- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #8.861
skorpion74 cnm ya hani bişey konuşmuştuk ya seninle.. bu bebek yukarı çıkıyo falan demiştin...neydi tam olarak anlatsana..int nasıl detaylı bilgi alabilirim
slm cnm nasılsın? çok heycanlıyım yaf
cnm bende burdan sürekli kontrol ediyorum... hayırlısı cnm inş. ya dicek bişey bulamıyorumda yarın bakalım ne olcak..
KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?
KIZLAR HERKESE SELAMLAR..
benim hala endişelerim devam ediyor,yakın bir arkadaşım pskoloğa gitmemi söyledi,çok yıpratıyormuşum kendimi.2li testten sonra resmen kaydım kızlar.dr sonuç iyi ama 3lü testten sonra karar vericez ileri tetkik yapıp yapmamaya dedi ya benim bittiğim an o an oldu.ikili test 1:162 kombine risk 1:894 çıktı.hangisi baz alınıyor anlamadım.162 250 nin altında oluyor diğeri de yüksek.ense saydamlığı 1.3 mm çıkmıştı.inanın çok kötü günler geçiriyorum,kendimi rahatlatamıyorum.3lü testte kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum.hep olumsuzluk düşünmekten etrafımı da sıktım.
benim durumda olan var mı?
cnm gözünaydın testin ii çıkmış.
bende 2li testte beta hcg 50 nin altında olursa erkek diye biliyorum bendede öyle çıktı.benim sonucun 25 ti ve doktor ultrasonda bebeğime erkek dedi.ama bu kesin böle olcak diye bişi yok.
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Hareketlerini hissettiğinde geçecek hepsi. Ben de aynen senin gibiydim. O kadar içime yer etmiş ki bu hamileliğimde ilk 10 hafta her tuvalette lekelenme var mı diye baktım durdum. O heyecan insanın içine işliyor.
inş cnm.. doktorum 14.hftdan sonra rahatlıcaksın dedi ama...sağol desteğin için cnm...
Teşekkürler kızlar. Demek ki doğru hatırlıyorum. 12. haftadan sonra elevite başladım zaten. Kan hapı da almak gerekiyor aslında. Kan depolarım henüz iyi gibi ama sonrasında problem olmaması için şimdiden başlamakta fayda var. Artık dr gibi oldum:)) O da aynını verecek bu hafta sonu
Canım benim kızımda da 28 çıkmıştı. O bir gösterge değil. Dün deli gibi forumlardaki takvimlere yöntemlere baktım. 7-8. haftadaki ultroson görüntüsünde sağa yakınsa kız sola yakınsa erkek oluyormuş. Artık bilmem ne derece doğru.
Benim de hala uykum var ve midem bulanıyor. Bugün yine fenaydım bir ara. 16. haftadan önce geçmeyecek galiba.
merhaba güleysacım cok sağol insallah iyi haberler veririm yarın:Saruboceq:bende elevit kullanıyorum 2 aydır sadece..bel fıtığı konusunda bir bilgim yok sormak lazım doktoraCADIARZU
ewt canım ya olabilir.bilinçaltıdır mutlaka.üstelik dr.denize giriyor denizde doğum yaptırıyor sağlıcakla hayırlı salih evlatlarımız olsundaSüper anlatimkaydirigubbakcemile3:
bugün dr.dan sonra hemen bize haber ver canım inşallah hayırlı heberlerle gelirsin.
Daha doguma cok var gerci. Onunda tartisma sirasi mutlaka gelecek.Hayirlisi bakalim
Güleysa bence bilincaltidir, ne alaka anlamadim ama ben de su epidural midir nedir. Onunla doguruyordum rüyamda:)
bende bedem yağı ve kakao başlamayı düşünüyrm.jansons baby bebek yağıda çok iyiymiş.buarada doğal şeyler kullanmak daha ii bence sebamed falan yinede kimyasalbende kakao yağı badem yağı susam yağı ve jojoba yağı aldım karıştırsdım hepsini haftada 1-2 kere sürüyorum. benim bacaklarda vardı zaten çatlak. göbekte de olacak gibi geliyo bana.
beennnn çok zorlanıyorum.nefret ediyorum evde yapmaktan.üstelik yaptığım şeyden tiksiniyorum.biri temizce yapsa hazır önüme indirse yerim :)merhabalar anne adayları nasılsınız evde yemek yapmakta zorlanan varmı? zor geçiyor bu dönem umarım kısa sürer
benimde halen uykum geliyor geçmedi hiçbu sayfa baya ilerlemiş maşallah ya..kızlar ve esracım merhaba..ben fazla takılamıyorum..kendimi çok halsiz hissediyorum ve hala çok uykum oluyor..ama allaha şükür diğer bütün şikayetlerim geçti..neyse görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?