2011 Nisan Anneleri

senin kanamanmı olmuştu o yüzdenmi yatıyosun?evine ne zaman geçeceksin insan evinin işini yapmayı bile özlüyor yatarken.

cnm benim ilk tedbir amaçlıydı...sonra 10 hftda lekem geldi... şuan şükür iyi bi sorun yok ama 16 haftaya kadar böle geçirmeyi düşünüyorum.. valla cnm günümüz var perşembe.. kayınvalidemle bi bayan işte evi temizlicek..başında bile duramıyorum..annemde sağolsun cnm 4 hft olmadı evimi taşıdım bende aynı binada üst kata çıktım annem yaptı çoğu şeyi..öle işte hiç bişey yapmıyorum ya..dolabımı bile düzenleyemedim..

hihi bende dedim ne ebrusu kaydirigubbakcemile3 naber cnm? nasılsın?

senin o oğluşunu yerim..ne yakışıklı şeymiş o.. bak kızım olursa seve seve veririm sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi
lik valla canim.evdeyim ya gelip gidiyorum kk ya sürekli.oglu$um tatlidir.kizi olursa aliriz bacim.ama senin oglun olcak:)) benim kizim olursa bu seferki ben sana veririm:))))olumunekankayizsmile seni arkadaslarima ekliyim de oglumun diger resimlerinede bak

ok cnm..olur valla bak kızına iyi bakarız... kaydirigubbakcemile3 gelin değil kız alırım senden.. cnm bu arkadaş olrak ekleyince nasıl bi iletişim kurabiliyoruz..yada nasıl bakıyorum resimlere...

ok cnm..olur valla bak kızına iyi bakarız... kaydirigubbakcemile3 gelin değil kız alırım senden.. cnm bu arkadaş olrak ekleyince nasıl bi iletişim kurabiliyoruz..yada nasıl bakıyorum resimlere...

benim profilime gir egenin albümü var görcen zaten orda tiklayarak bakabilirsin:))arkadasim olmayanlar albümü göremiyosempatiksalakcinni ben kizimi veremem senin oglani buraya aliriz olmaz mi???vereliniortak

hiç duymamış olim :) ben ne zorluklarla doğurimkaydirigubbakcemile3 sonra gelsin oğlumu alsın götürsün uzaklara..kaydirigubbakcemile cnm eğer ozaman kadar 6 7 çocuk yapa bilirsem eğer konuyu tekrar gündeme getiririz hahha...bu arada resimler süper...o formalar ne yakışmış ya...maşaallah cnm..

resimler icin tesekkürler.bugünlerdeki oglu$umun sorusu amaa neden?sordugu $eyi acikliyorum yine ama neden diyoakannehirnedenin nedenini soruyosırnaşık şey

resimler icin tesekkürler.bugünlerdeki oglu$umun sorusu amaa neden?sordugu $eyi acikliyorum yine ama neden diyoakannehirnedenin nedenini soruyosırnaşık şey
evet çocuklarda dönem dönem oluyo..hem çok eğlenceli hemde biraz sabır gerektire bilir..ya bebiş istiyoooooooommmmmmmmmmm
Selam kizlar. Umarim güzel bir pazar günü gecirmissinizdir. Iyi geceler hepinize

sağol cnm şükür iyi geçti...ama forum biraz tenha..kızlar kocişleri ile sanırım..özlem gideriyolar

yaa anlayamiyorum ki günlük pedim islaniyo nemli gibi.$akir $akir degil ama..
bende de sık sık akıntı oluyor normal olduğunu söylediler çevremdeki kişiler.
sağol canım ikinci doktor 15-20 dk inceledi ben 2.3 ölçtüm dedi ben buna inanmak istiyorum burun kemiğindede sorun yok inşallah yarında normal çıkar.
canım inşallah 2. doktorun dediği ölçüm doğrudur.umarım güzel haberler verirsin bize.kız erkek farketmez sağlıcakla olsunlarda

Günaydın nisan bebişlerinin güzel anneleri.Nasılsınız? Cuma kontrole gittik bebişimi gördük okadar hareketliydiki hiç yerinde durmuo elini kolunu sallıodu sürekli.Dr amcamız cinsiyetimizide söledi Hissettiğim gibi çıktı oğluşum geliyor...Ve okadar kesin konuştu ki sanırım artık alışveriş zamanı :)Kocamanda olmuş boyu 10cme yaklaşmış kilosuda 100grama.Çok mutluyum çok huzurluyum hepiniz bu duyguyu yaşarsınız inş...

gözünaydın olsun duyguş genelde erkek minnoşlarımız,maşllah meleğine 10 cm olmuş ha:)) benimde çarşamba kontrolüm merak ediyorum yavrumu :))

Günaydın annecikler nasılsınız ne hikmetse bugün pazartesi sendromunu yaşamadım ben çok iyiyim bebişmde çok iyiki bu sabah annesine bulantı vermedi,
bugün tammmmmmmm 12+2 haftalığız hamilelikten bu yana hiç tartlmamştm dün ilk kez tartıldm toplamda 2 kilo almşm inşallah çok kilo almam çünkü zaten boyum uzun değl bide tombik olursam çok kötü olr

hava çok soğuktu evden çıkamadım, bol bol dinlenip mamalar yapıp yedik :)) sen ne yaptın..

buradada yagmur vardı bende pek dısarı cıkmadım c tesı gunu temızlık yaptım pazar gunu brunch a gıttık öğleye kadar dısarıdaydık eve gelıncede proje calısmam gerekıyordu saatlerce yatagıma oturdum çizim yaptım esım sıcak cıkolata felan yapmış getırdı yedık ıctık oturduk bızde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…