- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.781
garip bir şekilde almıyorum ama belki abur cubur hemen hemen hiç yemiyorum ne bileyim çikolata, kurabiye, kek, gofret, cips. vs. sadece yemeklerimi ve meyvelerimi yiyorum ondanmı acaba. benim boyum da kısa ama tatlım. sen uzunsun alsan bile o kadar gözükmez sen de. ben hemen top gibi olurum, yapım öylekaydirigubbakcemile3doktora sordum olmayacak yapmayacaz dedi ama moral vermek için adam nasıl engellesin yoksa çatşağı:roflol:sebamedin çatlak kremi varmış hamileler için. onu kullan dedi. ben de ona başlayacağım. ben aslında lierac ı çok duyuyordum ama sebamedi verince sesimi çıkaramadım artık, bi bildiği vardır
garip bir şekilde almıyorum ama belki abur cubur hemen hemen hiç yemiyorum ne bileyim çikolata, kurabiye, kek, gofret, cips. vs. sadece yemeklerimi ve meyvelerimi yiyorum ondanmı acaba. benim boyum da kısa ama tatlım. sen uzunsun alsan bile o kadar gözükmez sen de. ben hemen top gibi olurum, yapım öylekaydirigubbakcemile3doktora sordum olmayacak yapmayacaz dedi ama moral vermek için adam nasıl engellesin yoksa çatşağı:roflol:sebamedin çatlak kremi varmış hamileler için. onu kullan dedi. ben de ona başlayacağım. ben aslında lierac ı çok duyuyordum ama sebamedi verince sesimi çıkaramadım artık, bi bildiği vardır
sebamed günes kremi kullanıyordum ben sürekkli cok yağlı bir yapısı oluyor sebamet kremlerin catlak için iyi olabilir:uhm:bu gittigimde bende sorim en iyisifisfisfis
Aha kurabiye, kek, çikolata dedin canım çekti.
Evde Ülker'in un kurabiyesi vardı onu yiyeyim bari.
Aynı evde yapılmış gibi çok güzel tavsiye ederim. cokacimcoook
herkesi bi normal doğum korkusu sarmış. ne korkuyonuzz :icecream:
neyseciğime 4 kilo üzerinde iki doğum yapan aplacığıma göre o an öyle bir durum oluyormuş ki hmen doğurayım da ne olursa olsun diyormuşun. hoş ilk bebeğinde bir daha normal doğum mu tövbeler olsun dedi gene doğurdu. azcık hayvanlık vardır onda gerçi doğurduğunun 5. günü pazara gitmişti. önünde saygı ile eğiliyom:1closedeyes:
ayy canım özür dilerim ya, canınızın isteyeceğini hiç düşünemedim. keşke örnek vermeseydim hamişleri aşerdircemakannehir
hosgeldin hom$ooooopuyorumnanaktannasilsin?
Yok canım iyi oluyor, zaten kilo vermişim o bahaneyle yiyeyim bari:))
Sen demesen aklıma gelmeyecekti:))
sor canım bakalım sana ne verecek. bitkisel birşeyler de kullansakmı acaba, sormayı unutmuşum. yani kakao yağı az badem yağı karışımı gibi. bilemiyorum:sm_confused:
sor canım bakalım sana ne verecek. bitkisel birşeyler de kullansakmı acaba, sormayı unutmuşum. yani kakao yağı az badem yağı karışımı gibi. bilemiyorum:sm_confused:
ye canım ye yarasın bebişeopuyorumnanaktan
ben kullanmistim kakao yagi,badem yagi,kayisi yagi,bir tane daha yag vardi 4 ünün karisimini almistim trdeyken.gerci en fazla 5,6 kere sürdüm.ama hic catlagim olmadi Allahtan insallah buda öyle gecer.ama doktorlarin dedigi ciltle alakaliymis catlaya cilde ne sürsen fayda etmiyo..
Kızlar fondoten filan kullanıyor musunuz?
hımm kakao yagını duymamıstım ama badem yagı tüylenmeyi cogaltıyor..zaten vucüdum cok beyaz ve tüyler cok belli oluyor birde arttı hamilelikte akannehirsendede arttımı tüylenme?
hımm kakao yagını duymamıstım ama badem yagı tüylenmeyi cogaltıyor..zaten vucüdum cok beyaz ve tüyler cok belli oluyor birde arttı hamilelikte akannehirsendede arttımı tüylenme?
Hoşbulduk canım...Ben ve bıdığım çok iyiyiz...Sen nasılsın...
valla canım ben de yapayım bari. benim önceden çatlağım vardı zaten göbek bölgemde özellikle. yine olacak büyük ihtimalle. napalım kuzucuk için katlanacağımyerimseniben
Evet, yarasın kaydirigubbakcemile3
Hatta sana da göndereyim bu vesileyle sen de yemiş olursun. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?