2011 Nisan Anneleri

inş. benim 2. de oldu nisan 23 te ilkinin sonucunu almıştım negatifti inş. 2011 de o zamanlarda doğum yapıcam

benımkının tahmını dogum tarıhı 1 mayıs aslında ama doktorum sezeryanla dogum yapacagımı ve 20-22 nısan tarıhınde olacagını soyledı.zaten bende normal olsun ıstemıyordum doktorumda bu kıymetlı bebek sezeryanla almak en mantıklısı dedı benımde ısıme geldı zaten.sızler nasıl dusunuyorsunuz dogumu.tüp bebek olunca 1 kez daha cok dusunuyo ınsan

inşallah birşey çıkmaz, gerek kalmaz. ama ben o arkadaşa da yazdım. doktor 1 kere ölçmüş 3 demiş. onun en doğru sonuç verebilecek pozisyonu varmış benim doktor 4-5 kere tekrar tekrar ölçtü. yani ilk seferde o arkadaşın doktoru nasıl yakalamışta hemen emin olmuş anlamadım. iyi ki ikinciye gitmiş bence. evet canım 11-14. hafta arası yapılıyor. olmazsa başka doktora da gidersin ama bence sonuçları iyi çıkacak

tabiki sezeryan... kıymetli bebek sınıfına giriyor bizimkiler...nbütün gebelikler kıymetli aslında.. ama bizimkileri riske atmıyorlar... yaş faktörüde olunca % 100 sezeryan oluyor...

her ne kadar tüp olmasada benim bebegimde kıymetli bebek grubuna giriyor canım bende sezeryan düşünüyorum...hayırlı doğumlar olsun hepimize...

insallah hayatım..vlla doktorunu cok kıskanıyorum ayda bir izmire mi gelsem kontrolecok ilgili masallahaminosentez isterse yaptırmadan önce kesinlikle baska bir dr da giderim.. bebiş hareketlimiydi nasıldı büyümüs dimi 2 haftdaopuyorumnanaktan

her ne kadar tüp olmasada benim bebegimde kıymetli bebek grubuna giriyor canım bende sezeryan düşünüyorum...hayırlı doğumlar olsun hepimize...

:)))) bütün bebekler kıymetli.. doktorların tabiri bu şekilde tüp bebek olunca ve yaş 35 in üstü olunca kıymetli gebelik diyolar... doktorların gruplaması bu şekilde...bizde onların yalancısıyız :)))))

tüp bebekte normal doğumun riski nedir:uhm:ilgimi cektide

normal doğumda yaşın eğer genç ise bir sorun olucağı düşünmüyorum... tüp bebekleri bizler ya bizlerde yada eşlerde problem olduğu için zor elde edilen gebelikler olduğu için ki bazen tüp bebeğe rağmen gebelikler oluşmayabiliyor.. o zaman normal doğumda oluşabilecek komplikasyonlardan kaçınıyolar.. işte kordonun dolanması bebeğin havasız kalma riski falan filan... tam detayını bende bilmiyorum benim ebe hemşire arkadaşım var... doktorumda onun kankası zaten .. onlardan anladığım kadarı ile anlatıyorum.. gerçi sağlık bakanlığı şimdilerde sezeryana inceleme getiriyolarmış... normal doğuma yönlendiriyolarmış.. ama ben yaşdan dolayı zaten normal doğum yapmam ve tüp bebekten dolayı normal doğum yapmamam taraftarı oluyolar...

Merhaba kızlar,
geçmişi oku oku zor bitirdim..
Öncelikle soğuk almış olan hatunlara çooook geçmiş olsun.Allah tez zmnda şifa versin inş. :Saruboceq:
ikili test sonuçlarını alan ve cinsiyetlerini öğrenen hatunlar için gözünüz aydın sonuçlar hayırlı olsun
Bende güya geçen c.tesi kontrole gidecektim ancak doktorumun acil işi çıktığından önümüzdeki c.tesiye kaldı..

canım benim ne güzel olur gelsen beraber gideriz hem de görüşmüş oluruz ayda 1kaydirigubbakcemile3Allah razı olsun doktorumdan. Evet canım bencede eğer öyle birşey olursa başka doktora gidersin ama bak yarın bana demiştin diyeceksin. Hiiççç gerek kalmayacak sonucun güzel gelecek.olumunekankayizsmilecanım bebiş geçen sefer daha hareketliydi hiç yerinde durmamıştı, bu seferde hareketliydi ama geçenki kadar değildi. Doktor da daha ne yapsın çocukcağız ense kalınlığını zor ölçtüm hareketllilikten dedi:rofloloktorum ha bire konuşuyor aferinleri kaptı bizim kerata. Afferin öyle dur, şimdi bana dön afferin sana şöylesin böylesin diye, gören de çocuk kucağımda sanır:roflol:2 haftada baya büyümüş. En son boyumuz 3,85 isi. 6,94 olmuş baş-popoayak tabanlarını gördük, el parmaklarını saydık baya belliydi. böyle işte canım. sen şimdi yine göreceksin ne güzellboshayallersmileopuyorumnanaktantok git bari bu sefer, seninde hatırlattığın üzere ben kahvaltımı yapıp gittimkaydirigubbakcemile5bakalım yeğen bu sefer napacak, bizim artık 1 ay sonra maalesef

elleri ayakları görmek cok güzel oluyor cok şirinler yakaydirigubbakcemile3şu salı gelsin artık nolur:Saruboceq:yarın görcem insallah ya cinsiyeti bir daha sorsamıtest sonucunu bekliycem die insan cinsiyeti filan unutuyorkeşke gelebilsem izmire ama aramız 10 saat:gitme:bebişim bir doğsun gelcez ama teyzesi hem biz birbirimizi görürüz hemde bebişlerimiziopuyorumnanaktan

dedıklerıne aynen katılıyorum ve benım yasım 26 yas olarkta sıkıntı olmadıgı zamanlarda bıle tüp bebek sezeryanla dogum en uygunu oluyo

hımm anladım..bunlar tüm gebeliklerde olabiliyor bildiğim kadarıyla:uhm:benimde mecburen sezaryn kasık fıtığım var zorlayamıyorumakannehirolmsa da sezaryen isterdim sanırım normal doğumda dikiş olması beni daha cok korkutuyoreyvahedigeldismile

az kaldı canım 1 gün bile yok daha az kaldı.sor canım nolcak 1 kere daha sor. ama kesinlikle cinsiyet son sıralarda kalıyor çok haklısın insan sonuca odaklanıyor.10 saat epey varmış. gel canım hem teyzesi sıkıştırsın biraz yeğeninikaydirigubbakcemile3

bir doğsunlarda insallah gelcem görcem ben yegenimi tabikaydirigubbakcemile3drun doğum konusunda birşey dedimi canım?normal yada sezeryan?yarın yine tartmasa doktor beni kaydirigubbakcemile3hep kilo alıyorum

Her normal dogumda kesin dikis atilmiyor ama degil mi yoksa duruma göre mi:bbo: Öyle de olsa nerden bilecegiz ki gerci ..

bir doğsunlarda insallah gelcem görcem ben yegenimi tabikaydirigubbakcemile3drun doğum konusunda birşey dedimi canım?normal yada sezeryan?yarın yine tartmasa doktor beni kaydirigubbakcemile3hep kilo alıyorum

inşallah canımolumunekankayizsmiledoktor henüz doğum konusunda hiç birşey demedi, ben normal istiyorum ama tabi doktor ne derse o. bakalım. daha yeni tarttıysa tartmaz canım merak etmekaydirigubbakcemile3kaç kilo oldu toplamda?göbüş çıkmadı galiba topikte resmin yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…