2011 Nisan Anneleri

ense kalınlığı cok iyi cıkmıs canım meraklanma yaşında cok genc bir sey cıkacagını sanmıyorumkaydirigubbakcemile5benim sonuclarda yarın cıkıyor gerginliğim hatsafhadaeyvahedigeldismilebir haftadır eşimi yiyip bitiriyorum inş.sağlıklıdır bebişim de rahatlarız biraz:Saruboceq:

evet canım çok şükür iyi çıktı. Sana dua edicem tatlım ama eminimki seninki de çok iyi çıkacak. Heyecan doruktadır eminim. Haber ver mutlaka sonucu alınca

ben de yarın 4.30 da gidicem 2 li test için cuma günü 3 kez girdim ense kalınlığına bakamadı bizimki yerinden kımıldamadı diye inş. yarın hayırlısı ile görürüz

evet canım çok şükür iyi çıktı. Sana dua edicem tatlım ama eminimki seninki de çok iyi çıkacak. Heyecan doruktadır eminim. Haber ver mutlaka sonucu alınca

haber veririm tabiki canım sabah 11 de gideriz yine büyük ihtimalle..gecenlerdebir arkadas daha yazmıs bir dr 3mm ölcmüş ense kalınlığını diğer dr.2.3mm cok dikkatli olması lazım doktorun tabi..aslında birsorun cıkarsa baska bir dr a yaptırmayı düşünüyorum 11-14 hafta arası yapılıyor bu hafta yaptırabilirmiyim tekrar acaba:uhm:

evet canım 2 transferdi ama teke düştü ilkin kan testim yüksek çıkmıştı sonradan kan tahlil sonuçlarım düştü meğer tek gebeliğe düşmüş o yüzden

allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın benım ılk denememdı ve:CüvCüv: allahım cok sukurkı ellerımı bos cevırmedı.

Son düzenleme:
evet canım 2 transferdi ama teke düştü ilkin kan testim yüksek çıkmıştı sonradan kan tahlil sonuçlarım düştü meğer tek gebeliğe düşmüş o yüzden

angelin 2 kese vardı ama a da teke düştü galiba değil mi angelcim yanlış bir şey söylemiyorum dimi

aynen canım.. iki kese oluştu ama teke düştü... kalp atışı olmadı öbürünün... Allah bizdekilere sahip çıksın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…