2011 Nisan Anneleri

ciltte leeke kısmıda cok kötü:sinifsinif:benim zaten çillerim var gerci kaydirigubbakcemile3onlr gecicide catlak ömürlükkaydirigubbakcemile3

bende stresten üniversitede birden anormal kilo almıştım. sonra o dönem geçince yerleşik kilo olmadığı için birden aldığım kiloyu verdim ve benim göbek çatır çatır çatladı tabiben de artık nasıl olsa var 2 eksik 3 fazla farketmez diyorum, rahata bağlıyorumkaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel canım ya benim her bölge arttı..yüzümdekilerde dahil gecen eşim bile söyledi:kedi:sonra öldürecektim tabiki eşimi:roflol:

bende kakao yağı badem yağı susam yağı ve jojoba yağı aldım karıştırsdım hepsini haftada 1-2 kere sürüyorum. benim bacaklarda vardı zaten çatlak. göbekte de olacak gibi geliyo bana.

amann napalım catlarsakta bosver iyiki mayokini icat edildi:roflol:bebişin hatırası diycez artkkaydirigubbakcemile3

amann napalım catlarsakta bosver iyiki mayokini icat edildi:roflol:bebişin hatırası diycez artkkaydirigubbakcemile3

bence de zaten bana bir rahatlık geldi ki anlatamamkaydirigubbakcemile3artık ne kilo almamamı, ne çatlayacak olmayı hiç birşeyi takmıyorum garip bir şekilde. huyumda mı değişiyor nedirkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bence de zaten bana bir rahatlık geldi ki anlatamamkaydirigubbakcemile3artık ne kilo almamı, ne çatlayacak olmayı hiç birşeyi takmıyorum garip bir şekilde. huyumda mı değişiyor nedirkaydirigubbakcemile3

hormonnlar hayatım..en iyisini yapıyorsunyerimsenibentatlım ben cıkıyorum artık yarın inşallh hayrlı haberlerle gelirimopuyorumnanaktan

Moral bozmak istemem ama normal kilo alıp vermede çatlak oluşmuşsa hamilelikte de mutlaka oluşuyormuş. Yani ben bir çatlak adayıyım.
Bacaklarımda küçük küçük çatlaklar vardı.

bence de zaten bana bir rahatlık geldi ki anlatamamkaydirigubbakcemile3artık ne kilo almamamı, ne çatlayacak olmayı hiç birşeyi takmıyorum garip bir şekilde. huyumda mı değişiyor nedirkaydirigubbakcemile3

bende hep catlayacagimi düsünürdüm.cildim sert cünkü ama düsündügüm gibi olmadi.hemde bütün kiloyu göbegime olamam rahmen.kaydirigubbakcemile2belli olmuyo anliyacaginiz.insallah hicbirimizde olmaz...

bende hep catlayacagimi düsünürdüm.cildim sert cünkü ama düsündügüm gibi olmadi.hemde bütün kiloyu göbegime olamam rahmen.kaydirigubbakcemile2belli olmuyo anliyacaginiz.insallah hicbirimizde olmaz...

inşallah canım ben bekliyorum zaten olmasını. olmazsa da süpriz olurzemuszemusama ne kiloyu ne çatlağı hiç takmıyorum kendime inanamıyorum, eskiden olsa yiyip bitirirdim kendimikaydirigubbakcemile3

Moral bozmak istemem ama normal kilo alıp vermede çatlak oluşmuşsa hamilelikte de mutlaka oluşuyormuş. Yani ben bir çatlak adayıyım.
Bacaklarımda küçük küçük çatlaklar vardı.

ben öyle oldugunu düsünmüyorum.benimdekilodan dolayi kalcamin üst kisimlarinda( p...) kizliktan catlaklarim vardi.ama hamilelikte olmadi hic.seninde olmaz insallah

ben öyle oldugunu düsünmüyorum.benimdekilodan dolayi kalcamin üst kisimlarinda( p...) kizliktan catlaklarim vardi.ama hamilelikte olmadi hic.seninde olmaz insallah

Aaa bunu söylediğin iyi oldu.
İnşallah dediğin gibi olur.
Çatlarsa da yapacak bir şey yok artık.
Bebiş için katlanıcaz.

kızlar merhaba nasılsınız?
ben nerdeyse bir haftadır giremiyorum nete.eşimin abisi evlenicek baya bi telaş var.
geçmişi okuyamadım nerdeyse 100 sayfa var.
neler oldu ben yokken banada anlatın kızlar.
aramıza yeni katılanlar varsa hoşgeldiniz arkadaşlar.
doktora gidicek arkadaşlarımız vardı sonuçlar ii çıkmıştır umarım.

Merhaba kızlar;
herkese güzel günler dilerim,işten çıkmamıza az kaldı,evdeki hatunlarında eşlerinin gelmesine:)
Bugün miğdemimi üşüttüm bilmiyorum ama normalde azalmasına rağmen bol bol istiğfar ettim,akşama kadar ruh gibi dolaştım işyerinde,evde olanlar evlerinin yataklarının kıymetini bilsinler:)
Kızlar ben kendimi bayağı bayaı hamile gibi hissediyorum artık,karnımda bayağı şişti,resim eklicem en kısa sürede.Çatlak bendede olmadı henüz ama sanırım çatlaklarımız 9 aya yakşırken daha belirgin olacaktır,olursada olmazsada bebişlerimizin canı sağolsun etrafta bikiniyle dolaşmıyoruz nede olsa,kocalarımızında azıcık göz zevki bozulsun bişicik olmaz:)
Kilo alımlarınız nasıl bu arada ben 2,3 kilo almışım 13+1 deyiz.

kıslarrrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidicem acep cinsiyeti bellimidir çok merak ediyorum 12. haftada öğrenen oldumu topic te hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…