2011 Nisan Anneleri

kizlar hamilelikte su gibi akinti olurmu??? yoksa benmi cok pipirikliyim.bebegin suyu geliyo olamaz dimi
(

canım akıntı normal bende hergun oluyor olabilir su olsa zaten bir anda olurmus öyle az az değil nerden aklına geldi öyle şeyler canım hay allah yorulma yat dinlen azcık

ay kızlar duşa girdim 3 dak ayakta kaldım belim kırıldı derler ya resmen öle oldu...tabi hep yatakdayım ya ondan..inş kısa zamanda kalkarım ayağa ufak ufak iş yaparım..evimide özledim..

iyi akşamlar kızlar
skorpıon bende ıslaklık hıssedıyorum tık oldu ıkıdebır wc ye gıdıp bakıyrum.
esrayagmur az kalmış canım 12 haftayı bıtırınce rahatlarsın bıraz

kızlar geçmiş olsun Allah şifa versin..
cnm bende kısmetse nisan annesi olacağım listeye eklermisin..yaş 24 , sat (satım kesin değil tahmini ) sat 7 temmuz,tahmini doğum 13 nisan.cinsiyet ve isim belirsiz..kilom 61di hala 61 , boyum 1,62..ikinci bebeğim..sevgiler tüm nisan annelerine kaydirigubbakcemile2 öpüldünüz kızlar :teytey:

erenhava cnm sağol inş geçer...

bayans cnm seninle konuşuyoduk sen gelmşyormuydun bu foruma ki..nie geç kaldın bu kadar...kaç haftalık oldun..doktor işlerin nasıl halettinmi..

erenhava cnm sağol inş geçer...

bayans cnm seninle konuşuyoduk sen gelmşyormuydun bu foruma ki..nie geç kaldın bu kadar...kaç haftalık oldun..doktor işlerin nasıl halettinmi..

canım akıntı normal bende hergun oluyor olabilir su olsa zaten bir anda olurmus öyle az az değil nerden aklına geldi öyle şeyler canım hay allah yorulma yat dinlen azcık

canim bundan öncekini kaybettigim icin olsa gerek bu kadar herseyi takmam.bebegin suyu olsa degisik kokusu oluyomus anlasilirmis zaten.benimki öyle degil koku hic yok.

iyi akşamlar kızlar
skorpıon bende ıslaklık hıssedıyorum tık oldu ıkıdebır wc ye gıdıp bakıyrum.
esrayagmur az kalmış canım 12 haftayı bıtırınce rahatlarsın bıraz

demekki tek bende olmuyo.hayirlisiyla bir dogursak:ecrin_bebek:

İyi aşamlar kısslar ben de de oluyo akıntı gibi akıntı yani netten baktım bu dönemde oluyomuş akıntı normal yani korkmayın bişey olmaz inşallah

İyiyiz canım çok şükür 15 gün rapor almıştım memleketteydim annemin yanında. Ve iki kilo alıp döndüm evime. Giderken göbek hiç belli değildi şu an kendi belli ediyor artık bebişim.

Canım ya ben de çizelge yapmak istiyorum ama inglizcem falan çok kötü hiçbişey anlamıyorum bana yardımcı olur musunnnnnnn

cnm http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda resimli anlatıyo..ingilizcenin çok iyi olmasına gerek yok :::) dikkatli gözlemle yeter kolay gelsin sana cnm

arkasasin ebru yazmis burdan bakip yapabilirsin.dedigi gibi ing.ye gerek yok aciklamali anlatiyo orda..

ay kızlar duşa girdim 3 dak ayakta kaldım belim kırıldı derler ya resmen öle oldu...tabi hep yatakdayım ya ondan..inş kısa zamanda kalkarım ayağa ufak ufak iş yaparım..evimide özledim..
senin kanamanmı olmuştu o yüzdenmi yatıyosun?evine ne zaman geçeceksin insan evinin işini yapmayı bile özlüyor yatarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…