuçlar verirsin inş öptüm canım

arkadaşlar bi kız ismi buldum BELİNAYeygamber çiçeği demekmiş heryerde anlamı aynı kötü bi anlamı olduğunu gören yada anlamsızz olduğunu bilen varsa bilgilendirin lütfen çok hoşuma gitti

cnm arkadaşım benim...haberlerini bekliyoruz... :Saruboceq: inş bişi yokturdur eşin belki muhappete takılmıştır..içini rahat tut dicem ama bu zamana kadar bilgin olmuştur eşinden...

a.s. SLM TOPİĞİN GÜZEL ANNELERİ...herkesin iyi olmasına sevindim...morallerde iyi sanırım..ne güzel isimlerde konuşuluyo... ama konuşmuş konuşmuş kaçmısınız hahaha dedim topikde baya kişi var galibe bi baktım iki kişiyiz kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bi kız ismi buldum BELİNAYeygamber çiçeği demekmiş heryerde anlamı aynı kötü bi anlamı olduğunu gören yada anlamsızz olduğunu bilen varsa bilgilendirin lütfen çok hoşuma gitti

bence çok hoş bi isim..kızım olsa seçenekler arasında olurdu... bi kenarda joker olarak tut cnm..

bence çok hoş bi isim..kızım olsa seçenekler arasında olurdu... bi kenarda joker olarak tut cnm..

bende çok beğendim canım ama internette başka anlamları çıkıyo ceylin ismini de beğenmiştim çoğu yerde cennet kapısı yazıyo ama değilmiş bi anlamı yokmuş ama belinay ı çok beğendim

kızlar sabahları karnınız yumuşuyomu..yani gazınız olmuyo akşama doğru çıkıyomu? bida çok nadirmi aluyo artık kasılmalar hafiften

canım benim nasılsın ne yapıyorsun ya sana resim ekleyecektim aldıklarımın ama telefnun kablosunu bulamıyrum
bende çok beğendim canım ama internette başka anlamları çıkıyo ceylin ismini de beğenmiştim çoğu yerde cennet kapısı yazıyo ama değilmiş bi anlamı yokmuş ama belinay ı çok beğendim

çokgüzel canım belinay süper kesinlikle bir kenara koy

kızlar ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm... kızdı ve emziriyodum..ama çok ağırdı şişko bişeydi koltuk sltından tutup kaldırırken ağlattım..ama emziriyodumya sanki gerçekti o hisler allahım...

canım benim nasılsın ne yapıyorsun ya sana resim ekleyecektim aldıklarımın ama telefnun kablosunu bulamıyrum

çokgüzel canım belinay süper kesinlikle bir kenara koy

cnm arkadaşım çok iyiyim çok şükür..hayırlısı ile bi salı gelse bebeğimi görsemde bi ikili testi atlatsak çok daha iyi olcam...ya bebiş bişi sorcam daha doğrusu tüm kızlara benim bi sorunum var..karnım acıkıyo gibi oluyorum 1 saat önce yesem bile..midem kazınıyo sanki ama karnım değil..böle bıçak saplıyolar..gece 3 sabah 8 gibi oluyo..yemek iyiyorum bu ara yagsız beyaz peynirli tosta taktım..karnımı deli gibi doyurim die..iyiyiyorum gece 3 te dün mesela yok yine midem ağrıyo..aç gibi his veriyor..doktora sorcam..şimdi yine yedim yine aynısı yahusempatiksalakcinni

bebek.com a üye olmuştum haftalık bülten gönderiyorlar orda çok gerçekci rüyalar görürsünüz anı olarak not alın diyrdu

canımm o normal sanırım ben erdem hastanesine başladım ordaki dktor az öğünlerle sık sık ye dedi 5 dakika önce atıştırdım bak yine kazınıyor şimdi yine bişiler atıştırcam dünde ben tosta doymadım cnm 2 tane yedim işte sabah sanırım normalolumunekankayizsmile

inş. yüklüycem canım inş. ikili testten güzel sonuçlar alırsın btanem bizimde perşembe var bakalımolumunekankayizsmile
cnm şuanda çamlıcadayım kayınvalidemin evinde erdem bize çok yakın...yeni bi hastane..iyi diye biliyrum ama ben hisara gidiyorum.
Hoşbulduk canım...

cnm sen topiğe giriyosun ama öle şirinlik yapıp kaçıyosun fazla sohpete girdiğini görmedim..yoksa benmi enk gelmedim..anlatsana bebeğin falan nasıl..sen nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…