- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.481
tanıdık olunca istediğini siparişte verirsin bütün model ve markaları görmek için haşim işcan güzel bi yer .bu sitesini verdiğin ayhan çocukda orada zaten oradanda bakabilirsin .benim içinde ağırlığı çok önemli zaten bel fığım var ana kucağı hafif olsun diyorum .ben beşiktaşda oturuyprum cnm...eşimin akrabasının dükkanı var bunları satan... dio bissürü model var die...ama 3 tekerlekli istiyorum hoşuma gidiyo benim... bakalım
dreamer35, esrayagmur, gulru37, iklimya34, jasenglish, Miranda, Sarissa, tatlişoğlum, WELCQME
İyi akşamlar kızlar
BALKUPUM...sanada iyi aşkamlar cnm..
okuldan bir arkadaşım geçen Perşembe amniyosentez yaptırdı çok şükür sorunsuz geçmiş eskiden ölümle sonuçlanıyo derlerdi ama artık herşey çok gelişmiş durumda.öncelikle bunla ilgili ön yargınızı giderin bence canım.2.olarak elbette bebeği aldırıp aldırmamak size kalmış ama doktorun dediği gibi tedavisi mümkün yada ne bileyim doğumda acil müdahele gerektirecek bir durumsa bunun vebalini nasıl üstleneceksiniz herşeyi akışına bırakarak??? bencede arkadaşların dediği gibi detaylı ultrason yaptır öncelikle Allahım yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin kuzunuz inşallah...kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..
AH Esra ah bacım bu kaynanalar hep aynı herhalde.birer kaynana adayı olarak geleceğimizden korkuyorummaşallah iyi cnm bebiş bi gün elim karnımda yatmışım eşimin çok hoşuna gitmiş... ya kızlar kaynanama sinir olmaya başladım.. sabrımı zorluyorlar yok yanıyo beni sardımmı sararım ama şu aralar biraz farklı bi durumdayım.insan bi merak eder ara.. ilgilenmiyosn diyince eşim demiş hatta...hemen karşı savunmaya geçiyo..o gün şöyle bişey oldu anlatim.. biz eşimle isim belirledik sonuçta öncelik bizim hakkımız he jest olsun die derim baba anne sen koy ok.. eşim dediki kaynanama anne ismi nasıl mustafa yusuf..NE DEDİ BİZE SORDUNUZMU KOYARKEN.. Bİ SORAR İNSAN BABASINA BÜYÜĞÜNÜZ DİE..bende dedimki anne öyle bi talebimiz olsa 2 aile büyüklerini toplar bi istişare yaparız ama bizim isteğimiz bu..hem dedim espiriyle bizimkiler ne oluyo ordada bi dedesi var falan öyle bişey dedi gitti..... yahu alakasızlar...bi demezlar nasılsınız die sonra tüm hakkı kendilerinde bulurlar...sonra eşim dediki cnm kızma sen sonuçta bizim aileye geldim artık bizdensin.. vs vs..bende dedim ki cnm öyleyse ben nie 2 ay boyunca annemde kaldım..1 gün dahi 2 senedir evliyiz gelip 1 gün kalmadı bizde önemsemiyo ise benim hiç bişey umrumDA DEĞİL...pöf... ilgiye muhtaç değilim oğlum doğsun atlarım arama giderim istediğim yere ama hiç bi çaba göstermezler tüm hakkı kendilerinde bulurlar...
canım ben mother care de gördüm ama çok pahalı geldi bana.esranın dediği gibi kırtasiye tarzı yerlere bakmak lazım.Hazır satılıyor bildiğim kadarıyla ama bana annem yapacak.Kenarlarını da oyalayacakmış.
Bu arada kızlar ne sorcam size.Hani bu arabaların arkasında "arabada bebek var" yazılı stickerlar oluyor ya, onlar nerde satılıyor biliyo musunuz??
canım bende de kronikleşti resmen. minoset alınabilir hamilelikte deniyor ama ben direncem son noktaya kadarselam hanımlar nasılsınız? ya bişiey dicem şu baş ağrısından başka şikayetçi olan varmı ya
benim başımın ağrısı hiç geçmiyo çıldırcam nerdeyse hergün hergün çekilecek şey diill...
uykumuda alıyorum. gündüzleri oğlum uyuyunca bende uyuyorum 2-3 saat uyuyoz nerdeyse...
ama delirmemek elde diil bu baş ağrısından.
evet sana sormustum..
ya kızlr bn burda benm yegeni sewyrm 4 aylık maaşll da iri biraz kaldrp duryrm ya bişey olur mu szce?hatta su an kucagmda
bebek arabası konusunda bende fikrimi söylemek istiyorum. önce bende 3 tekerlekli almak istiyordum daha hoşuma gidiyordu ama çift yönlü olmadığı için bunlar vazgeçtim.ilk aylarda yüzünün bana dönük olmasını isterim kusar musar bişi olur bende ikidebir yukardan bakmaktansaa çiftyönlü almak daha mantıklı geldi.yaz bebeği olucak dısarı cıkarabılıcez gezdırmeye küçükte olsa.
slm kızlar erkenden kaçmışsınız... ben anneme geldim yarın kocam alcak beni annemle döncem günümüz var..takılcaz biraz
esracığım naber cnm iyisindir umarım bayağıdır görüşemedik nasıl oldun gezebiliyorsun sanırım artık ohh vvalla ne güzel sana iyi gezmeler cnm dikkat et kendine...
slm kızlar şimdi geldim ne var ne yok? biraz geçmişe bakim ne kaynatmışsınız :) benim haylaz hala uyumadı sinirimin son raddesindeyim valla
haha evet cnm azcık azcık geziyorum günde 30 dak ayaktayımiyiyim çok şükür ya vallahi.. bugünlere geldik çok şükür...evet görüşemiyoduk cnm..sen nasılsın?
iyi ne güzel yavaş yavaş iyicene ayaklanırsın artık ben iyim arada bir göbek deliğinin orda batmalarım oluyorum neden bilemiyorum doğru düzgün benimde bişey yaptığım yok eşim saolsun siz iyi olun yeterki istersin bütün gün yat dinlen diyor ama sıkılıyor insan dr daha gitmedim ara ara bebişi hissediyorum bazen yattığım tarafa konuşlanıyor ben yönümü değiştirene kadar rahat bırakmıyor valla bi gece hatta eşime dedim beyfendiye bak şimdiden parmağında oynatıyor kerata diye:) çok şükür inşallah bebişiminde sağlığı iyidir bu arada sen gittinmi hiç dr?
Pierre Cardin Ps 7300 Travel Üç Tekerlekli Bebek Arabası Puset New 2010 | Ayhan Çocuk Gereçleri böyle bişi alcaz kızlar... çok beğendim ve fiyat süper
slm cnm...hala sıpa senlemi uğraşıyo...kalk pc başından o girsin foruma hihi
ay bende bu gün bi yoğunluk hissettim bi tarafa toplanmış bi ağırlık verdiki anlatamam..yada tekme atıyo anlamadığım için öyle hissediyorum ben gittim cnm geçen perşembe... bebişim çok iyiydi 135 ve 13 cm di...çok inatçı ya bambaşka bişi..cuma yine gidicem şu sebebten muayene-kontrol ya 120 lira para veriyoz her gittiğimizde..değerlendirmek için gidicez bayram girince biraz erken oldu... bide rahim ağzına baktırıcam cnm...
ay cnm zaten 8den berio pcde valla sinirim geçsinde yeterki o sussun diye ama yok inat gelip gidip sarıyor.1saattir sallıyorum inat etti uyumuyor tepin tepin zorla kaldırttı kendini salıncaktan..dibimden ayrılmıyor çıldırcam bugün valla ,bi uyusada rahat etsem..gerim gerim gerildim ajda pekkan oldum yani burda
ay ne güzel ya görmüşsün bebişini bi ben bukadar uzun zamandır göremedim herhalde ya bende bayram öncesi müsait bir dr bulup gideyim bari olmaycak böyle dr değiştirmiyim dedim hiç gitmedim ama 30 kasım a dünya kadar zaman var daha dayanamıycam bu arada evt cnm tam tarif ettiğin gibi yoğunluk hissi oluyor ya bide bnm kafamı kurcalatan bişey var sana sorayım bari:) bnm sat 07.07 yani bugun 17+6 yız ama 17+1 den itibaren 18. hafta sayılıyor diye biliyorum ben sağlık ocağındaki hemşire hyr 17 haftadasın dedi nettenden uzman tv var ordan baktım orda da bnm dediğm gibi söylüyor ama senin bi fikrin varmı cnm?
cnm senin dediğin gibi..18. haftadayız... bu şuna benziyo 22 yaş tam olup 23 ten gün almak gibi... 18.hafta---17+0 ve 17+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?