2011 Nisan Anneleri

ben aslında cok ıstahlı ve yemek yemekten zevk alan bırıydım ve eger hamıle olursam kılom 2 ye katlar derdım ama tam tersıne hıcmı hıc ıstahım yok zorla yemek yıyorum ve hamıle kalmadan once 69 kg ıdım su an 66 oldu.sadece karnım buyudu.

Son düzenleme:

Ne güzel işte bebiş ve sen sağlıklı ol da kilo almasanda olur geçenlerde doktorum programında duymuştm 8 aylık hamile bir bayan sanırm 8 kilo kaybetmşti doktor önemli olmadğnı söyledi benim bünyemde kiloya meyilli sebze, meyve, süt ve su ağırlıklı beslenyorm ama çok hareketsizm ben bugün okula yürüyerek geleym spor olur dedim çok soğukmuş eşimi ikna edemedm

DUYGUŞ gözün aydın canım.Kaç haftalıksın çizelgen yokta takip edemedim. Cinsiyet tahminleri tuttumu sende? çin,rus takvimi,bioritim, free beta hcg değeri,ense kalınlığı falan yani???

günaydın kızlarrrr.... bugün doktor kontrolüm var... bebişimi görmeye gideceğim...ense kalınlığı ölçülecek ve inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.. yanlız bu arada feci üşütmüşüm... boğazımın acısı kulaklarıma vuruyr... ağzım gözüm akıyor resmen.. ilaç kullanmıyorum belki doktorum veriir... inşallah bebeğime zararı olmaz.. bu grip süresinde 1,5 kilo vermişim :)))) bu biraz korkuttu beni ama benim yavrum inşallah iyidir... dua edin kızlar bana....hepiniz öpüldünüz....

bende ikili teste gideceğim birazdan bebeğim için dua edin arkadaşlar herşey güzel olur inşallah gelince görüşürüz.

bende ikili teste gideceğim birazdan bebeğim için dua edin arkadaşlar herşey güzel olur inşallah gelince görüşürüz.

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Bugün kontrole gidecek olan arkadaşlara keyifli ve mutlu kontroller dilerim, İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz.

Bende Cumartesi günü doktordaydım, ikili test yapıldı. Normalde 1 hafta geriden geliyordu bizim bebiş ama şimdi gününü yakalamış bugün itibariyle 13 + 0 'ız. Ultrasonda ense kalınlığı 1.8 çıktı, bana biraz yüksek gelse de dr sonucun iyi olduğunu söyledi. Kan sonucu da bir hafta sonra çıkacakmış, onda da inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar alırız. Allahım hepimizin bebeğini korusun, onları sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah (Amin).

DUYGUŞ gözün aydın canım.Kaç haftalıksın çizelgen yokta takip edemedim. Cinsiyet tahminleri tuttumu sende? çin,rus takvimi,bioritim, free beta hcg değeri,ense kalınlığı falan yani???

14+3 haftalığız cuma hafta değişim günlerimiz ama cuma günü sata göre14 usg ye göre 14+6dık.rus takvimi ve hcg tuttu.zaten ben hissediyordum.drum sordu tahminimi kesin sölemişim ki bi kahkaha tufanı yaşandı.cdmizide verdi 1 kasımda 3lümüz var.daha sonrada atrıntılı usg yi yapıcaz dedi.hayırlısı artık...

duyguş,gözün aydın canım
erkeklerimiz hızla geliyoooor kaydirigubbakcemile3

kızlar,bu günlerde bende feci unutkanlık başladı,
ama anlık unutkanlıklar,mesela,
şunu nereye koymuştum,ne yapacaktım,ilacımı içtimmi?
hatılayamıyorum birtürlü..bu da mı hamilelikten,başka yaşayan var mı?

dün biraz yoruldum evde,yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkarttım filan
çok belim ağrıdı bütün akşam,sabah kalktığımda halen ağrıyordu..kafamçokkarıştı

bu arada burnu büyüyen var mı?(mecazi anlamda değil tabii,gerçekten..)sempatiksalakcinni
daha önce okuduğumda hamilelikte olabileceğini okumuştum
ama son zamanlarda burnum güzüme çok büyük görünüyor,yüzüme
bakmaktan hoşlanmamaya başladım:kedi:

benim 1 hafta öncesine kadar vardı ama bu son hafta bitti , kişiden kişiye değişiyor sanırım allah kolaylık versin canım :)

Gününüz güzel olsun kizlar. Bütün kontrolleri olan arkadaslara iyi sanslar.
Duygus tebrikle,hayirli olsun. Bir oglan daha bakalim.
Landsarc bende de var unutkanlik hafiften hafiften de, hamilelikle alakali olabilecegi aklimin ucundan bile gecmemisti senden duyana kadar. Ondan kaynaklaniyor olabilir mi acaba.bilmiyorumkismile.

arkadaşlar ben 12+3 günlük hamileyim bulantılarım hala var ne zaman bitecek bunlar

aynen bende de canım 12+2 deyim bugün sabah akşam çıkarıyorum bide şimdi birde göğüs yanmaları filan olmaya başladı yediklerim yemek borusuna kaçıyor galiba 3. ay sonunda geçer diyorlardı önümüzdeki haftaya kadar geçer mi hiç inanamıyorum

canım sen ikili testini yaptırdınmı yaşlarımız aynı dikkatimi çekti de

canım cuma günü gittim ense kalınlığını ölçecekti 3 kere ultrasona girmeme rağmen bizim bebiş ehli keyif 1 kere oynadı o da doktorun istediği gibi dönmediği için ölçüm yapamadı 3 tane çikolata meyve suyu içtim banamısın demedi doktorumda salı günü gel tekrar bakacağım dedi ölçüm yapacak sonra ikili test için kan vereceğim
inş. iyi çıkar
sen yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…