2011 Nisan Anneleri

yaptırdım şükür 1,3 çıktı sonuçlarıda cuma günü alacağız ama yaşımız riski yükseltirmiş dün arkadaşlar söyledi canım sıkıldı biraz hayırlısı
inşallah amniyosenteze gerek kalmaz....

canım doğru diyorsun yaş önemli fakat şimdiye kadar bizim listede yaşı bizlere yakın yaptıranlarda bir sorun çıkmadı bildiğim kadari ile inş. bir sorun çıkmaz amniyosenteze gerek kalmaz.
inş bir şey olmaz ya içini ferah tut şimdiden stres yapma.

inşallah canımcım
kaydirigubbakcemile5

inşallah iyi haberlerle dönersin canım:)))

inşallah canımcım
kaydirigubbakcemile5

bak mesela angel 74 benim tüp bebek arkadaşım o da bizimle yanı yaşlarda bugün gitti ense kalınlığı için o da önemli senin maşallah iyi çıkmış 1.3 iyi inş. bir şey yoktur diğer tüp bebek yaptıran arkadaşlarla yaşlarımız hemen hemen aynı onlarda bir sorun çıkmadı bildiğim kadarı ile

evet inşallah canım tüm sonuçlar ii çıkar

canım ben bırakmadım daha.folık asıt ıcıyordum sonra doktorum elevıtı onerdı sımdıye kadarda elevıt kullanıyorum.

12. haftadan sonra elevite geçiliyordu diye hatırlıyorum. Aklımda öyle kaldı da.
Şimdi folik asit yerine elevit alıyorum. Galiba sen de aynı durumdasın. İnşallah doğru yapıyorumdur.
Cevap için çok sağol

evet benim doktorumda 12.haftadan sonra elevit verdi..birde benim kansızlıktan ötürü
demir hapı verdi,günde 1 er tane içiyorum..birde kasılmalar ve kramplar için magnezyum verdi..

ben önceleri folik asit kullanıyordum 2 hafta önce doktorum elevite başla foliği kes dedi. 12+2 yim

kızlar benim yaşımda 34 doktordan geldim bende 1.5 mm çıktı perşembe tahlil sonucumu alacağım. hepimizin iyi çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…