- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.621
cnm seni korkutmak asla istemem sadece söyledim,çaresine bak diye.
benimde bugün kasık ve karın ağrım var biraz.çok pimpirikliyim heralde.hemen herşeydn şüpheleniyorum
kizlar hamilelikte su gibi akinti olurmu??? yoksa benmi cok pipirikliyim.bebegin suyu geliyo olamaz dimi
(
canım akıntı normal bende hergun oluyor olabilir su olsa zaten bir anda olurmus öyle az az değil nerden aklına geldi öyle şeyler canım hay allah yorulma yat dinlen azcık
iyi akşamlar kızlar
skorpıon bende ıslaklık hıssedıyorum tık oldu ıkıdebır wc ye gıdıp bakıyrum.
esrayagmur az kalmış canım 12 haftayı bıtırınce rahatlarsın bıraz
canim bundan öncekini kaybettigim icin olsa gerek bu kadar herseyi takmam.bebegin suyu olsa degisik kokusu oluyomus anlasilirmis zaten.benimki öyle degil koku hic yok.
demekki tek bende olmuyo.hayirlisiyla bir dogursak:ecrin_bebek:
ay kızlar duşa girdim 3 dak ayakta kaldım belim kırıldı derler ya resmen öle oldu...tabi hep yatakdayım ya ondan..inş kısa zamanda kalkarım ayağa ufak ufak iş yaparım..evimide özledim..
İyi aşamlar kısslar ben de de oluyo akıntı gibi akıntı yani netten baktım bu dönemde oluyomuş akıntı normal yani korkmayın bişey olmaz inşallah
iyi aksamlar.insallah bir sey olmaz canim.insallah..
Hoşgeldin canım...Bizim bebişlerimiz iyi sen nasılsın senin bebiş nasıl...
Canım sitres yapma...Herşeyin inşallah normal çıkacak...Ewet kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda ama işte meraklanmadanda edemiyoruz...
Canım ya ben de çizelge yapmak istiyorum ama inglizcem falan çok kötü hiçbişey anlamıyorum bana yardımcı olur musunnnnnnn
Canım ya ben de çizelge yapmak istiyorum ama inglizcem falan çok kötü hiçbişey anlamıyorum bana yardımcı olur musunnnnnnn
cnm http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda resimli anlatıyo..ingilizcenin çok iyi olmasına gerek yok :::) dikkatli gözlemle yeter kolay gelsin sana cnm
niye ebru dediysem.esra olacak :)))kaydirigubbakcemile3
niye ebru dediysem.esra olacak :)))kaydirigubbakcemile3
senin kanamanmı olmuştu o yüzdenmi yatıyosun?evine ne zaman geçeceksin insan evinin işini yapmayı bile özlüyor yatarken.ay kızlar duşa girdim 3 dak ayakta kaldım belim kırıldı derler ya resmen öle oldu...tabi hep yatakdayım ya ondan..inş kısa zamanda kalkarım ayağa ufak ufak iş yaparım..evimide özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?