- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.841
evet benim doktorumda 12.haftadan sonra elevit verdi..birde benim kansızlıktan ötürü
demir hapı verdi,günde 1 er tane içiyorum..birde kasılmalar ve kramplar için magnezyum verdi..
ben önceleri folik asit kullanıyordum 2 hafta önce doktorum elevite başla foliği kes dedi. 12+2 yim
mrb kızlar
esrayagmur dr ınatcı degılse soyler benımkı soylemıyor başka dr soyledı.zaten şimdı cınsel organları oluşmazmış bacak boşlugundan anlaşılırmış.
bırde kızlar ıkılı sonucum çok şukur ıyı çıktı deger 50nın altında olunca erkek bılıyordum ben benım drda demıştı duşuk olunca erkek bıde ben uzamn tvde doktorumun konşmasını dınlemıştım.ben sordum telefonda deger 50nın altı dedı bu durumda erkekmı dedım soylemdı yıne.başka dr da ultrasondan baktı kız dedı
canım hoşgeldin iyiyiz valla biz büyüyoruz si nasılsınız bakıyım :)))
aman yorma kendini bu ara ayakata kalınca bel ağrılarıo luyor bende dikkat ediyoruym vede yorgunluk geçmedi henuz erkenden uykum geliyor aklinialirimsmile
bende iyiyim cnm miniğimde iyi.büyümeye devam :)16. haftaya girdik artık.
evet ayakta durmak çok fena bel ağrısı yapıyo.bende zaten gebelikten öncede vardı.şimdi daha şiddetli.
yarın bende bi hastaneye daha kontrole gidicem miniğimi görücem inşallah.hemde hastaneye bakıcam nasıl diye.çok özledim oğluşumu.
hnk cnm........ nasılsın?
canım bizimde daha 15 gunumuz var kontrole . 28 ekimde 4 lü test yapılacak benim dr um 2 li ve 3 lü test yapmıyor direk 4 lü test ense kalınlıgımızda iyi çıkmıstı şükür . bol bol bak oğlusuna canım bende kızımı çok özledim hep konusuyorum onunla :roflol:
canım çok saol sen nasılsınn:))
iyidir Fadimecim sen nasılsın? Kızlar siz nasılsınız?
Ya ben ufaktan hissediyorum bebişimin içimde kıpırdandığını sanırım.Elimle değil ama ; öyle ani hrekette falan hele resmen tepik atıyor sıpa :)) Gaz falan değil sanırım dönüyor bebiş içerde yer bol tabi :) sizde var mı bu durum???
KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?
KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?
cumartesi günü canım 3lü test yapılcak ve nasipse öğrencez cinsiyetini.Senin ne zamandı kontrolün?teşekkürler canım bende iyiyim.arada boğaz ağrısı falan oluyor o zamanda pastil alıorum biraz rahatlatıyor..
anım artık hissetmeye başlaman normal bende ufaktan ufaktan çok hafif seyirmeler oluyor.ilerki aylarda ciddi ciddi tekmelere maruz kaalcaz:))senin bu hafta kontrolün var değilmi hangi gün?
Esracım yalnız değilsin bu konuda sanırım evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alana kadar kurtulamıycaz bu tedirginliklerden ama dozunu az seviyede tutmakta hayır var bebişlerin sağlığı için.Ben şimdiden hamilelik kabuslarına başladım ya rüyalarımda erken ama bilmiyorum huzursuzum bu aralar...KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?
kızlar ayrıca metin altındaki haftalık takvimi hangi siteden indirdiniz
KIZLAR HERKESE SELAMLAR..
benim hala endişelerim devam ediyor,yakın bir arkadaşım pskoloğa gitmemi söyledi,çok yıpratıyormuşum kendimi.2li testten sonra resmen kaydım kızlar.dr sonuç iyi ama 3lü testten sonra karar vericez ileri tetkik yapıp yapmamaya dedi ya benim bittiğim an o an oldu.ikili test 1:162 kombine risk 1:894 çıktı.hangisi baz alınıyor anlamadım.162 250 nin altında oluyor diğeri de yüksek.ense saydamlığı 1.3 mm çıkmıştı.inanın çok kötü günler geçiriyorum,kendimi rahatlatamıyorum.3lü testte kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.hep olumsuzluk düşünmekten etrafımı da sıktım.
benim durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?