- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.661
Günaydın annecikler nasılsınız ne hikmetse bugün pazartesi sendromunu yaşamadım ben çok iyiyim bebişmde çok iyiki bu sabah annesine bulantı vermedi,
bugün tammmmmmmm 12+2 haftalığız hamilelikten bu yana hiç tartlmamştm dün ilk kez tartıldm toplamda 2 kilo almşm inşallah çok kilo almam çünkü zaten boyum uzun değl bide tombik olursam çok kötü olr
ben aslında cok ıstahlı ve yemek yemekten zevk alan bırıydım ve eger hamıle olursam kılom 2 ye katlar derdım ama tam tersıne hıcmı hıc ıstahım yok zorla yemek yıyorum ve hamıle kalmadan once 69 kg ıdım su an 66 oldu.sadece karnım buyudu.
bende ikili teste gideceğim birazdan bebeğim için dua edin arkadaşlar herşey güzel olur inşallah gelince görüşürüz.
doktora giden arkadaşlar dualarım sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dönünce bizi merakta bırakmayın
günaydın kızlarrrr.... bugün doktor kontrolüm var... bebişimi görmeye gideceğim...ense kalınlığı ölçülecek ve inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.. yanlız bu arada feci üşütmüşüm... boğazımın acısı kulaklarıma vuruyr... ağzım gözüm akıyor resmen.. ilaç kullanmıyorum belki doktorum veriir... inşallah bebeğime zararı olmaz.. bu grip süresinde 1,5 kilo vermişim :)))) bu biraz korkuttu beni ama benim yavrum inşallah iyidir... dua edin kızlar bana....hepiniz öpüldünüz....
bende ikili teste gideceğim birazdan bebeğim için dua edin arkadaşlar herşey güzel olur inşallah gelince görüşürüz.
DUYGUŞ gözün aydın canım.Kaç haftalıksın çizelgen yokta takip edemedim. Cinsiyet tahminleri tuttumu sende? çin,rus takvimi,bioritim, free beta hcg değeri,ense kalınlığı falan yani???
arkadaşlar ben 12+3 günlük hamileyim bulantılarım hala var ne zaman bitecek bunlar
maşallah cinsiyetlerimiz belli olmaya başlamış
cinsiyetleri belli olanlara hayırlı olsun bakalım:))
canım sen ikili testini yaptırdınmı yaşlarımız aynı dikkatimi çekti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?