- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.761
inşallah canımolumunekankayizsmiledoktor henüz doğum konusunda hiç birşey demedi, ben normal istiyorum ama tabi doktor ne derse o. bakalım. daha yeni tarttıysa tartmaz canım merak etmekaydirigubbakcemile3kaç kilo oldu toplamda?göbüş çıkmadı galiba topikte resmin yok hala
arkadaslar ben oglumu normal dogumla dünyaya getirdim.hemde 2 saattedogumda yirtilma kendiliginden oldu ama onu o an anlamiyosunuz bile.gerci ben dogumumu suda yaptim.insallah allah kismet ederse bundada öyle düsünüyorum.dogumdan sonra dikis atildi ama zaten uyu$turucu igne vuruyolar.dikistende birsey anlamiyorsunuz.ama bebek dünyaya geldikten sonra cikip eve gelebilirdim o derece hersey yolunda gitmisti. normal dogumla agri hic birsey kalmiyor dogum sonrasinda herseyinizi kendiniz yapabiliyosunuz rahatca.herkese tavsiye ederim..
canım tedavi ile olan tüm gebeliklerde bebekler kıymetli bebek oalrak adlandırılıyor. yaş faktörü yoktur. bebeği kaybetme durumunda -rabbim kimseye yaşatmasın- tekrar tedavi ihtiyacı olacağından bu isim takılıyor. benim yaşım 35 diil ama benimki de kıymetli demeye getiriyom :jeyyar: şaka bi yana tabi tüm bebişler kıymetli.:)))) bütün bebekler kıymetli.. doktorların tabiri bu şekilde tüp bebek olunca ve yaş 35 in üstü olunca kıymetli gebelik diyolar... doktorların gruplaması bu şekilde...bizde onların yalancısıyız :)))))
tüp bebekte normal doğumun riski nedir:uhm:ilgimi cektide
toplamda 3kilo aldım canım..göbiş belli belirsiz varkaydirigubbakcemile3ama yayvan durduğu için bebk değil göbek gibi görünüyor..biraz daha büyüsün eklycem topiğe insallah..senin büyüdümü resimden sonra?
canım tedavi ile olan tüm gebeliklerde bebekler kıymetli bebek oalrak adlandırılıyor. yaş faktörü yoktur. bebeği kaybetme durumunda -rabbim kimseye yaşatmasın- tekrar tedavi ihtiyacı olacağından bu isim takılıyor. benim yaşım 35 diil ama benimki de kıymetli demeye getiriyom :jeyyar: şaka bi yana tabi tüm bebişler kıymetli.
nedeni çok belli olmamakla birlikte normal seyreden tekil tüp bebek gebeliklerinde doğum sancısı 41. haftada dahi gelmiyor. gelse dahi istenilen açılma gerçekleşemiyor. hoş tüp bebek merkezi beni normal doğuma yazmışlardı bile. ama ben de o ... yok :lepi:
merhaba bayanlar. bizim ense kalınlığı da 1,6 .ıktı. boyu da 8 cm olmuş bebişimin. çarşamba da ikili test sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla. rabbim herkese bebişlerinin güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.
merhaba..merhaba bayanlar. bizim ense kalınlığı da 1,6 .ıktı. boyu da 8 cm olmuş bebişimin. çarşamba da ikili test sonuçlarımı alıcam hayırlısıyla. rabbim herkese bebişlerinin güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah.
a.s. selam forumun güzel anneleri:CüvCüv:
maşallah hiç bi sorun yok okuduklarımın arasında..biraz endişeler var ama o kimde yokki...yarın benimde kontrolüm ikili test yapılcak çok heycanlıyım..ya karnımda bişey hissetmiyorum die tedirgin oluyorum..:çok üzgünüm:sanki ilk başlardaki gibi hep kasık ağrısımı çekcez dimi ama normal değilmi kızlar... bu arada erkek bebişlerimiz gamyoncuiremsu çoğaldı..
benim de yayvan gibi geliyor. henüz hala kilo alımım yok, hala verdiğim 1 kiloyla yerimde sayyıyorumdoktor kafaya takma herhalde 9-10 kiloyla tamamlayacaksın dedi:sm_confused resimden sonra azıcık daha büyüdü sanki ya da psikolojik olarak bana öyle geliyor:CüvCüv:2 gün sonra yine eklerim yenisini.
herkesi bi normal doğum korkusu sarmış. ne korkuyonuzz :icecream:
neyseciğime 4 kilo üzerinde iki doğum yapan aplacığıma göre o an öyle bir durum oluyormuş ki hmen doğurayım da ne olursa olsun diyormuşun. hoş ilk bebeğinde bir daha normal doğum mu tövbeler olsun dedi gene doğurdu. azcık hayvanlık vardır onda gerçi doğurduğunun 5. günü pazara gitmişti. önünde saygı ile eğiliyom:1closedeyes:
ne güzel canım ya bebiş gayet saglıklı ve sen kilo almıyorsun masallahben zaten normaldede yapılı ve kemikli olunca bebiş belli etmiyor kendini galibakaydirigubbakcemile3birden büyürse de cok catlak olur diye korkuyorumeyvahedigeldismile
ewt ben bıraktım 13.haftamdayımKızlar siz folik asit kullanımını bıraktınız mı?
ben elevit ve marincap kullanıyrm12.haftaya gelen ark.demir kansızlık için ilaç kullanıyormusunuz?
hayırlı haberlerini yarın paylaşırsın inşallah.ense kalınlığı cok iyi cıkmıs canım meraklanma yaşında cok genc bir sey cıkacagını sanmıyorumkaydirigubbakcemile5benim sonuclarda yarın cıkıyor gerginliğim hatsafhadaeyvahedigeldismilebir haftadır eşimi yiyip bitiriyorum inş.sağlıklıdır bebişim de rahatlarız biraz:Saruboceq:
buarada bende rüyamda suda doğum yaptığımı gördüm yaa.ben sezeryan düşünyrm ama bilinç altımı ne anlamadımarkadaslar ben oglumu normal dogumla dünyaya getirdim.hemde 2 saattedogumda yirtilma kendiliginden oldu ama onu o an anlamiyosunuz bile.gerci ben dogumumu suda yaptim.insallah allah kismet ederse bundada öyle düsünüyorum.dogumdan sonra dikis atildi ama zaten uyu$turucu igne vuruyolar.dikistende birsey anlamiyorsunuz.ama bebek dünyaya geldikten sonra cikip eve gelebilirdim o derece hersey yolunda gitmisti. normal dogumla agri hic birsey kalmiyor dogum sonrasinda herseyinizi kendiniz yapabiliyosunuz rahatca.herkese tavsiye ederim..
bende de bel fıtığı var normal doğumu beceremem sanırımyırtılma olyormus eveteyvahedigeldismileaslında fıtıgım olmasaydı belki bir ihtimal düşünebilirdim normal doğum..sezaryennde eve geldikten sonra cok zorluğu var gercektensenağlama
13 haftalıksın 2-3 gün bebeğin gelişimi ileridir 14. haftanda görmüştür canım seniyaa benim bundan önceki usg ye göre 12+5 ama cuma günü gittiğim de doktor 14 hafta dedi hiçbişey anlamadım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?