2011 Nisan Anneleri

haha.. öyle olur cnm.. olsun...

ayyy geçmiş olsun cnm.. dikkat et kendine. ben kacıorum kızlar bnm bu koca bebek uyuyakldı ine burda ben nasıl indircem bunu alt kata offf offfffff:)

bu gece benim oglanda beni tam delirtti benimkide üstümden inmiyo..azcik uzanicam koltuga yok anam.en sonunda kizdim yüksek bagirinca agladi.sonrada kiyamadim kucagimda uzanip ezel dizisine bakiyoduk.uyuya kaldi benim sipa saat 20.00 de daha:)) ki hic bu saatte uyumaz..

selam kizlar bende 18 haftalik hamileyim.sizin yazdiklarinizi okuyodum her zaman.bende katiliyim dedim.burada her zaman usg ile bebegi goremiyoz.ama kan tahlilleri felan burda cok dikkat ediyolar.bebekle ve anneyle ilgili testler cok siki kontrol altinda.usg ilede kendi dr.muz iki defa bakiyo.gebelik boyunca.ayintili usg icin radyoloji dr.bebegin her bir organini inceliyolar.usg bebege cok zararliymis dr.muz ole soledi.kontrole gittimizde kalp sesini dinliyolar.bebekte bir anomalilik olmadikca usg ile bakmiyolar.vitamin ilaclari bile farkli sadece 1 tane kullaniyoz.icinde hersey var.balik yagli.sizin her dr.kontrolunuzde bebeginizi gorebilmenize cok seviniyorum.benim boyle bir imkanim yok.buranin tek avantaji bebek kiyafetleri cok ucuz.turkiyede aldigimiz markali bebek kiyafetleti burda inanilmiycak kadar ucuz.insallah hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz.benide topiige eklerseniz sevinirim.sat 14 temmuz.bebgin cinsiyeti erkek.

güzel nısan annelerı hepınıze gunaydınlar olsun beb:92::92:işler nasıl sız nasılzsınız?

günaydın canım sana ve hepinize....ben iyiyim ama çok yorgunum sabah işe zor geldim, tatildede dinlemiyeceğiz memlekete gideceğiz o kadar büyüyor ki gözümde yol ama mecburum uzun bir süre gidemiyeceğimiz için...oğluşumda iyi allaha şükür canım kıpır kıpır yaramaz yiğit' im benim...

benımde nedense dunden berı sağ göğsümün altına bı agrı gırıyo arada gıdıyo ve dun aksama dogru bu agrı sırtıma gectı.aksam evde yatınca gecmıstı sabah gene aynı sızıyla uyandım neden aceba hamılelıkle alakalı mı bılmıyorum doktoruda aramadım arasammı yaaa bugunde devam edınce tedırgın oldum

geçmiş olsun canım hamilelikle alakalı olabilir ama için rahat etsin ara sor bence dr unu..

yaşasın eşimin tek gözdesi ben olcammm.sarayın tek sultanı.
bak bu açıdan hiç düşünmemiştim ben haklısın evdeki tek sultanız
benim de çok ağrıyor günlerimiz aynı heralde normal
ay kızlar sizi burda bulduğuma çok sevindim damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.
:90: :90: :90: :90:
artık ilk zamanki gibi üzülmüyorum canım ben oğlanlarımı çok seviyorum
yerim ben onların bamyalarını

hoşgeldin cnm bebeğin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…