2011 Nisan Anneleri

aysucuğum merhaba,
bu aralar herkesde bir düğün koşturmacası var aman dikkat et kendine,bu koşturmacada yorma kendini fazla.Berraka 3 aylık bebişini kaybetmiş ona üzüldük fazlasıyla ve etkilendik.Onun haricinde herkes doktorlarına gitti,durumlarını öğrendik,cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımız var öğrenemeyenler var yani geri kalan herkes iyi ve bildiğin gibi.

kıslarrrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidicem acep cinsiyeti bellimidir çok merak ediyorum 12. haftada öğrenen oldumu topic te hiç

ikili test için mi gidiceksin cnm?
eğer detaylı ultrasona giriceksen belki söyliyebilir.detaylı ultrasonda gözükebiliyomuş.
hayırlısı inşallah.

ikili test için mi gidiceksin cnm?
eğer detaylı ultrasona giriceksen belki söyliyebilir.detaylı ultrasonda gözükebiliyomuş.
hayırlısı inşallah.

ikili testi benim doktor yapmıyorum uzmana gönderiyor normal muayenem var yarın ikili test için başka gün gidicem doktor tarih verecek ayyy sen öğrendinmi canım

kıslarrrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidicem acep cinsiyeti bellimidir çok merak ediyorum 12. haftada öğrenen oldumu topic te hiç

Canım bazı doktorlar tecrübelerine dayanarak söylüyorlar ama bazılarıda kesinleşmesini bekliyor.Ben 13 haftalık gittim erkek gibi dedi sadece ama siz yinede kendinizi heveslendirmeyin kesinlik yok dedi,Hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder:ecrin_bebek:

kızlar buaralar benim rahmimde ince ince sızılar sancılar oluyor acaba bebek artık yukarı doğru çıkmaya başladığı içinmi oluyordur bana öle geliyor ama sizdede oluyormu?buarada bende çatlak maduru biriyim kalça ve bacak kısımlarımda var.doktoruma gittiğimde bu lieracı yazmasını isticem bana belki sigortadan yararlanıp daha uyguna alabılırız 63 tl az değil yani bırde tek tüpde yeterli olmuyormuş kızlar...

çok saol cnm bilgilendirdiğin için.ben fazla koşturmuyorum aslında ama genede giremedim nete.inşallah bundan sonra giricem telaş bitti sayılır.
bende göbüşümün resmini ekleyemedim çekiyimde ekliyim bugün.

BERRAKA arkadaşım çok üzüldüm rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı bi melek gönderir sana.

canım ben 11.haftamda doktor %90 kız dedi 2li test için gitmiştik 4 boyutlu ultrasonda bakmıştı bebişimize sanırım makınenın kalıtesınden dolayı çok net %90 kız dedi direk.bızde baya heveslendik kız istediğimiz için inşallah bu orandan sonra erkeğe dönmez allah büyük....

cnm çok saol bilgilendirdiğin için.ben fazla koşturmuyorum ama genede giremedim pek nete.

BERRAKA arkadaşım çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla bir melek nasib eder sana.

kızlar ya yine geç kalktım die sadece yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum...acaba bu gittiğimde doktorum banada cinsiyet söylermi..bizim makineler süper... belki görmüştür doktorumda bu sefer emin olmayı beklemiştir...bakalım..

mrb kızlar
esrayagmur dr ınatcı degılse soyler benımkı soylemıyor başka dr soyledı.zaten şimdı cınsel organları oluşmazmış bacak boşlugundan anlaşılırmış.
bırde kızlar ıkılı sonucum çok şukur ıyı çıktı deger 50nın altında olunca erkek bılıyordum ben benım drda demıştı duşuk olunca erkek bıde ben uzamn tvde doktorumun konşmasını dınlemıştım.ben sordum telefonda deger 50nın altı dedı bu durumda erkekmı dedım soylemdı yıne.başka dr da ultrasondan baktı kız dedı

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..üşütmemeye çalış kendini..bu havalarda çok dikkat etmek lazım..
çatlaklara ne yaparsak yapalım boş aslında,eğer genetikte varsa kaçınılmaz :bbo:
bende şuana kadar 2kilo aldım tam bugün sabaha göre,son ultrasona göre de 14+3 deyiz
bu vitaminlerde kilo alımını tetikliyor sanırım kızlar,iştah açma gibi etkisiyleecokacimcoook

Canım ya benim de bir arkadaşım hamilelikte badem yağı kakao yağı ve zeytinyağı karışımı sürmüştü 3. aydan sonra ve sürekli, 40 gün önce doğum yaptı be inanırmısınız küçücük bi çatlak bile yok, ben de aldım bu yağları ama işe gidip gelmekten uygulayamadım bide kakao yağı katı yağ gibi onu nasıl sürücem bilemedim ama bence denemeye değer

merhabalar anne adayları nasılsınız evde yemek yapmakta zorlanan varmı? zor geçiyor bu dönem umarım kısa sürer

Merhaba fgüney yemek yapmakta zorlanan derken mide bulantısını kastediyorsan ben de hiç olmadı birçok kişiden duydum ama yemek yapamayan yaptığı yemeği yiyemeyen ve evde yemek yapılmasına dayanamayanları ama ben de hiçbirşeye karşı mide bulantıları olmaadı bende sabah bulantıları çok fazla her sabah midem bulanır kahvaltı bile yapamıyorum ama sadece sabahları

cnm çizelge neden yapmadın? istersen yardımcı olalım...hamilelik çizelgesi

cnm çok saol bilgilendirdiğin için.ben fazla koşturmuyorum ama genede giremedim pek nete.

BERRAKA arkadaşım çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla bir melek nasib eder sana.

berraka ya bende çok üzüldüm canım en kısa zamanda allah kucağını doldursun

canım hoşgeldin iyiyiz valla biz büyüyoruz si nasılsınız bakıyım :)))

aman yorma kendini bu ara ayakata kalınca bel ağrılarıo luyor bende dikkat ediyoruym vede yorgunluk geçmedi henuz erkenden uykum geliyor aklinialirimsmile

cnm gözünaydın testin ii çıkmış.
bende 2li testte beta hcg 50 nin altında olursa erkek diye biliyorum bendede öyle çıktı.benim sonucun 25 ti ve doktor ultrasonda bebeğime erkek dedi.ama bu kesin böle olcak diye bişi yok.
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

bende iyiyim cnm miniğimde iyi.büyümeye devam :)16. haftaya girdik artık.
evet ayakta durmak çok fena bel ağrısı yapıyo.bende zaten gebelikten öncede vardı.şimdi daha şiddetli.
yarın bende bi hastaneye daha kontrole gidicem miniğimi görücem inşallah.hemde hastaneye bakıcam nasıl diye.çok özledim oğluşumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…