2011 Nisan Anneleri

evet benim doktorumda 12.haftadan sonra elevit verdi..birde benim kansızlıktan ötürü
demir hapı verdi,günde 1 er tane içiyorum..birde kasılmalar ve kramplar için magnezyum verdi..

ben önceleri folik asit kullanıyordum 2 hafta önce doktorum elevite başla foliği kes dedi. 12+2 yim

Teşekkürler kızlar. Demek ki doğru hatırlıyorum. 12. haftadan sonra elevite başladım zaten. Kan hapı da almak gerekiyor aslında. Kan depolarım henüz iyi gibi ama sonrasında problem olmaması için şimdiden başlamakta fayda var. Artık dr gibi oldum:)) O da aynını verecek bu hafta sonu.

Canım benim kızımda da 28 çıkmıştı. O bir gösterge değil. Dün deli gibi forumlardaki takvimlere yöntemlere baktım. 7-8. haftadaki ultroson görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek oluyormuş. Artık bilmem ne derece doğru.

Benim de hala uykum var ve midem bulanıyor. Bugün yine fenaydım bir ara. 16. haftadan önce geçmeyecek galiba.

canım bizimde daha 15 gunumuz var kontrole . 28 ekimde 4 lü test yapılacak benim dr um 2 li ve 3 lü test yapmıyor direk 4 lü test ense kalınlıgımızda iyi çıkmıstı şükür . bol bol bak oğlusuna canım bende kızımı çok özledim hep konusuyorum onunla :roflol:

şükür bulantılar geçti uykumda 12. haftadan sonra arttı :dance:

Benim de hala uykum var ve midem bulanıyor. Bugün yine fenaydım bir ara. 16. haftadan önce geçmeyecek galiba.[/QUOTE]

aslında benimde kendi doktorumda kontrolüme daha var.ayın 21 inde.ama ben başka bi hastaneye gidicem.benim 2li testim yapıldı.21 inde gittiğimde 3 lü testim yapılcak öle söyledi doktorum.
bende çok konuşuyorum oğlumla bide hissetmeye başlayabilirsem çok mutlu olucam.18 - 20. haftalarda hissedilebiliyomuş.daha en az 2 haftam var.bakalım ilk ne zaman hissedebilicem.

iyidir Fadimecim sen nasılsın? Kızlar siz nasılsınız?
Ya ben ufaktan hissediyorum bebişimin içimde kıpırdandığını sanırım.Elimle değil ama ; öyle ani hrekette falan hele resmen tepik atıyor sıpa :)) Gaz falan değil sanırım dönüyor bebiş içerde yer bol tabi :) sizde var mı bu durum???

teşekkürler canım bende iyiyim.arada boğaz ağrısı falan oluyor o zamanda pastil alıorum biraz rahatlatıyor..
anım artık hissetmeye başlaman normal bende ufaktan ufaktan çok hafif seyirmeler oluyor.ilerki aylarda ciddi ciddi tekmelere maruz kaalcaz:))senin bu hafta kontrolün var değilmi hangi gün?

KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?

KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?

insallah bir an önce atarsin canim.seni bilmiyorum ama arkadasim ben 9 ay zor atarim takii bebi$imi elime alana kadar.bilmiyorumkismile

KIZLAR HERKESE SELAMLAR..
benim hala endişelerim devam ediyor,yakın bir arkadaşım pskoloğa gitmemi söyledi,çok yıpratıyormuşum kendimi.2li testten sonra resmen kaydım kızlar.dr sonuç iyi ama 3lü testten sonra karar vericez ileri tetkik yapıp yapmamaya dedi ya benim bittiğim an o an oldu.ikili test 1:162 kombine risk 1:894 çıktı.hangisi baz alınıyor anlamadım.162 250 nin altında oluyor diğeri de yüksek.ense saydamlığı 1.3 mm çıkmıştı.inanın çok kötü günler geçiriyorum,kendimi rahatlatamıyorum.3lü testte kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.hep olumsuzluk düşünmekten etrafımı da sıktım.
benim durumda olan var mı?

cumartesi günü canım 3lü test yapılcak ve nasipse öğrencez cinsiyetini.Senin ne zamandı kontrolün?
Esracım yalnız değilsin bu konuda sanırım evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alana kadar kurtulamıycaz bu tedirginliklerden ama dozunu az seviyede tutmakta hayır var bebişlerin sağlığı için.Ben şimdiden hamilelik kabuslarına başladım ya rüyalarımda erken ama bilmiyorum huzursuzum bu aralar...

skorpion74 cnm ya hani bişey konuşmuştuk ya seninle.. bu bebek yukarı çıkıyo falan demiştin...neydi tam olarak anlatsana..int nasıl detaylı bilgi alabilirim

selam arkadasim icini ferah tut.ben hic anlamiyorum o testten benimkinin sonucu doktoruma gitti arayip sorduk güzel cikti sonuclari dedi.senin yasin kac ki?1.3 mm iyi bir sonuc sadece onu biliyorum.sizin orda 3 lü test var bizim burda oda yok( sen yinede sakin olmaya calis elinden geldigi kadar..Allah büyük dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…