- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.801
artmazmııı hem de nasıl. sire gittiğim kız bile dikkat etti. doktora git gide yaratığa benziyorum dedimkaydirigubbakcemile3normalmiş daha göbeklerin rengi koyulaşacak yüzde de lekelenmeler olacakmış ama geçici hiçç korkma dedi.
catlayacak cilt her türlü catlıyormus aslında..bende de var ama bacak bölgemde vardı sadece..oda kilo alıp vermekten üzüldüüğüm zaman cok cabuk ve anormal sekilde kilo verdiğim için oldu onlarda:sinifsinif:
Bende sanki azaldı gibi hihoyyyt
Yani başka yerde dikkatimi çekmedi ama geçen gün kuaföre bıyık aldırmaya gidecektim ki uzun zamandır gidememiştim.
Aynada bi baktım aldırmaya değeck kadar tüy yok :1shok:
Çok sevindim tabi hihoyyyt
zararlımı yoksa:uhm:ben kullanmıyorum ama normaldede cok kullanmam zaten..
bende stresten üniversitede birden anormal kilo almıştım. sonra o dönem geçince yerleşik kilo olmadığı için birden aldığım kiloyu verdim ve benim göbek çatır çatır çatladı tabiben de artık nasıl olsa var 2 eksik 3 fazla farketmez diyorum, rahata bağlıyorumkaydirigubbakcemile3
amann napalım catlarsakta bosver iyiki mayokini icat edildi:roflol:bebişin hatırası diycez artkkaydirigubbakcemile3
bence de zaten bana bir rahatlık geldi ki anlatamamkaydirigubbakcemile3artık ne kilo almamı, ne çatlayacak olmayı hiç birşeyi takmıyorum garip bir şekilde. huyumda mı değişiyor nedirkaydirigubbakcemile3
hormonnlar hayatım..en iyisini yapıyorsunyerimsenibentatlım ben cıkıyorum artık yarın inşallh hayrlı haberlerle gelirimopuyorumnanaktan
bence de zaten bana bir rahatlık geldi ki anlatamamkaydirigubbakcemile3artık ne kilo almamamı, ne çatlayacak olmayı hiç birşeyi takmıyorum garip bir şekilde. huyumda mı değişiyor nedirkaydirigubbakcemile3
bende hep catlayacagimi düsünürdüm.cildim sert cünkü ama düsündügüm gibi olmadi.hemde bütün kiloyu göbegime olamam rahmen.kaydirigubbakcemile2belli olmuyo anliyacaginiz.insallah hicbirimizde olmaz...
Moral bozmak istemem ama normal kilo alıp vermede çatlak oluşmuşsa hamilelikte de mutlaka oluşuyormuş. Yani ben bir çatlak adayıyım.
Bacaklarımda küçük küçük çatlaklar vardı.
ben öyle oldugunu düsünmüyorum.benimdekilodan dolayi kalcamin üst kisimlarinda( p...) kizliktan catlaklarim vardi.ama hamilelikte olmadi hic.seninde olmaz insallah
kızlar ben çıkıyorum, çok öpüyorum sizi ve bebişleriŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?