- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.681
canım cuma günü gittim ense kalınlığını ölçecekti 3 kere ultrasona girmeme rağmen bizim bebiş ehli keyif 1 kere oynadı o da doktorun istediği gibi dönmediği için ölçüm yapamadı 3 tane çikolata meyve suyu içtim banamısın demedi doktorumda salı günü gel tekrar bakacağım dedi ölçüm yapacak sonra ikili test için kan vereceğim
inş. iyi çıkar
sen yaptırdın mı?
yaptırdım şükür 1,3 çıktı sonuçlarıda cuma günü alacağız ama yaşımız riski yükseltirmiş dün arkadaşlar söyledi canım sıkıldı biraz hayırlısı
inşallah amniyosenteze gerek kalmaz....
Kızlar siz folik asit kullanımını bıraktınız mı?
canım doğru diyorsun yaş önemli fakat şimdiye kadar bizim listede yaşı bizlere yakın yaptıranlarda bir sorun çıkmadı bildiğim kadari ile inş. bir sorun çıkmaz amniyosenteze gerek kalmaz.
inş bir şey olmaz ya içini ferah tut şimdiden stres yapma.
günaydın kızlarrrr.... bugün doktor kontrolüm var... bebişimi görmeye gideceğim...ense kalınlığı ölçülecek ve inşallah cinsiyetinide öğreneceğiz.. yanlız bu arada feci üşütmüşüm... boğazımın acısı kulaklarıma vuruyr... ağzım gözüm akıyor resmen.. ilaç kullanmıyorum belki doktorum veriir... inşallah bebeğime zararı olmaz.. bu grip süresinde 1,5 kilo vermişim :)))) bu biraz korkuttu beni ama benim yavrum inşallah iyidir... dua edin kızlar bana....hepiniz öpüldünüz....
inşallah canımcım
kaydirigubbakcemile5
bak mesela angel 74 benim tüp bebek arkadaşım o da bizimle yanı yaşlarda bugün gitti ense kalınlığı için o da önemli senin maşallah iyi çıkmış 1.3 iyi inş. bir şey yoktur diğer tüp bebek yaptıran arkadaşlarla yaşlarımız hemen hemen aynı onlarda bir sorun çıkmadı bildiğim kadarı ile
canım ben bırakmadım daha.folık asıt ıcıyordum sonra doktorum elevıtı onerdı sımdıye kadarda elevıt kullanıyorum.
evetinşallah canım tüm sonuçlar ii çıkar
canım senin bu arada erkek mi çizelgende şimdi gördüm hayırlısı olsun inş.:)))
angel geldin mi?
12. haftadan sonra elevite geçiliyordu diye hatırlıyorum. Aklımda öyle kaldı da.
Şimdi folik asit yerine elevit alıyorum. Galiba sen de aynı durumdasın. İnşallah doğru yapıyorumdur.
Cevap için çok sağol
12. haftadan sonra elevite geçiliyordu diye hatırlıyorum. Aklımda öyle kaldı da.
Şimdi folik asit yerine elevit alıyorum. Galiba sen de aynı durumdasın. İnşallah doğru yapıyorumdur.
Cevap için çok sağol
yok belli deil doktor söylemedi abisi var benim bebişimin
yoksa içine mi doğdu
oğlum erkek kardeş istiyor
yanlış gördüm galiba ama yaşıtlarımız genelde erkek bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?