- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.821
kızlar merhaba nasılsınız?
ben nerdeyse bir haftadır giremiyorum nete.eşimin abisi evlenicek baya bi telaş var.
geçmişi okuyamadım nerdeyse 100 sayfa var.
neler oldu ben yokken banada anlatın kızlar.
aramıza yeni katılanlar varsa hoşgeldiniz arkadaşlar.
doktora gidicek arkadaşlarımız vardı sonuçlar ii çıkmıştır umarım.
kıslarrrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidicem acep cinsiyeti bellimidir çok merak ediyorum 12. haftada öğrenen oldumu topic te hiç
ikili test için mi gidiceksin cnm?
eğer detaylı ultrasona giriceksen belki söyliyebilir.detaylı ultrasonda gözükebiliyomuş.
hayırlısı inşallah.
kıslarrrrrrrrrrrrrr
yarın doktora gidicem acep cinsiyeti bellimidir çok merak ediyorum 12. haftada öğrenen oldumu topic te hiç
aysucuğum merhaba,
bu aralar herkesde bir düğün koşturmacası var aman dikkat et kendine,bu koşturmacada yorma kendini fazla.Berraka 3 aylık bebişini kaybetmiş ona üzüldük fazlasıyla ve etkilendik.Onun haricinde herkes doktorlarına gitti,durumlarını öğrendik,cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımız var öğrenemeyenler var yani geri kalan herkes iyi ve bildiğin gibi.
Canım bazı doktorlar tecrübelerine dayanarak söylüyorlar ama bazılarıda kesinleşmesini bekliyor.Ben 13 haftalık gittim erkek gibi dedi sadece ama siz yinede kendinizi heveslendirmeyin kesinlik yok dedi,Hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder:ecrin_bebek:
aysucuğum merhaba,
bu aralar herkesde bir düğün koşturmacası var aman dikkat et kendine,bu koşturmacada yorma kendini fazla.Berraka 3 aylık bebişini kaybetmiş ona üzüldük fazlasıyla ve etkilendik.Onun haricinde herkes doktorlarına gitti,durumlarını öğrendik,cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımız var öğrenemeyenler var yani geri kalan herkes iyi ve bildiğin gibi.
Merhaba kızlar;
herkese güzel günler dilerim,işten çıkmamıza az kaldı,evdeki hatunlarında eşlerinin gelmesine:)
Bugün miğdemimi üşüttüm bilmiyorum ama normalde azalmasına rağmen bol bol istiğfar ettim,akşama kadar ruh gibi dolaştım işyerinde,evde olanlar evlerinin yataklarının kıymetini bilsinler:)
Kızlar ben kendimi bayağı bayaı hamile gibi hissediyorum artık,karnımda bayağı şişti,resim eklicem en kısa sürede.Çatlak bendede olmadı henüz ama sanırım çatlaklarımız 9 aya yakşırken daha belirgin olacaktır,olursada olmazsada bebişlerimizin canı sağolsun etrafta bikiniyle dolaşmıyoruz nede olsa,kocalarımızında azıcık göz zevki bozulsun bişicik olmaz:)
Kilo alımlarınız nasıl bu arada ben 2,3 kilo almışım 13+1 deyiz.
geçmiş olsun canım..üşütmemeye çalış kendini..bu havalarda çok dikkat etmek lazım..
çatlaklara ne yaparsak yapalım boş aslında,eğer genetikte varsa kaçınılmaz :bbo:
bende şuana kadar 2kilo aldım tam bugün sabaha göre,son ultrasona göre de 14+3 deyiz
bu vitaminlerde kilo alımını tetikliyor sanırım kızlar,iştah açma gibi etkisiyleecokacimcoook
merhabalar anne adayları nasılsınız evde yemek yapmakta zorlanan varmı? zor geçiyor bu dönem umarım kısa sürer
Merhaba fgüney yemek yapmakta zorlanan derken mide bulantısını kastediyorsan ben de hiç olmadı birçok kişiden duydum ama yemek yapamayan yaptığı yemeği yiyemeyen ve evde yemek yapılmasına dayanamayanları ama ben de hiçbirşeye karşı mide bulantıları olmaadı bende sabah bulantıları çok fazla her sabah midem bulanır kahvaltı bile yapamıyorum ama sadece sabahları
cnm çok saol bilgilendirdiğin için.ben fazla koşturmuyorum ama genede giremedim pek nete.
BERRAKA arkadaşım çok üzüldüm inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla bir melek nasib eder sana.
kızlar merhaba nasılsınız?
ben nerdeyse bir haftadır giremiyorum nete.eşimin abisi evlenicek baya bi telaş var.
geçmişi okuyamadım nerdeyse 100 sayfa var.
neler oldu ben yokken banada anlatın kızlar.
aramıza yeni katılanlar varsa hoşgeldiniz arkadaşlar.
doktora gidicek arkadaşlarımız vardı sonuçlar ii çıkmıştır umarım.
mrb kızlar
esrayagmur dr ınatcı degılse soyler benımkı soylemıyor başka dr soyledı.zaten şimdı cınsel organları oluşmazmış bacak boşlugundan anlaşılırmış.
bırde kızlar ıkılı sonucum çok şukur ıyı çıktı deger 50nın altında olunca erkek bılıyordum ben benım drda demıştı duşuk olunca erkek bıde ben uzamn tvde doktorumun konşmasını dınlemıştım.ben sordum telefonda deger 50nın altı dedı bu durumda erkekmı dedım soylemdı yıne.başka dr da ultrasondan baktı kız dedı
canım hoşgeldin iyiyiz valla biz büyüyoruz si nasılsınız bakıyım :)))
aman yorma kendini bu ara ayakata kalınca bel ağrılarıo luyor bende dikkat ediyoruym vede yorgunluk geçmedi henuz erkenden uykum geliyor aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?