2011 Nisan Anneleri

biiraz daha bebişlerimiz büyüyünce ne yapıcaz acaba canım valla bazen evdeolanlara imreniyorum
olumunekankayizsmileAllah klaylık versin hepimize bebişlerimizde uslu olsun hiç üzmesin annelerinikaydirigubbakcemile3

Sorma arkadaşım ya...Ben ders yükümü azaltmak için idare ile görüşmeyi düşünüyorum çünkü olmuyor artık yazık bebeğimede bana da imkan olursa neden kullanmayayım değil mi.Şimdi böyleyse ileriki haftalarda kimbilir nasıl oluruz...Allahım kolaylıklar versin hepimize.tabi bebişlerde sağlıklı huzurlu olsunki bizde rahat edelim

Vallah benim bebeğim bugünlerde çok sakin...Hiçbir sorun yaratmıyor annesine...Sadece karnımda kendine yer açıp durmakta...Babamızda hergün büyümüşmü diye takipte...Şimdi cumartesi gününe gün aldım dr...Hem 2'li testimiz var hemde kısmetse cinsiyetimizi öğreneceğiz...

Kızlar benim göğüslerimin kahverengi yeri koyulaştı ve soyulmaya başladı...Sizlerdede var mı bu soyulma...

maşallah cnm...cnm ben dün soydum gögülerim etrafı özellikle alt kısımları kabuk kabuk olup soyuldu.. göğüs uçlarımda kahverengileşti ve sürekli bişeyler çıkıyo...deri küçük küçük..

Benim kabuk kabuk değilde sanki beyaz un varmış gibi üstünde soyuluyor...Birde dokunduğum gibi tatlı bir kaşıntı alıyor...

ŞUAN BAKIYORUM CNM...altı pul pul kaşıdığımda dediğin gibi oluyo..sebebi şuymuş..gögüs büyüyo ya ondanmış...

Birde arada çok şiddetli sanki yanmalı bir sancı giriyor göğüslerime canım yanıyor birden ve geçene kadar elimle tutuyorum...Bu ağrılarda genişlediği için sanırım...

bende henüz kir koyulasma yok. bazilarinda göbegindede cizgi cikmis bende oda yok henüz belki ilerleyen aylarda olur:)) sadece gögsümde kücük sivilceler cikiyo..

Göbeğimde benimde çizgi hala yok...İlerleyen zamanlarda çıkacak o çizgide...O küçük sivilceler bendede var göğüs mememin etrafında...

Selam kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra döndüm tekrar. Memleketteydim 15 gündür giremedim nete nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?

kızlar kafam çok karışık yarın başka bir doktora gidicez inşallah ense kalınlığı normal çıkar çok kötüyüm rahatlayamıyorum birtürlü dua edin bana ne olur:Saruboceq:
dün cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi ama artık hiç önemli değil cisiyeti sağlıklı olsun yeter.

Selam kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra döndüm tekrar. Memleketteydim 15 gündür giremedim nete nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?

Hoşgeldin canım...Bizim bebişlerimiz iyi sen nasılsın senin bebiş nasıl...

Canım sitres yapma...Herşeyin inşallah normal çıkacak...Ewet kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda ama işte meraklanmadanda edemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…