- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.601
kızlar kafam çok karışık yarın başka bir doktora gidicez inşallah ense kalınlığı normal çıkar çok kötüyüm rahatlayamıyorum birtürlü dua edin bana ne olur:Saruboceq:
dün cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi ama artık hiç önemli değil cisiyeti sağlıklı olsun yeter.
kızlar kafam çok karışık yarın başka bir doktora gidicez inşallah ense kalınlığı normal çıkar çok kötüyüm rahatlayamıyorum birtürlü dua edin bana ne olur:Saruboceq:
dün cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi ama artık hiç önemli değil cisiyeti sağlıklı olsun yeter.
insallah canim iyi cikarda rahatlarsin biraz.bazi doktorlarda cok acimasiz dogru düzgün islerini yapmiyolar hemencecik gecistiriyolar.senin 3 ölcmüstü dimi yanlis hatirlamiyosam.bencede baska bir doktora tekrar ölctür en azindan digeri yanlissa kan testi sonuclarida ona göre gelecek. yarin tekrardan kan verip teste yollarlarsa daha saglikli bir sonuc alabilirsiniz.insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:
kizlar hamilelikte su gibi akinti olurmu??? yoksa benmi cok pipirikliyim.bebegin suyu geliyo olamaz dimi
(
normal ama cnm..seni bu kadar tedirgin edecek kadar çokmu geliyo?
dün banada oldu cnm..önce bi sıcaklık sonra su gibi bende tabi sürekli tedbirli olduğum için kontrol ediyorum.. bişey olmaz cnm ya zannetmiyorum..
skorpion bence mutlaka doktoruna danış.
kendi doktoruna ulaşamıyorsanda başka doktora git.
çünkü ablamında suyu geldi ve oda böyle pek farkında değildi normal olduğunu zannediyordu.
sağol canım dün kendi doktorum 3 ölçmüştü ordan çıkıp başka bir doktora gittim oda 2.3 ölçtü yarında başka bir doktora gidicem kendi doktorumu bırakıcam artık hiçbirşey anlatmadı sadece değer sınırda dedi.
yaa anlayamiyorum ki günlük pedim islaniyo nemli gibi.$akir $akir degil ama..
skorpion bence mutlaka doktoruna danış.
kendi doktoruna ulaşamıyorsanda başka doktora git.
çünkü ablamında suyu geldi ve oda böyle pek farkında değildi normal olduğunu zannediyordu.
sağol canım ikinci doktor 15-20 dk inceledi ben 2.3 ölçtüm dedi ben buna inanmak istiyorum burun kemiğindede sorun yok inşallah yarında normal çıkar.Geçmiş olsun canım. Ense kalınlığı üst sınırda bile olsa bu bebeğinin %100 anormal olduğunu göstermez. İçini rahat tutmaya çalış. Başka tetkiklerle emin olurlar. Bu süre içinde ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi. Çok zor tabi biliyorum. İnsanın aklı hep bunda takılı oluyor.
Bu arada burun kemiğinde sorun yok di mi?
4.5 aylıkkken geldi cnm.sonra suyu kalmadı bebeğin ve kanamasıda vardı.kanaması 1 ay boyunca devam etti.yani 3. aydan itibaren başladı sayılır.bebeğin eşinden parça kopmuş ve rahim duvarına yapışmıştı.kanamayı yapan oymuş.bebeği almak zorunda kaldılar.aaaa kaç haftalıktı ki suyu geldi..sonra ne oldu peki cnm
insallah degildir normal bir akintidir. simdi kk da bu konuyla ilgili konulari okuyorumda cogu hamilede oluyomus hepside sürekli ic camasirinin islandigindan bahsediyo onlari okuyunca normal gibi geldi banada
arkadaşlar selam nasılsınız:)))
ben de daha ikili testimin kan sonucunu alamadım salı günü kontrolüm var kısmetse:)))
dün çok yoruldum evde iş yaptım ağır iş değil ama ayakta kalmak bile çok yordu.bugün hafiften kasık ağrım var inşallah herşey yolundadır.
hepinize sevgiler; ben sık giremiyorum ama aklım sizde:)))
Rabbim bütün anneleri ve evlatlarını korusun inşallah....
bazi yerde normal yaziyo, bazi yerde tehlikeli olabilecegini yaziyo( bugunde pazar icime sikinti geldi birden haftaya kadar beklesem kendi doktorumu cok mu gec olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?