2011 Nisan Anneleri

iyidr canım senden naber nasıl gidiyor hamilelik ben daha iyleşemedim hala midem bulanıyor ve sabah akşam çıkarıyorum göğüs yanmalarım var.ben cuma günü 3 kere ultrasona girmeme rağmen yerinden kımıldamadı ölçemedi doktorum yarın gidicem inş. seninde sonucun iyi çıkar inş.

sen hala jel kullanıyormusun canım... ben jeli kesince kusmalarımda bitecek sanıyordum.. bitmedi :)))) süprizzzzzzzzzzzzz.... ne güzel moral veriyorum dimi... gerçi şimdide grip oldum çok feci onunda etkisiyle midem çok kötü.. öksürüyorum ciğerimden ses geliyor devamında öğürtü ile bitiyor... tam videoluk oldun anlayacağın... sonra sonra hafifleyecekmiş.. am amide yanmaları oluyormuş..o geçmiyormuş :)))) acayip moral vererek konuşuyorum yahu...

yok şimdi konumuz ikili test cinsiyete bakmıyoruz dedi bana :)))))
bende peki peki dedim
bidahakine söylerim dedi zaten şimdi söylediğim tam sonuç olmaz 16. haftadan sonra daha kesin olur dedi...

o senin konun.. benim konum her ikiside deseydin yaa :)))) gerçi benimkiside belkiiiiiii görürüz dedi... belkiiiiiiiiii... lütfen yani...

hayırlısı
kız olsa ii olur ama sağlıklı olsun da önemli deil
önce içime kız gibi geliyordu şimdi sanki erkekmiş gibi düştü
5 kasımda söyleyecek inşallahlaelaelaelaelae

canım hayırlısı olsun tabiiki
benimde önceleri erkek gibi geliyordu ama şimdi yüzümde sivilce filan çıktı acaba kız mı diyorum

ewet çok moral oldun canım ya jelim perşembe sabahı bitecek ondan sonra kullanma dedi doktorum çok şükür çok yanma kaşıntı yapıyordu. yok ya jelle bi alakası yok kusmanın bu rutin hamilelik bulantıları işte naparsın biraz daha katlanıcaz inş.

leegörkemm nerlerdesin canım?bebişini gördün iyiymiş masallahcinsiyet meselesi karısmıs:uhm:benimde soru işareti oldu şimdi aklımda dr erkek dedi ama kızmı acaba die?

aman boşver ilk gün çok sinirlendimdi burda anlattım şimdi tekrar anlatmayayım
inşallah sana bi tüyo verirler

inşallahh. sağlığı yerinde olsunda varsın geç öğrenelim... alt tarafı en geç 6 ay sonra öğreniriz ne var yani :)))) yeterki sağlıklı dünyaya getirebilelim...

jelin yan etkilerinde bulantı ve kusma vardı.. ben daha yaparken kötü olıyorsum.. şükür 12.haftayı bitirir bitirmez kestim... aklıma gelince bile kötü oluyorum canım yaa... son bir haftasında iğneye döndüm zaten :)))))

gözün aydin canim ölcümün iyi cikmasina sevindim.sonuclarda iyi cikarsa senden iyisi yok :))

geçen senin alıntını yapan birisinin cavabını okuyordum dedim ben böyle bişey yazmadım ki... benim mail adresim seninkeinden bir harf fazlası ile aynısı... 74 dü dahil :))) bir an kafam karıştı.. bu kadar olur yani..

evet ya artık ağrıdan durulmuyor bir de habire geri geliyor topak topak artık bende gün sayıyorumşu anda oturuyorum ama nasıl bir yanma ve kaşıntıdır o delikafadulden

leegörkemm nerlerdesin canım?bebişini gördün iyiymiş masallahcinsiyet meselesi karısmıs:uhm:benimde soru işareti oldu şimdi aklımda dr erkek dedi ama kızmı acaba die?

canım burdayım. ya evet adamın da aklı karıştı bana da gösterdi kerata öyle bir pozisyon alıyorki bakıyorsun erkek, sonra bakıyorsun kız. O sna anlattığım paralel çizgiye göre baktık tabi. Bakalım hayatım hayırlısı artık öbür kontrole öğreniriz inş. Şimdi ben 2 li test sonucunu merak ediyorum. Çarşamba ya da perşembe belli olacakmış. Senin az kaldı canım

benim e$im akrep burcu 74 dogumlu olanda o :)) üye olurken onu yazmak geldi aklimasempatiksalakcinni

canım hayırlısı olsun ense kalınlığı ne çıktı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…