2011 Nisan Anneleri

toplamda 3kilo aldım canım..göbiş belli belirsiz varkaydirigubbakcemile3ama yayvan durduğu için bebk değil göbek gibi görünüyor..biraz daha büyüsün eklycem topiğe insallah..senin büyüdümü resimden sonra?

arkadaslar ben oglumu normal dogumla dünyaya getirdim.hemde 2 saattedogumda yirtilma kendiliginden oldu ama onu o an anlamiyosunuz bile.gerci ben dogumumu suda yaptim.insallah allah kismet ederse bundada öyle düsünüyorum.dogumdan sonra dikis atildi ama zaten uyu$turucu igne vuruyolar.dikistende birsey anlamiyorsunuz.ama bebek dünyaya geldikten sonra cikip eve gelebilirdim o derece hersey yolunda gitmisti. normal dogumla agri hic birsey kalmiyor dogum sonrasinda herseyinizi kendiniz yapabiliyosunuz rahatca.herkese tavsiye ederim..

Selam kızlar

Ben 68 kiloydum, bugün tartıldım 67 çıktım.
Kendime iyi bakamadım mı acaba, kilo vermişim bilmiyorumkismile

yırtılma olyormus eveteyvahedigeldismileaslında fıtıgım olmasaydı belki bir ihtimal düşünebilirdim normal doğum..sezaryennde eve geldikten sonra cok zorluğu var gercektensenağlama

canım tedavi ile olan tüm gebeliklerde bebekler kıymetli bebek oalrak adlandırılıyor. yaş faktörü yoktur. bebeği kaybetme durumunda -rabbim kimseye yaşatmasın- tekrar tedavi ihtiyacı olacağından bu isim takılıyor. benim yaşım 35 diil ama benimki de kıymetli demeye getiriyom :jeyyar: şaka bi yana tabi tüm bebişler kıymetli.
tüp bebekte normal doğumun riski nedir:uhm:ilgimi cektide

nedeni çok belli olmamakla birlikte normal seyreden tekil tüp bebek gebeliklerinde doğum sancısı 41. haftada dahi gelmiyor. gelse dahi istenilen açılma gerçekleşemiyor. hoş tüp bebek merkezi beni normal doğuma yazmışlardı bile. ama ben de o ... yok :lepi:

benim de yayvan gibi geliyor. henüz hala kilo alımım yok, hala verdiğim 1 kiloyla yerimde sayyıyorum doktor kafaya takma herhalde 9-10 kiloyla tamamlayacaksın dedi:sm_confused resimden sonra azıcık daha büyüdü sanki ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor:CüvCüv:2 gün sonra yine eklerim yenisini.

merhaba bayanlar. bizim ense kalınlığı da 1,6 .ıktı. boyu da 8 cm olmuş bebişimin. çarşamba da ikili test sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla. rabbim herkese bebişlerinin güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.

a.s. selam forumun güzel anneleri:CüvCüv:

maşallah hiç bi sorun yok okuduklarımın arasında..biraz endişeler var ama o kimde yokki... yarın benimde kontrolüm ikili test yapılcak çok heycanlıyım..ya karnımda bişey hissetmiyorum die tedirgin oluyorum..:çok üzgünüm:sanki ilk başlardaki gibi hep kasık ağrısımı çekcez dimi ama normal değilmi kızlar... bu arada erkek bebişlerimiz gamyoncuiremsu çoğaldı..

hımm bu açıklayıcı bir cevap oldu sağol canımkaydirigubbakcemile3normal dğumdan korkuyor insan işte ne kadar olsada..

herkesi bi normal doğum korkusu sarmış. ne korkuyonuzz :icecream:
neyseciğime 4 kilo üzerinde iki doğum yapan aplacığıma göre o an öyle bir durum oluyormuş ki hmen doğurayım da ne olursa olsun diyormuşun. hoş ilk bebeğinde bir daha normal doğum mu tövbeler olsun dedi gene doğurdu. azcık hayvanlık vardır onda gerçi doğurduğunun 5. günü pazara gitmişti. önünde saygı ile eğiliyom:1closedeyes:

aminn canım hayırlı haberler alalım inş. tatlım baş popo 8 cm değil mi maşallah çok iyi çıkmışbizim cumartesi baş popo 6,94 çıktı

merhaba..
sonucunda insallah iyi cikar.amin insallah..

hosgeldin..yarin seninde insallah güzel haberlerini aliriz canim.bende hic birsey hissetmiyorum rahmimi bile(

ne güzel canım ya bebiş gayet saglıklı ve sen kilo almıyorsun masallahben zaten normaldede yapılı ve kemikli olunca bebiş belli etmiyor kendini galibakaydirigubbakcemile3birden büyürse de cok catlak olur diye korkuyorumeyvahedigeldismile

:roflol::roflol:hahah bunların aynısını yapcak kapasite bendede var aslında hiç bilmem canımın acıdığını bende ancak bayılınca anlıyorumkaydirigubbakcemile3

garip bir şekilde almıyorum ama belki abur cubur hemen hemen hiç yemiyorum ne bileyim çikolata, kurabiye, kek, gofret, cips. vs. sadece yemeklerimi ve meyvelerimi yiyorum ondanmı acaba. benim boyum da kısa ama tatlım. sen uzunsun alsan bile o kadar gözükmez sen de. ben hemen top gibi olurum, yapım öylekaydirigubbakcemile3doktora sordum olmayacak yapmayacaz dedi ama moral vermek için adam nasıl engellesin yoksa çatşağı:roflol:sebamedin çatlak kremi varmış hamileler için. onu kullan dedi. ben de ona başlayacağım. ben aslında lierac ı çok duyuyordum ama sebamedi verince sesimi çıkaramadım artık, bi bildiği vardır

Kızlar siz folik asit kullanımını bıraktınız mı?
ewt ben bıraktım 13.haftamdayım
12.haftaya gelen ark.demir kansızlık için ilaç kullanıyormusunuz?
ben elevit ve marincap kullanıyrm
hayırlı haberlerini yarın paylaşırsın inşallah.
buarada bende rüyamda suda doğum yaptığımı gördüm yaa.ben sezeryan düşünyrm ama bilinç altımı ne anlamadım
yırtılma olyormus eveteyvahedigeldismileaslında fıtıgım olmasaydı belki bir ihtimal düşünebilirdim normal doğum..sezaryennde eve geldikten sonra cok zorluğu var gercektensenağlama
bende de bel fıtığı var normal doğumu beceremem sanırım
yaa benim bundan önceki usg ye göre 12+5 ama cuma günü gittiğim de doktor 14 hafta dedi hiçbişey anlamadım.
13 haftalıksın 2-3 gün bebeğin gelişimi ileridir 14. haftanda görmüştür canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…