2011 Nisan Anneleri

cnm benim tabi git doktora özel bi hast git hatta 1 defalığına iyice baksınlar bebişe..böle önemli konuları bazen doktorlar basit bi tavırla dile gitiriyolar...iyi sonuçlarla döneceksin cnm..hem bebişinle özlem gider..

insallah canim iyi cikarda rahatlarsin biraz.bazi doktorlarda cok acimasiz dogru düzgün islerini yapmiyolar hemencecik gecistiriyolar.senin 3 ölcmüstü dimi yanlis hatirlamiyosam.bencede baska bir doktora tekrar ölctür en azindan digeri yanlissa kan testi sonuclarida ona göre gelecek. yarin tekrardan kan verip teste yollarlarsa daha saglikli bir sonuc alabilirsiniz.insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:

sağol canım dün kendi doktorum 3 ölçmüştü ordan çıkıp başka bir doktora gittim oda 2.3 ölçtü yarında başka bir doktora gidicem kendi doktorumu bırakıcam artık hiçbirşey anlatmadı sadece değer sınırda dedi.

dün banada oldu cnm..önce bi sıcaklık sonra su gibi bende tabi sürekli tedbirli olduğum için kontrol ediyorum.. bişey olmaz cnm ya zannetmiyorum..

skorpion bence mutlaka doktoruna danış.
kendi doktoruna ulaşamıyorsanda başka doktora git.
çünkü ablamında suyu geldi ve oda böyle pek farkında değildi normal olduğunu zannediyordu.

Geçmiş olsun canım. Ense kalınlığı üst sınırda bile olsa bu bebeğinin %100 anormal olduğunu göstermez. İçini rahat tutmaya çalış. Başka tetkiklerle emin olurlar. Bu süre içinde ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi. Çok zor tabi biliyorum. İnsanın aklı hep bunda takılı oluyor.
Bu arada burun kemiğinde sorun yok di mi?

yaa anlayamiyorum ki günlük pedim islaniyo nemli gibi.$akir $akir degil ama..

Bende de bazen oluyor. Normaldir herhalde.
Bende bazen yumurta akı gibi de oluyor. Bunun dr'a soramadım hep unuttum. İnşallah normaldir.

skorpion bence mutlaka doktoruna danış.
kendi doktoruna ulaşamıyorsanda başka doktora git.
çünkü ablamında suyu geldi ve oda böyle pek farkında değildi normal olduğunu zannediyordu.

insallah degildir normal bir akintidir. simdi kk da bu konuyla ilgili konulari okuyorumda cogu hamilede oluyomus hepside sürekli ic camasirinin islandigindan bahsediyo onlari okuyunca normal gibi geldi banada

sağol canım ikinci doktor 15-20 dk inceledi ben 2.3 ölçtüm dedi ben buna inanmak istiyorum burun kemiğindede sorun yok inşallah yarında normal çıkar.

aaaa kaç haftalıktı ki suyu geldi..sonra ne oldu peki cnm
4.5 aylıkkken geldi cnm.sonra suyu kalmadı bebeğin ve kanamasıda vardı.kanaması 1 ay boyunca devam etti.yani 3. aydan itibaren başladı sayılır.bebeğin eşinden parça kopmuş ve rahim duvarına yapışmıştı.kanamayı yapan oymuş.bebeği almak zorunda kaldılar.
doğduğundada gördükki çocukta anomali varmış.
allah kimsenin başına vermesin,çok zor günler geçirdi ablam.

insallah degildir normal bir akintidir. simdi kk da bu konuyla ilgili konulari okuyorumda cogu hamilede oluyomus hepside sürekli ic camasirinin islandigindan bahsediyo onlari okuyunca normal gibi geldi banada

inş. değildir cnm.
allah kimsenin başına vermesin.olsun sen genede doktora lütfen danış.
çünkü bebişler bayağı büyüdü,en zor zamanlarını atlattık
rabbim bizden almasın onları

ya gerçekten sağlıklı bebek doğuya ya..RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER ya..he rşerde bi hayır vardır..ama kimseye yaşatmasın ALLAH... GEÇMİŞ OLSUN CNM..

bazi yerde normal yaziyo, bazi yerde tehlikeli olabilecegini yaziyo( bugunde pazar icime sikinti geldi birden haftaya kadar beklesem kendi doktorumu cok mu gec olur acaba?

arkadaşlar selam nasılsınız:)))
ben de daha ikili testimin kan sonucunu alamadım salı günü kontrolüm var kısmetse:)))
dün çok yoruldum evde iş yaptım ağır iş değil ama ayakta kalmak bile çok yordu.bugün hafiften kasık ağrım var inşallah herşey yolundadır.
hepinize sevgiler; ben sık giremiyorum ama aklım sizde:)))
Rabbim bütün anneleri ve evlatlarını korusun inşallah....

selam hosgeldin.insallah sonuclarin güzel cikar.cok ayakta kaldigin icin kasik agrin normal bence.amin.senin bebisinide korusun canim.

bazi yerde normal yaziyo, bazi yerde tehlikeli olabilecegini yaziyo( bugunde pazar icime sikinti geldi birden haftaya kadar beklesem kendi doktorumu cok mu gec olur acaba?

cnm seni korkutmak asla istemem sadece söyledim,çaresine bak diye.
benimde bugün kasık ve karın ağrım var biraz.çok pimpirikliyim heralde.hemen herşeydn şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…