2011 Nisan Anneleri

ben beşiktaşda oturuyprum cnm...eşimin akrabasının dükkanı var bunları satan... dio bissürü model var die...ama 3 tekerlekli istiyorum hoşuma gidiyo benim... bakalım
tanıdık olunca istediğini siparişte verirsin bütün model ve markaları görmek için haşim işcan güzel bi yer .bu sitesini verdiğin ayhan çocukda orada zaten oradanda bakabilirsin .benim içinde ağırlığı çok önemli zaten bel fığım var ana kucağı hafif olsun diyorum .

okuldan bir arkadaşım geçen Perşembe amniyosentez yaptırdı çok şükür sorunsuz geçmiş eskiden ölümle sonuçlanıyo derlerdi ama artık herşey çok gelişmiş durumda.öncelikle bunla ilgili ön yargınızı giderin bence canım.2.olarak elbette bebeği aldırıp aldırmamak size kalmış ama doktorun dediği gibi tedavisi mümkün yada ne bileyim doğumda acil müdahele gerektirecek bir durumsa bunun vebalini nasıl üstleneceksiniz herşeyi akışına bırakarak??? bencede arkadaşların dediği gibi detaylı ultrason yaptır öncelikle Allahım yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin kuzunuz inşallah...
AH Esra ah bacım bu kaynanalar hep aynı herhalde.birer kaynana adayı olarak geleceğimizden korkuyorum bizlerde birer kaynanatöre dönüşecekmiyiz acaba diyerek bizimkiler 1 ay durduda noldu yanımda.hergün başladılar yok evimizi özledik,yok torunlar bizi özlemş çağırıyorlar diye.sonra dedik hadi gidin, iyiyim ben.bu kez ne deseler beğenirsin "İşiniz bitti bizi postalıyorsunuz" ay ölür müsün öldürür müsün ???
canım ben mother care de gördüm ama çok pahalı geldi bana.esranın dediği gibi kırtasiye tarzı yerlere bakmak lazım.
canım bende de kronikleşti resmen. minoset alınabilir hamilelikte deniyor ama ben direncem son noktaya kadar

bebek arabası konusunda bende fikrimi söylemek istiyorum. önce bende 3 tekerlekli almak istiyordum daha hoşuma gidiyordu ama çift yönlü olmadığı için bunlar vazgeçtim.ilk aylarda yüzünün bana dönük olmasını isterim kusar musar bişi olur bende ikidebir yukardan bakmaktansaa çiftyönlü almak daha mantıklı geldi.yaz bebeği olucak dısarı cıkarabılıcez gezdırmeye küçükte olsa.

Son düzenleme:

evet sana sormustum..

canım kusura bakma internete bişi oldu sonrada açamadım bir daha.. canım rutin taş düşürdüğüm için haftalık idrar tahlili ve 15 te birde kan tahlili yapılıyor bana çünkü lökositim çok yüksek çıkıor bide düşük şeker sorunum var ama o bu sefer iyi çıkmış maaşallah. sedimantasyon yüksek sanırım romatizmal bişi..

ya kızlr bn burda benm yegeni sewyrm 4 aylık maaşll da iri biraz kaldrp duryrm ya bişey olur mu szce?hatta su an kucagmda

canım bişi olmaz merak etme ben eşimin 3 yasındaki yegenini araba koltuguna oturtmak indirmek için mecburen kaldırıyorum bazen sen yine de dikkat et ama..

canım çok güzel düşünmüşssn bencede bende çift yönlü düşünüyorum o yüzden.

slm kızlar şimdi geldim ne var ne yok? biraz geçmişe bakim ne kaynatmışsınız :) benim haylaz hala uyumadı sinirimin son raddesindeyim valla

esracığım naber cnm iyisindir umarım bayağıdır görüşemedik nasıl oldun gezebiliyorsun sanırım artık ohh vvalla ne güzel sana iyi gezmeler cnm dikkat et kendine...

haha evet cnm azcık azcık geziyorum günde 30 dak ayaktayım iyiyim çok şükür ya vallahi.. bugünlere geldik çok şükür...evet görüşemiyoduk cnm..sen nasılsın?

haha evet cnm azcık azcık geziyorum günde 30 dak ayaktayım iyiyim çok şükür ya vallahi.. bugünlere geldik çok şükür...evet görüşemiyoduk cnm..sen nasılsın?

iyi ne güzel yavaş yavaş iyicene ayaklanırsın artık ben iyim arada bir göbek deliğinin orda batmalarım oluyorum neden bilemiyorum doğru düzgün benimde bişey yaptığım yok eşim saolsun siz iyi olun yeterki istersin bütün gün yat dinlen diyor ama sıkılıyor insan dr daha gitmedim ara ara bebişi hissediyorum bazen yattığım tarafa konuşlanıyor ben yönümü değiştirene kadar rahat bırakmıyor valla bi gece hatta eşime dedim beyfendiye bak şimdiden parmağında oynatıyor kerata diye:) çok şükür inşallah bebişiminde sağlığı iyidir bu arada sen gittinmi hiç dr?

ay bende bu gün bi yoğunluk hissettim bi tarafa toplanmış bi ağırlık verdiki anlatamam..yada tekme atıyo anlamadığım için öyle hissediyorum ben gittim cnm geçen perşembe... bebişim çok iyiydi 135 ve 13 cm di...çok inatçı ya bambaşka bişi..cuma yine gidicem şu sebebten muayene-kontrol ya 120 lira para veriyoz her gittiğimizde..değerlendirmek için gidicez bayram girince biraz erken oldu... bide rahim ağzına baktırıcam cnm...

slm cnm...hala sıpa senlemi uğraşıyo...kalk pc başından o girsin foruma hihi

ay cnm zaten 8den berio pcde valla sinirim geçsinde yeterki o sussun diye ama yok inat gelip gidip sarıyor.1saattir sallıyorum inat etti uyumuyor tepin tepin zorla kaldırttı kendini salıncaktan..dibimden ayrılmıyor çıldırcam bugün valla ,bi uyusada rahat etsem..gerim gerim gerildim ajda pekkan oldum yani burda

ay ne güzel ya görmüşsün bebişini bi ben bukadar uzun zamandır göremedim herhalde ya bende bayram öncesi müsait bir dr bulup gideyim bari olmaycak böyle dr değiştirmiyim dedim hiç gitmedim ama 30 kasım a dünya kadar zaman var daha dayanamıycam bu arada evt cnm tam tarif ettiğin gibi yoğunluk hissi oluyor ya bide bnm kafamı kurcalatan bişey var sana sorayım bari:) bnm sat 07.07 yani bugun 17+6 yız ama 17+1 den itibaren 18. hafta sayılıyor diye biliyorum ben sağlık ocağındaki hemşire hyr 17 haftadasın dedi nettenden uzman tv var ordan baktım orda da bnm dediğm gibi söylüyor ama senin bi fikrin varmı cnm?

aynıyız anam aynı...anamıoza geliriz burda bi deli abim...nere gitsen bi dert buluyo seni... kastı var bunların bana...iki dak gerilen biriyim...allah akıl versin.. bizlere

cnm senin dediğin gibi..18. haftadayız... bu şuna benziyo 22 yaş tam olup 23 ten gün almak gibi... 18.hafta---17+0 ve 17+6

:90:
cnm senin dediğin gibi..18. haftadayız... bu şuna benziyo 22 yaş tam olup 23 ten gün almak gibi... 18.hafta---17+0 ve 17+6

tmm cnm saol ay sağlık ocağına gidince dr ne güldü benle benim mesleğim hemşirelik kadınhastalıkları doğum ve aile planlama departmanlarında yıllarca çalıştım dr diyorki terzi kendi söküğünü dikemez gerçektende inanın öyle normalde hep bu hesaplamaları ben yapardım oturup dakikalarca anlatırdım hamile bayanlara ama sıra kendime geldimi bişey bilmiyorum hep arkadaşlarım falan anlatırda inanmazdım çok kötü ve sinir bozucu bir durum:)görümcem eltilerim ve diğer tanıdıklar falan hamileyken hafta hafta anlatırdım bebek gelişimini falan sen nerden biliyorsun ya hissettiklerimizi birebir söylüyorsun bize sanki önceden 5-10 sefer hamile kalmış gibisin derlerdi gülerdik şimdi ben onlara soruyorm biz nerden bilelim bizi bilgilendiren sendin diyorlar:)) eh napalım bizde netten okuya okuya dinleye dinleye bilgilendiriyoruz kendimizi:)) ya bak utandım bunları anlatınca:26: hiç söylemeseymiydim:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…