- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.581
biiraz daha bebişlerimiz büyüyünce ne yapıcaz acaba canım valla bazen evdeolanlara imreniyorum
olumunekankayizsmileAllah klaylık versin hepimizebebişlerimizde uslu olsun hiç üzmesin annelerinikaydirigubbakcemile3
Kızlar benim göğüslerimin kahverengi yeri koyulaştı ve soyulmaya başladı...Sizlerdede var mı bu soyulma...
maşallah cnm...cnm ben dün soydum gögülerim etrafı özellikle alt kısımları kabuk kabuk olup soyuldu.. göğüs uçlarımda kahverengileşti ve sürekli bişeyler çıkıyo...deri küçük küçük..
skorpion74 HOŞGELDİN CNMa.s.
Kızlar benim göğüslerimin kahverengi yeri koyulaştı ve soyulmaya başladı...Sizlerdede var mı bu soyulma...
ŞUAN BAKIYORUM CNM...altı pul pul kaşıdığımda dediğin gibi oluyo..sebebi şuymuş..gögüs büyüyo ya ondanmış...
bende henüz kir koyulasma yok. bazilarinda göbegindede cizgi cikmis bende oda yok henüz belki ilerleyen aylarda olur:)) sadece gögsümde kücük sivilceler cikiyo..
hayırlı pazarlar kızlara.s.
Selam kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra döndüm tekrar. Memleketteydim 15 gündür giremedim nete nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
selam hosgelmissin memleketinden..iyi diyelim iyi olsun:)) senin bebisin nasil??
Selam kızlar nasılsınız? Uzun bir aradan sonra döndüm tekrar. Memleketteydim 15 gündür giremedim nete nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
kızlar kafam çok karışık yarın başka bir doktora gidicez inşallah ense kalınlığı normal çıkar çok kötüyüm rahatlayamıyorum birtürlü dua edin bana ne olur:Saruboceq:
dün cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi ama artık hiç önemli değil cisiyeti sağlıklı olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?