2011 Nisan Anneleri

sebamed günes kremi kullanıyordum ben sürekkli cok yağlı bir yapısı oluyor sebamet kremlerin catlak için iyi olabilir:uhm:bu gittigimde bende sorim en iyisifisfisfis

Aha kurabiye, kek, çikolata dedin canım çekti.
Evde Ülker'in un kurabiyesi vardı onu yiyeyim bari.
Aynı evde yapılmış gibi çok güzel tavsiye ederim. cokacimcoook

merhaba güleysacım cok sağol insallah iyi haberler veririm yarın:Saruboceq:bende elevit kullanıyorum 2 aydır sadece..bel fıtığı konusunda bir bilgim yok sormak lazım doktoraCADIARZU

sebamed günes kremi kullanıyordum ben sürekkli cok yağlı bir yapısı oluyor sebamet kremlerin catlak için iyi olabilir:uhm:bu gittigimde bende sorim en iyisifisfisfis

sor canım bakalım sana ne verecek. bitkisel birşeyler de kullansakmı acaba, sormayı unutmuşum. yani kakao yağı az badem yağı karışımı gibi. bilemiyorum:sm_confused:

Aha kurabiye, kek, çikolata dedin canım çekti.
Evde Ülker'in un kurabiyesi vardı onu yiyeyim bari.
Aynı evde yapılmış gibi çok güzel tavsiye ederim. cokacimcoook

ayy canım özür dilerim ya, canınızın isteyeceğini hiç düşünemedim. keşke örnek vermeseydim hamişleri aşerdircemakannehir

Süper anlatimkaydirigubbakcemile3:

Daha doguma cok var gerci. Onunda tartisma sirasi mutlaka gelecek.Hayirlisi bakalim

Güleysa bence bilincaltidir, ne alaka anlamadim ama ben de su epidural midir nedir. Onunla doguruyordum rüyamda:)

sor canım bakalım sana ne verecek. bitkisel birşeyler de kullansakmı acaba, sormayı unutmuşum. yani kakao yağı az badem yağı karışımı gibi. bilemiyorum:sm_confused:

ben kullanmistim kakao yagi,badem yagi,kayisi yagi,bir tane daha yag vardi 4 ünün karisimini almistim trdeyken.gerci en fazla 5,6 kere sürdüm.ama hic catlagim olmadi Allahtan insallah buda öyle gecer.ama doktorlarin dedigi ciltle alakaliymis catlaya cilde ne sürsen fayda etmiyo..

hımm kakao yagını duymamıstım ama badem yagı tüylenmeyi cogaltıyor..zaten vucüdum cok beyaz ve tüyler cok belli oluyor birde arttı hamilelikte akannehirsendede arttımı tüylenme?

valla canım ben de yapayım bari. benim önceden çatlağım vardı zaten göbek bölgemde özellikle. yine olacak büyük ihtimalle. napalım kuzucuk için katlanacağımyerimseniben

hımm kakao yagını duymamıstım ama badem yagı tüylenmeyi cogaltıyor..zaten vucüdum cok beyaz ve tüyler cok belli oluyor birde arttı hamilelikte akannehirsendede arttımı tüylenme?

Bende sanki azaldı gibi hihoyyyt
Yani başka yerde dikkatimi çekmedi ama geçen gün kuaföre bıyık aldırmaya gidecektim ki uzun zamandır gidememiştim.
Aynada bi baktım aldırmaya değeck kadar tüy yok :1shok:
Çok sevindim tabi hihoyyyt

artmazmııı hem de nasıl. sire gittiğim kız bile dikkat etti. doktora git gide yaratığa benziyorum dedimkaydirigubbakcemile3normalmiş daha göbeklerin rengi koyulaşacak yüzde de lekelenmeler olacakmış ama geçici hiçç korkma dedi.

valla canım ben de yapayım bari. benim önceden çatlağım vardı zaten göbek bölgemde özellikle. yine olacak büyük ihtimalle. napalım kuzucuk için katlanacağımyerimseniben

catlayacak cilt her türlü catlıyormus aslında..bende de var ama bacak bölgemde vardı sadece..oda kilo alıp vermekten üzüldüüğüm zaman cok cabuk ve anormal sekilde kilo verdiğim için oldu onlarda:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…