- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.521
günaydın arkadaşlarım
benim dün bir başım ağrıdı bir ağrıdı bu böyle 3. oldu eşim kafamı elledi inanın zonkluyordu
bugün sabah başımı ılık suya soktum da geldim işe kuruttum ama merak etmeyin
şimdilik iiyim
herkese mutlu günler bebişlerimizle yani tatlı yol arkadaşlarımızla
bas agrisi ilk zamanlar bendede cok oluyodu.siksik tansiyonumu kontrol ettirdim.normaldi.dr.hormonlarin hizli calismasiyla alakali olabilir demisti.bnede basim agrdigi zaman dikkatimi baska yone cekiyodum.unutmaya calisiyodum.umarim sennkide cabuk gecer.günaydın arkadaşlarım
benim dün bir başım ağrıdı bir ağrıdı bu böyle 3. oldu eşim kafamı elledi inanın zonkluyordu
şimdilik iiyim
herkese gunaydin.gununuz guzel olsun
bas agrisi ilk zamanlar bendede cok oluyodu.siksik tansiyonumu kontrol ettirdim.normaldi.dr.hormonlarin hizli calismasiyla alakali olabilir demisti.bnede basim agrdigi zaman dikkatimi baska yone cekiyodum.unutmaya calisiyodum.umarim sennkide cabuk gecer.
günaydın arkadaşlarım
şimdilik iiyim
herkese gunaydin.gununuz guzel olsun
geçmiş olsun cnm kansızlık çok baş ağrısı yapıyormuş
seninde gönlünce olsun cnm
hoşgeldin aramıza
canım kullandığın vitaminin adı ne bizler elevit kullanıyoruz
su eylül şimdi orda saat kaç 7 saat önde miydiniz geridemi hatırlayamadım
ilk çocuğunmu
canim benim kizkardesimde turkiyede hamile ve elevit kullaniyo.ben burda prenatal-multi-dha liquid softgel isminde bir vitamin kullandim.ilk dort ay ictim.bugun dra gittim yeni bi tane yazdi onu daha almadik.gonderme imkanim olsa sizede gonderirim.ama kargo ilac aliyomi bilmiyorum.yeni yazilan ilacida yarin alicaz.simdi burda gece.onun isminide soylerim.turkiyede varmi bilmiyorum.ama isterseniz arastirabilirim.
ewt canim 7 saat gerideyiz.hayir ikinci cocugum.ilki kiz.buda erkemis.senin ilk bebekmi.
evde tansiyon cihazı yok ama inan merak ettim eşim gidip ölçtürelim dedi ayağa kalkacak halim yoktu geçti Allaha şükür iiyim şimdi
canım senin çizelgen yok kaç haftalıksın
Hoşgeldin canım aramıza
kızlar hayırlı olsun prensesleriniz.. MESA cığım seninde hayırlı olsun..ay artık bende öğrenmek istiyorum ya boynu bükük kaldım resmen
aramıza hoşgeldinn...
vee tüm burdaki hatunlarada merhabalar... biraz temizlik yapim dedim ,temizlik bitti ama sol kasığım sıkıştı deminden beri yatıyorum,sıkıldım bari dedim kk ya bakim..
canim ben 18.haftamdayim.alttaki cizelgeyi nasil yapiyosunuz.bende yapmak istiyorum.
teşekkürler canım ne incesin
biz artık yerli mallarıyla idare ediyoruz sağol
balık yağını ayrıca kullanıyoruz biz orda yeterli balık varmı meyve sebze iyimi
biliyorsundur haftada iki kere balık yememiz lazım
meyve sebze taze bulabiliyoruz.her cesit meyve sebze bulmak mumkun.balik marketlerde satiliyo sadece .turkiyedeki gibi deil.aslinda hic bisiy insanin memleketinin yerini tutamaz.tutmuyoda,.sizler cok sanslisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?