- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.721
canım burdayım. ya evet adamın da aklı karıştı bana da gösterdi kerata öyle bir pozisyon alıyorki bakıyorsun erkek, sonra bakıyorsun kız. O sna anlattığım paralel çizgiye göre baktık tabi. Bakalım hayatım hayırlısı artık öbür kontrole öğreniriz inş. Şimdi ben 2 li test sonucunu merak ediyorum. Çarşamba ya da perşembe belli olacakmış. Senin az kaldı canım
canımmm. ne haberr... doktora akşam 4,30 da gideceğim.. ama buraya geldin mi diyosan geldimmm :)))))))))))))) tüp bebek arkadaşım :))))))))))))) bakalım benimkisi kımıldayacak mı ???ensesini ölçtürecekmi doktor amcasına ...
canım hayırlısı olsun ense kalınlığı ne çıktı peki?
benımkıde tüp bebek kızlarhihoyyyt
ense kalınlığı cok iyi cıkmıs canım meraklanma yaşında cok genc bir sey cıkacagını sanmıyorumkaydirigubbakcemile5benim sonuclarda yarın cıkıyor gerginliğim hatsafhadaeyvahedigeldismilebir haftadır eşimi yiyip bitiriyorum inş.sağlıklıdır bebişim de rahatlarız biraz:Saruboceq:
sağol canım benim. ense kalınlığımız 1.1 çıktı. bakalım sonuçlar çarşamba ya da perşembe çıkacakmış
evet canım biliyorum seni de biz aynı topikte pek fazla yazışmadık galiba angel le genel de aynı topikte yazışıyordukkk hayırlısı olsun:))
benim e$im akrep burcu 74 dogumlu olanda o :)) üye olurken onu yazmak geldi aklimasempatiksalakcinni
senınkı tek gebelık degılmı
evet canım çok şükür iyi çıktı. Sana dua edicem tatlım ama eminimki seninki de çok iyi çıkacak. Heyecan doruktadır eminim. Haber ver mutlaka sonucu alınca
benımkıde tüp bebek kızlarhihoyyyt
evet canım 2 transferdi ama teke düştü ilkin kan testim yüksek çıkmıştı sonradan kan tahlil sonuçlarım düştü meğer tek gebeliğe düşmüş o yüzden
evet canım 2 transferdi ama teke düştü ilkin kan testim yüksek çıkmıştı sonradan kan tahlil sonuçlarım düştü meğer tek gebeliğe düşmüş o yüzden
angelin 2 kese vardı ama a da teke düştü galiba değil mi angelcim yanlış bir şey söylemiyorum dimi
allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın benım ılk denememdı ve:CüvCüv: allahım cok sukurkı ellerımı bos cevırmedı.
hahahahaa.... benim bir mail adresim çalınmıştı.. erkeksi olsun diye bu adresi açmıştım.. haclenmesin diye.. demek ki doğru yapmışım.. ben boğa burcuyum.. 74 doğumluyum.. ama adresim akrep... :))))))))))
canım maşallah iyi çıkmış sonucun inş. inş. tahlil sonucun da iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?