2011 Nisan Anneleri

KIZLAR.....ya ben nezaman atıcam üstümden bu tedirginlikleri...acaba bebeğimin kalbi durdumu yok lavaboya gidince leke görcemmi..aman hasta olmim falan filan... BALKUPUM YAW NAPİN SEN?

Hareketlerini hissettiğinde geçecek hepsi. Ben de aynen senin gibiydim. O kadar içime yer etmiş ki bu hamileliğimde ilk 10 hafta her tuvalette lekelenme var mı diye baktım durdum. O heyecan insanın içine işliyor.

Canım ya boşuna endişe ediyorsun. Burun kemiği varsa ense kalınlığı normalse ikili teste takılma hiç. Halamda 1/7 çıkmıştı. Daha ötesi var mı bunun? Sağlıklı kızı var. O test saçma sapan bişey bence. Zaten yurtdışında yapmıyorlarmış

tşk ederım canım.benımde kafam karıştı doktoruma sormuştum evt demıştı gercı benım dr solemedı cınsıyetı ama degışırsede uzulurum.amın canım hepımız saglıcakla kucagımıza alırız ınş

uzman tvdede ızledım ben benım drum anlatıyordu yıne kaan kocatepe bakalım o ne dıcek.demekkı bu da gosterge değil dogru dıyosun.bıde eskıler sagdaysa erkek soldaysa kız dıyolar ben sagda hıssedıyorum ama kız

bu sayfa baya ilerlemiş maşallah ya..kızlar ve esracım merhaba..ben fazla takılamıyorum..kendimi çok halsiz hissediyorum ve hala çok uykum oluyor..ama allaha şükür diğer bütün şikayetlerim geçti..neyse görüşürüz..

beni kimse önemsememiş listeyede eklenmemişim kaç gün önceden yazdım mesajımı.bu arada kimse ilgilenmiyor :) ama söyliim 2 li testimin ultrason kısmında doktor büyük ihtimalle erkek dedi bebikime. ense kalınlığında da sorun olmadığı söylendi ama testimin sonucunu yarın alacağım..

merhaba güleysacım cok sağol insallah iyi haberler veririm yarın:Saruboceq:bende elevit kullanıyorum 2 aydır sadece..bel fıtığı konusunda bir bilgim yok sormak lazım doktoraCADIARZU
ewt canım ya olabilir.bilinçaltıdır mutlaka.üstelik dr.denize giriyor denizde doğum yaptırıyor sağlıcakla hayırlı salih evlatlarımız olsunda
bende kakao yağı badem yağı susam yağı ve jojoba yağı aldım karıştırsdım hepsini haftada 1-2 kere sürüyorum. benim bacaklarda vardı zaten çatlak. göbekte de olacak gibi geliyo bana.
bende bedem yağı ve kakao başlamayı düşünüyrm.jansons baby bebek yağıda çok iyiymiş.buarada doğal şeyler kullanmak daha ii bence sebamed falan yinede kimyasal
merhabalar anne adayları nasılsınız evde yemek yapmakta zorlanan varmı? zor geçiyor bu dönem umarım kısa sürer
beennnn çok zorlanıyorum.nefret ediyorum evde yapmaktan.üstelik yaptığım şeyden tiksiniyorum.biri temizce yapsa hazır önüme indirse yerim :)
benimde halen uykum geliyor geçmedi hiç

günaydın kızlar nasılsınız
bende bugün iyi hissediyorum kendimi akşam 7 de yatarsam ii oluyormuş :)))))
işe iyi geldim.
ben ne kadar nazlıyım ya sizler mutfağa giriyormuşunuz ben giremiyorum ilerde bazı sebze meyveyle aram bozulmasın diye:))

bir arkdaş lierac ı doktora yazdırmayı düşündüğünü söylemiş inşallah yazdırılıyordur ama bence
yazmaz çünkü o krem özel bişey yani ilaç niyetiylle satılmıyor bana yazmamıştı..
63 tl eczanelerm bursa da kağan parfümeride 56 LİRA yaa satıyor peşin paraya....aldınmı.
daha başlamadım çünkü sabah sıfır bir göbek akşam davul gibi olan bir göbek mevcut şu an
1 ay sonra Allah nasip ederse kullanmaya başlayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…